• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

Ateşle barut yanyana olur mu kuzum?
Erkek milleti doyumsuzdur. Nasıl adam kız arkadaşınla beraber oluyosa eve gittiğin de de karısıyla da birlikte oluyor.
Çekim gücü cicim.
Arkadaşına sevgiler.

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
"bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş."klasik bir giriş..
hep mi böyle başlar bu filmler?

aman tanrim didim:KK62:

Amaaan senelerdir evli adamla birlikte olan saf genç kız hikayesi okurum hepsinin agzında aynı laf. Adam karısını sevmiyomuş çocuğu için duruyomuş sırf evlenmek için evlenmiş oldu canım! hepsinin mi bahanesi aynı olur yahu bu kızlarda hepsini mi yer her seferinde .Adam heves etmiş hazır saf kızı bulmuş gündüz onunla gece karısıyla bunu anlamamak için neden direnirler hala da anlamam.Adam onunla olmuyorum diye kandırıyo arkadaşını bu kadar basit. Madem sevmiyo da arkadaşına aşık boşansın onunla evlensin niye evlenmiyo? dur ben söyliyim çocugu üzülür yada ailesi sorun çıkarır hep aynı laf..

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Bu dünya da bu kadar aklı kıt kız varken, tabii ki erkekler hükümranlık sürecektir.
Hee bacım, he üzülmesin arkadaşın, ellemiyordur karısına. Dürüst namuslu, sözünün eri bir adamdır o, yapmıyorum diyorsa yapmıyordur. Rahat uyusun arkadaşın.

bu kız sen olmayasın sakın:KK53: burnuma hiçte iyi kokular gelmedi :KK20:

demiş ya "şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma."
inanılacak gibi değil böyle insanların varlığı. her şey tamam, tek sorun bu.
deli olmamak işten değil :KK53:
Ben de ona şaşıyorum... Mantıga bakarmısın ya ? Kadın adamdan demekki öyle bir destek görüyor ki mantık felan kalmadı... Artık nasıl destekse:KK53::KK53:

demiş ya "şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma."
inanılacak gibi değil böyle insanların varlığı. her şey tamam, tek sorun bu.
deli olmamak işten değil :KK53:
sen sana gelene bak dimi karısına gelenden(bu gelmek fiilini başka bir fiile ban yusufu sebebiynen çevirmiyorum) sanane ye otur işte ayıp az paylaşımcı ol çocuğum diyesi geliyor insanın :KK66:

yaaa bırak Allah aşkına ne aşkı yaa, bunların yaşadığı aşk maşk değil, heyecan, macera, arsızlık, edepsizlik, utanmazlık....... daha da sayarım da bana yakışmıyor işte... bela okumam, korkarım gelir beni bulur diye, ama konu sahibi şahıs ARKADAŞINA söyle çeksin evli adamlardan elini eteğini..
yapışmayın ya ne buluyorsunuz evli adamlarda..
yaaa benim eşimle aram kötü çok afedersiniz 1 aydır birlikte olmuyoruz dargınız birbirimize, ben acaba başka biri mi var diye kafayı yiyorum ve tek nedenim bana yaklaşmaması ve SIRF buyüzden beni aldattığını düşündüğüm için boşanmayı düşünüyorum sen eşiyle birlikte olmuyordur diye soruyorsun... sence bir kadın böyle birşeyi kabullenir mi?? aklın alıyor mu yaaa, eşiyle birlikte olmayacak eşi de onu kocam diye yanında gezdirecek hiçbişe olmuyormuş gibi... herşey bu kadar basit mi demeyin ama evlilikte ilişki önemlidir ve aralarında ilişki kalmamışsa bir çiftin muhakkak bir problem vardır... o yüzden hiçbir kadın da bunu görmezden gelmez...
ARKADAŞINA söyle sevgilisi çatır çatır hem onunla hem eşiyle birlikte OLUYORRR....
Yok bence eşiyle daha fazla oluyordur.Ortam çok müsait.Bi de heeeeerrr gece aynı evde yaşama artısı var.

olmasın da karısını mı işkillendirsin adamın keyfi yerinde niye böyle bir sebepten bozsun ki
bence adamın karısı herşeyin farkında, adam metresiyle tatil planlıyorda kadın hiçbişeyden haberi yok öylemi,, ve de dedikodular illaki kulağına gitmiştir, inanırım yani adam karısıyla birlikte olmuyordur, kadın da tek çocuk için katlanıyordur, hele ki ev hanımı maddi gücü yerinde de değilse boşanamıyordur...

Back
X