sadece bilgi almak istiyorum..

Allah büyük konuşturup, tükürdüğümüzü yalatmasın seboş.
Kınamıyorum ama kızmamak elde değil.

koy kız çayı bahane türetme,açık olsun diyete başlayacam başlamadan bir de kek çırp şöyle tarçınlı havuçlu cevizli olsun mmmh.dadından yenmez
Bu konuyla iyi gider... Uçu açık bir konu sahibi de bir gelip bilgilendirseydi iyiydi....

Yok bence eşiyle daha fazla oluyordur.Ortam çok müsait.Bi de heeeeerrr gece aynı evde yaşama artısı var.
aynen öyle... ama sen yine de yüksek sesle dile getirme.. yazık saf, temiz kızımızın küçük dünyası başına yıkılır sonra... yazıııkkkkk.... o sevgilisine inandı güvendi yapma böyle...

Allah bin türlü layığınız versin ne diyeyim.
Mantar olun inşallah, tırım tırım kaşının.
Amma şey budalasıymışsınız yahu, ne var bu evli erkeklerinkinde ucuna boncuk mu takıyorlar?

hem de ne birlikte olmak. gece çatır çatır karısıyla gündüz de sevdiğini söylediği kadınla. yoksa aynı yatakta kardeş kardeş yatıyorlar mı sanmış :) gerçi aynı yatakta yatmıyoruz da demiştir.

burdaki cinsel hayatımızda hiçbir problem de yoktu eşim beni aldattı konularını okut arkadaşına

Şaka gibi bize soruyor adamin eşiyle cinsel ilişkisini
ya konunun başında demiş ya karısını sevmiyormuş nedense evlenmek için evlenmiş. her planı bu kıza göreymiş.
Yani destek cümleleri.
yoktur demi karısıyla arasında cinsellik? evet evet kesin yoktur.
Bunu duyup rahatlayacak.

konu sahıbı mıllletı cok rıca edıyorum kekleme ..

cevabına gelınce bırak sevısmeyı;fantazilerine fantezi katıyorlar.emın ol...hatta sana bı ıpucu erken boşalması varsa,sevısırken surenız kısa ise nanayı yedin..

suçlu koca psikolojisi insana neler yaptırır bir bilse

Allah bin türlü layığınız versin ne diyeyim.
Mantar olun inşallah, tırım tırım kaşının.
Amma şey budalasıymışsınız yahu, ne var bu evli erkeklerinkinde ucuna boncuk mu takıyorlar?
iyileşmeyen sistit olsun kız bence ,oğlanda prostattan kangren olsun bilyesini kessinler

bak şimdi olmadı. kız zaten rahatlamak için açmış. Bir de senin dediklerini mi düşüncek
bak kesin olarak ilk ilişkide buna dikkat eder bu.

suçlu koca psikolojisi insana neler yaptırır bir bilse

bu kadar teknolojinin geliştiği erkek yalanlarının bir bir bayatladığı bir dönemde hala karımı sevmiyorum sana aşığım onunla sevişmiyorum yalanlarına inanan inanmak isteyen kızlar var.. he sevişse ne sevişmese ne sen evli bi adamla beraber olacak kadar midesizsen adam karısıyla yatmak için senden icazet mi alacaktı ne bekliyodun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…