- 27 Nisan 2009
- 2.688
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.015
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer öyleyse ben itiraf edeyim de içi rahat etsin bari, ben ciddi anlamda şüpheleniyorum aldatıldığımdan ve eşimle birlikte olmuyorum bir süredir...Aldatılan ve aldatıldığı süre zarfında kocasının kendisiyle birlikte olup olmadığını yazacak birini beklemiş olabilir mi?![]()
Allah iyiliğini versin emi.Çayı püskürttüm okurken.1 bluz borcun olsun:)ARKADAŞIN BU MÜSVETTENİN
KARISI İLE YATIP YATMADIĞINI BİLMEK İSTİYORSA
PENİSİNE SAYAÇ TAKTIRMALI
MALUM BEKARET KONTROLÜ YAPILAMIYOR ERKEKLERDE
HEEEE UNUTMADAN
ARKADAŞINA AYRICA KENDİ AR DAMARINA DA
NAZAR BONCUĞU TAKMASI GEREKTİĞİNİ HATIRLAT
MALUM ARSIZLIĞIN BU KADARINA NAZAR BİLE DEĞEBİLİR
EVLİ ADAMLA BİRLİKTE OLACAĞINA
AR DAMARINA NAZAR BONCUĞU
VAJİNASINA DA BETON DÖKSÜN
ohhhhhhhhh içimin yağları eriyiverdi sayende, ağzına sağlıkkk... :)ARKADAŞIN BU MÜSVETTENİN
KARISI İLE YATIP YATMADIĞINI BİLMEK İSTİYORSA
PENİSİNE SAYAÇ TAKTIRMALI
MALUM BEKARET KONTROLÜ YAPILAMIYOR ERKEKLERDE
HEEEE UNUTMADAN
ARKADAŞINA AYRICA KENDİ AR DAMARINA DA
NAZAR BONCUĞU TAKMASI GEREKTİĞİNİ HATIRLAT
MALUM ARSIZLIĞIN BU KADARINA NAZAR BİLE DEĞEBİLİR
EVLİ ADAMLA BİRLİKTE OLACAĞINA
AR DAMARINA NAZAR BONCUĞU
VAJİNASINA DA BETON DÖKSÜN
Canım allah kolaylık versin inş kısa zamanda huzura kavuşursun ne denirdi biz koca bekleyelim elalemin o... Fink atsın bu günahta onlara yeter.eğer öyleyse ben itiraf edeyim de içi rahat etsin bari, ben ciddi anlamda şüpheleniyorum aldatıldığımdan ve eşimle birlikte olmuyorum bir süredir...
amaaaaaa...... öyle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum, bütün beddualarım üzerlerine olsun diyorum.. ben bu kadar üzülürken acaba AŞK!!!larını doya doya yaşayabilecekler mi acaba???? buyur bakalım konu sahibi şimdi için rahat mı?
yani içinin rahat etmesi sevgilinin eşiyle birlikte olmamasından geçiyorsa böyle örnekler mevcut rahat ol sen e mi???![]()
amin canım, inşallah çok teşekkür ederimm.. aynen öyle, ettiklerini bulmadan da ölmesinler.. ne diyeyim ki başka..Canım allah kolaylık versin inş kısa zamanda huzura kavuşursun ne denirdi biz koca bekleyelim elalemin o... Fink atsın bu günahta onlara yeter.
Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..
Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?
Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
eğer öyleyse ben itiraf edeyim de içi rahat etsin bari, ben ciddi anlamda şüpheleniyorum aldatıldığımdan ve eşimle birlikte olmuyorum bir süredir...
amaaaaaa...... öyle birşey varsa hakkımı helal etmiyorum, bütün beddualarım üzerlerine olsun diyorum.. ben bu kadar üzülürken acaba AŞK!!!larını doya doya yaşayabilecekler mi acaba???? buyur bakalım konu sahibi şimdi için rahat mı?
yani içinin rahat etmesi sevgilinin eşiyle birlikte olmamasından geçiyorsa böyle örnekler mevcut rahat ol sen e mi???![]()
Evli erkekler daha tatli geliyor, azgin hatunlara. Baska kadinin elinden aldim diye kendilerini kralice gibi hissediyorlar sanirim. Ya da aman Allahim ne kadinim ben, bu adami o mutlu edemedi ama ben ettim ustunlugu.Nedir bu evli adam merakı.. erkek mi yok etrafınızda ? Bu ne saçma sapan bir sorudur ayrıca ??
amin canım, inşallah dediğin gibi olur. sağolasın..Üzüldüm arkadaşım...inşallah şüphelerin boşa çıkar..