sadece bilgi almak istiyorum..

Ateşle barut yanyana olur mu kuzum?
Erkek milleti doyumsuzdur. Nasıl adam kız arkadaşınla beraber oluyosa eve gittiğin de de karısıyla da birlikte oluyor.
Çekim gücü cicim.
Arkadaşına sevgiler.

"bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş."klasik bir giriş..
hep mi böyle başlar bu filmler?

Amaaan senelerdir evli adamla birlikte olan saf genç kız hikayesi okurum hepsinin agzında aynı laf. Adam karısını sevmiyomuş çocuğu için duruyomuş sırf evlenmek için evlenmiş oldu canım! hepsinin mi bahanesi aynı olur yahu bu kızlarda hepsini mi yer her seferinde .Adam heves etmiş hazır saf kızı bulmuş gündüz onunla gece karısıyla bunu anlamamak için neden direnirler hala da anlamam.Adam onunla olmuyorum diye kandırıyo arkadaşını bu kadar basit. Madem sevmiyo da arkadaşına aşık boşansın onunla evlensin niye evlenmiyo? dur ben söyliyim çocugu üzülür yada ailesi sorun çıkarır hep aynı laf..

Bu dünya da bu kadar aklı kıt kız varken, tabii ki erkekler hükümranlık sürecektir.
Hee bacım, he üzülmesin arkadaşın, ellemiyordur karısına. Dürüst namuslu, sözünün eri bir adamdır o, yapmıyorum diyorsa yapmıyordur. Rahat uyusun arkadaşın.

bu kız sen olmayasın sakın burnuma hiçte iyi kokular gelmedi

demiş ya "şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma."
inanılacak gibi değil böyle insanların varlığı. her şey tamam, tek sorun bu.
deli olmamak işten değil
Ben de ona şaşıyorum... Mantıga bakarmısın ya ? Kadın adamdan demekki öyle bir destek görüyor ki mantık felan kalmadı... Artık nasıl destekse

demiş ya "şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma."
inanılacak gibi değil böyle insanların varlığı. her şey tamam, tek sorun bu.
deli olmamak işten değil
sen sana gelene bak dimi karısına gelenden(bu gelmek fiilini başka bir fiile ban yusufu sebebiynen çevirmiyorum) sanane ye otur işte ayıp az paylaşımcı ol çocuğum diyesi geliyor insanın

Yok bence eşiyle daha fazla oluyordur.Ortam çok müsait.Bi de heeeeerrr gece aynı evde yaşama artısı var.

olmasın da karısını mı işkillendirsin adamın keyfi yerinde niye böyle bir sebepten bozsun ki
bence adamın karısı herşeyin farkında, adam metresiyle tatil planlıyorda kadın hiçbişeyden haberi yok öylemi,, ve de dedikodular illaki kulağına gitmiştir, inanırım yani adam karısıyla birlikte olmuyordur, kadın da tek çocuk için katlanıyordur, hele ki ev hanımı maddi gücü yerinde de değilse boşanamıyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…