sadece bilgi almak istiyorum..

bende anlarım anlamayan kadında bir sorun vardır zaten

çayı koy srve akşama eğlence çıktı konu kapanmassa çekirdek çıtlatcam
Bu konu kapanır kız klasık konu aç tepkiden kaç sonraki radde de konum kapatılsın lütfen.... Akşama çay sefası kalmaz gibi ...

o degilde bu esını aldatan erkelerın hepsı karsısındakılere zorla evlendırıldım veya hıc sevmedım zaten anlasamıyoruz yrı yatıyoruz aynı evde 2 yabancıyız dıyorlar bugune kadar okudugum konularda hep aynı palavra yanı ve hala ınanılınıyor ılgınc adam esşıyle uyuyor aynı yastıga bas koyuyor eve gırdıgı anda arkadasın dısardakı bı eglence heves mecera adam ıcın ama acıyorum evlı erkeklerle bırlıkte olanlara akılsızlar nasıl kendılerıne yedırıyorlar boyle bseyı ve anlamadım neden bu yalanlar hep ınanılınıyor eşim demişmişte ıste evcılık oyunu oynuyolar sankı kız maddıyata bakıyor tatller hedıyeler suprızler adamda cınsellıge ıste cıkar ılişkisi allah ıslah etsın akıl fıkır versın

Bu konu kapanır kız klasık konu aç tepkiden kaç sonraki radde de konum kapatılsın lütfen.... Akşama çay sefası kalmaz gibi ...
yok birazdan aldatılan nikahlı kadın gelecek bence içime doğdu..biri bizim adımıza konu açmış diyerekten
Allahım dün akşamki kuzulu eltilerin etkisindeyim hala

birazdan arkadaşım diyor ki ; benim yaşadığımı yaşadığınız zaman beni hatırlayın....DER.sonra konu kapama girişimlerine geçer malum tribal enfeksiyonu üst sınırdadır..

Arkadaşının beynide miğdesi kadar geniş olsaymış keşke.. Metres liği kabul ettiğine göre adamın helali ile ne yaptığına karışamaz.. Evlenmek içinmi evlenmiş laf olsun diye çocuk yapmış öylesinede boşanmıyor zaten ama emin olsun metresine aşık. Bakmasın o evli çocuklu olduğuna ve boşanmadığınada aldırmasın..hep erkeklere kızarız ya be şrfsiz nie aldatıyosun karını diye ?!? Aslında en büyük düşmanımız hem cinslerimiz onu hep unutuyoruz.. İğrençlik edepsizlik diz boyu , sen tekrar düşün böyle bir kadınla arkadaşlığını

BİZDE YEDİK HEEE !!!!! AKLINI BAŞINA AL YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ....

koy kız çayı bahane türetme,açık olsun diyete başlayacam başlamadan bir de kek çırp şöyle tarçınlı havuçlu cevizli olsun mmmh.dadından yenmez

insan bir haber verir. şu konuya gel diye. yeni gördüm konuyu ya.

yeni açıldı konu bak 1 saat olmamıştır. ipekçim bizim de kızlarımız var ne kadar üzülüyorum bir bilsen bu konuları okurken.el bebek gül bebek büyüt, tırnağı kırılsa için yansın sonra böyle bir hayatı tercih etsin ne acı ne acı

konu sahibine laporoskopik mide ameliyatı öneriyoruz kk olarak

burada o kadra çok konu okuduk ki,eşleri tarafından açılan..eşlerin ahberleri falan yok metreslerinden..olsa bir dakşka durmaz boşarlar adamı..
hep evliliklerinde başka sıkıntılar var sanıyorlar,konu açıyorlar,,en sonunda sevgili olduğu ortaya çıkıyor...bu arada hamile kalan falan da var...
adam evli kalıyorsa,kesin karısıyla beraber oluyordur..inanmasın...
yakında karısının hamilelik haberini alır,sonra da bir kere karısının zoruyla olmuşşantaj yapıyor falan der merak etmeyin..
bir kadın da bu kadar aptal olmasın bir zahmet..karısıyla sevişiyor mudur nasıl anlarım sorusu bile abes...

yok birazdan aldatılan nikahlı kadın gelecek bence içime doğdu..biri bizim adımıza konu açmış diyerekten
sen de mi buradaydın. yoktun yeni mi geldin?

O konuyu açma lütfen saçmalık diz boyuydu... Bunun sevgilisi çıkarmış beni anlattın karım duydu rezil oldum dermiş .... Bu kk artık herşey olagan...

İnşallah eşiylede oluyordur o
ARKADAŞIN!!! lada gönül eğlendiriyordur sizin gibilere müstehak​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…