sadece bilgi almak istiyorum..

Aaa bence tam tersiiiiiiiii

Kesinlikle esiyle de birlikte oluyordur...

yok canım olur muuu.. hepsi lokum erkeklerimizin.

o Suriyeli kadınlar bir metrobüse binsin de görsünler orda lokum çeşitlerini, fıstıklısı, kaymaklısı, kokulusu, kıllısı..
Ruslar bile lokum niyetine yiyorsa valla Suriyelilere fıstıklı lokum gelir onlar.

Bir kere eşiyle birlikte olmuyor diyelim hani aldatmayan erkek bile olmayabiliyor ya. Amma velakin adamın nikahlı karısı. soy adını taşıyor, çocukları var. Karısı rahatça yanında soyunabiliyor, banyo yapabiliyor. İlla o iş olması mı gerekiyor kıskanması için. Demek hayatı cinsellik üzerine kurulu bu kızımızın.

doğru Suriye'deki erkek modellerini düşününce
hiç düşünme. Ben bir tane en zengininden gördüm. Adam resmen para babası. Fabrikaları falan var orada. Taa bu olaylar olmadan önce iş bağlantılıydık firmasıyla.
Aman Allahım adamı ilk görünce ben bir şok ayı postu giymiş gibi resmen abartmıyorum. Kollarının dışıyla içi aynı derecede full kıllı. Parmaklarının üstü...Var sen diğer yerlerini düşün.

ayyyy çok fenaaa, gerisini düşünmek istemiyorum yaaa....

ben bugun bi ara mutfağı toplamaya gitttim konuyu kaçırmışım 2 saat olmuş yahu
şimdi bence bu kız o adamı koklasın bakalımne kokuyor
değişik bayan parfümükokuyorsa beraber oluyordur
kokmuyorsada oluyordur çünkü kadın parfüm kullanmıyorda olabülür
bence baştan devreleri yakan bir konu
acaba adamın eşide aynı şeyi düşünüyormudur
sonuç bende sen hemen o adamdan uzaklaş

ayyyy çok fenaaa, gerisini düşünmek istemiyorum yaaa....
ben de.
orada hayal gücüm tıkansın mümkünse.
ama kadınları da öyledir ya. Yani iklim karasallaştıkça erkeklik hormanu hem kadında hem erkekte artar.

Bu Hindistan'ın genlerini incelemek lazım hep onlardan çıkıyor eee öküze taparsan köpekle evlenirsin :))))

Aldatılan ve aldatıldığı süre zarfında kocasının kendisiyle birlikte olup olmadığını yazacak birini beklemiş olabilir mi?

ARKADAŞIN BU MÜSVETTENİN
KARISI İLE YATIP YATMADIĞINI BİLMEK İSTİYORSA
PENİSİNE SAYAÇ TAKTIRMALI
MALUM BEKARET KONTROLÜ YAPILAMIYOR ERKEKLERDE

HEEEE UNUTMADAN
ARKADAŞINA AYRICA KENDİ AR DAMARINA DA
NAZAR BONCUĞU TAKMASI GEREKTİĞİNİ HATIRLAT
MALUM ARSIZLIĞIN BU KADARINA NAZAR BİLE DEĞEBİLİR
EVLİ ADAMLA BİRLİKTE OLACAĞINA
AR DAMARINA NAZAR BONCUĞU
VAJİNASINA DA BETON DÖKSÜN

Ahlaksizlik bile diyemiyecegim, hatta utanmazlik lafi bile hafif kalir.

Bu tipleri tarif etmek icin yeni kelime uretmesi lazim Turk Dil Kurumunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…