• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

evet mesela sadece cinsellikse bekar ile daha rahat yaşanır hem de gece koynunda biri olma olasılıgı düşük
bilmiyorum bu da ayrı takıntı bence evli erkekle birlikte olma. ya da içinde olan bir psikolojik sorunun dışa çıkması.
yoksa aklı selim insanın yapacağı şey değil metres olmak.

Konu sahibi arkadaşım sen o 'arkadaşına' söyle o adamın evde karısının pişirdiğini yemesine, yıkadığını giymesine, her sabah karısının yüzünü görerek uyanmasına ve geceleri de karısının nefesiyle uyumasına takılmıyorsa cinsel anlamda birlikte olmasına hiç takılmasın. Unutmasın ki öylesine evlenip çocuk sahibi olan bir adamın ilk görüşte başkasına aşık olması da öylesinedir yani geçicidir. Ne zaman geçer derse eğer cevap çok basit : İlk görüşte aşık olup yatağa atabileceği başka bir kadını bulduğu anda geçer. Arkadaşın da kullanıldığıyla kalır. Çünkü evliyken başkasına gerçekten aşık olan erkek önce incitmeden karısından boşanır sonra da aşık olduğu kadınla evlenir.

niye saf adam yediriyor içiriyor gezdiriyor diyeceğim ama belki kızı sömürüyordur o da olabilir.gerçekten saf olabilir mi :KK67:
Valla bunu soran bence saftır. Eve gidince yatağa girince hiç mi sevişmeyecek bu adam.Evdeki kadın yetse zaten bu kızla sevişmeyecek.

konu sahıbı mıllletı cok rıca edıyorum kekleme ..

cevabına gelınce bırak sevısmeyı;fantazilerine fantezi katıyorlar.emın ol...hatta sana bı ıpucu erken boşalması varsa,sevısırken surenız kısa ise nanayı yedin..

erken boşalması yoksa kolay boşalmıyor ise de karısıyla birlikte olmuştur

bak şimdi olmadı. kız zaten rahatlamak için açmış. Bir de senin dediklerini mi düşüncek:KK53:
bak kesin olarak ilk ilişkide buna dikkat eder bu.:KK8:

buluşma bıle ayarlar denemek için.kıyamam ya,iki ,üst baş bi kaç cift ayakabıya harcadın kendı hatceee

bence 2014 de moda evli erkeklerle birlikte olmak diye açıklama yapan bir ikoncan oldu..bu kadar kadın APTAL olamaz değil mi ;)

bilmiyorum bu da ayrı takıntı bence evli erkekle birlikte olma. ya da içinde olan bir psikolojik sorunun dışa çıkması.
yoksa aklı selim insanın yapacağı şey değil metres olmak.

kesinlikle bir öz güven sorunu ve hastalık.

12 sayfa yazdı herkes...
bilgi almak istiyorum konu başlığı ya; BİLGİ ALABİLDİN Mİ? SONUÇ NE OLACAK ŞİMDİ?

tabıkı adam her ıkı kusunda tadına bakıyor
sen erkek olsan baska turlumu olurdun ?
valla ben durust olayım erkek olsam aynende oyle olurdum
zaten dusurmus agına bır keklık
karısındanmı olacak :D
buna ınanan gerizekalı kadınalrın varlıgına hala ınanamıyorum gercekten yanı calısmıyor olsa sabah aksam muge anlı yırtıyor kendını
aaaa yazıkalr olsun

Bekaret kemerinin erkek versiyonu vardir. Ondan alsin arkadasin. Anahtari da saklasin, sadece kullanacagi zaman acsin. Kesin cozum. :KK14: Ooooh ne dert var ne tasa, suphe yok ici rahat eder. :KK53:

Neyse Mune gelmeden susayim, ilk banimi yemek istemiyorum :oops:

tabıkı adam her ıkı kusunda tadına bakıyor
sen erkek olsan baska turlumu olurdun ?
valla ben durust olayım erkek olsam aynende oyle olurdum
zaten dusurmus agına bır keklık
karısındanmı olacak :D
buna ınanan gerizekalı kadınalrın varlıgına hala ınanamıyorum gercekten yanı calısmıyor olsa sabah aksam muge anlı yırtıyor kendını
aaaa yazıkalr olsun
pek bir güzel anlatmışsın kız:KK60:

Bu kadar saf insanlar hala var mı ya hu?
Ben mi feleğin çemberinden geçtim, yoksa bu gibi kızlar Marsta mı yaşıyor çözemedim vallahi.:KK53:
Ya hu ben vampirim desem, yalan söylüyorsun diye inanmazsınız ama herifler senelerdir, sana aşığım, karımı sevmiyorum yalanını söylüyorlar ve yüzyıllardır da her kadın istisnasız inanıyor? Herifler kadar kıymetim yokmuş ya küstüm oğlum hepinize:KK30::63:

yapmayın böyle şeyler annem etmeyin gülüm yazık olur çünkü hiç şaşmaz adam her halükarda karısına döner karısını sevdiğini anlar bebek için devam ettiriyorum yalanına sığınır siz üstünden traktör geçmiş tarla misali ezilir kalırsınız evladım.

yapmayın böyle şeyler annem etmeyin gülüm yazık olur çünkü hiç şaşmaz adam her halükarda karısına döner karısını sevdiğini anlar bebek için devam ettiriyorum yalanına sığınır siz üstünden traktör geçmiş tarla misali ezilir kalırsınız evladım.
olmaz sonra yeni bir konu açacak daha "beni kullandı attı lülülülü"

Back
X