- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyük konuşturup, tükürdüğümüzü yalatmasın seboş.yeni açıldı konu bak 1 saat olmamıştır. ipekçim bizim de kızlarımız var ne kadar üzülüyorum bir bilsen bu konuları okurken.el bebek gül bebek büyüt, tırnağı kırılsa için yansın sonra böyle bir hayatı tercih etsin ne acı ne acı
Bu konuyla iyi gider... Uçu açık bir konu sahibi de bir gelip bilgilendirseydi iyiydi....koy kız çayı bahane türetme,açık olsun diyete başlayacam başlamadan bir de kek çırp şöyle tarçınlı havuçlu cevizli olsun mmmh.dadından yenmez![]()
aynen öyle... ama sen yine de yüksek sesle dile getirme.. yazık saf, temiz kızımızın küçük dünyası başına yıkılır sonra... yazıııkkkkk.... o sevgilisine inandı güvendi yapma böyle...Yok bence eşiyle daha fazla oluyordur.Ortam çok müsait.Bi de heeeeerrr gece aynı evde yaşama artısı var.
Allah büyük konuşturup, tükürdüğümüzü yalatmasın seboş.
Kınamıyorum ama kızmamak elde değil.
Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..
Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?
Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
Yahu ben kendimi saf bilirdim benden de safları varmış.
ya konunun başında demiş ya karısını sevmiyormuş nedense evlenmek için evlenmiş. her planı bu kıza göreymiş.Şaka gibi bize soruyor adamin eşiyle cinsel ilişkisini
hem de ne birlikte olmak. gece çatır çatır karısıyla gündüz de sevdiğini söylediği kadınla. yoksa aynı yatakta kardeş kardeş yatıyorlar mı sanmış :) gerçi aynı yatakta yatmıyoruz da demiştir.
burdaki cinsel hayatımızda hiçbir problem de yoktu eşim beni aldattı konularını okut arkadaşına
karşılıklı çıkar meselesi bu işler.niye saf adam yediriyor içiriyor gezdiriyor diyeceğim ama belki kızı sömürüyordur o da olabilir.gerçekten saf olabilir mi![]()
çok iyi bir tespit. cidden ne zaman böyle bir şey duysam sonunda adamın karısı hamile çıkıyor
karşılıklı çıkar meselesi bu işler.
Bekar erkeklerin suyu mu kurudu acaba?
iyileşmeyen sistit olsun kız bence ,oğlanda prostattan kangren olsun bilyesini kessinlerAllah bin türlü layığınız versin ne diyeyim.
Mantar olun inşallah, tırım tırım kaşının.
Amma şey budalasıymışsınız yahu, ne var bu evli erkeklerinkinde ucuna boncuk mu takıyorlar?
bak şimdi olmadı. kız zaten rahatlamak için açmış. Bir de senin dediklerini mi düşüncekkonu sahıbı mıllletı cok rıca edıyorum kekleme ..
cevabına gelınce bırak sevısmeyı;fantazilerine fantezi katıyorlar.emın ol...hatta sana bı ıpucu erken boşalması varsa,sevısırken surenız kısa ise nanayı yedin..
suçlu koca psikolojisi insana neler yaptırır bir bilse