bilmiyorum bu da ayrı takıntı bence evli erkekle birlikte olma. ya da içinde olan bir psikolojik sorunun dışa çıkması.evet mesela sadece cinsellikse bekar ile daha rahat yaşanır hem de gece koynunda biri olma olasılıgı düşük
Valla bunu soran bence saftır. Eve gidince yatağa girince hiç mi sevişmeyecek bu adam.Evdeki kadın yetse zaten bu kızla sevişmeyecek.niye saf adam yediriyor içiriyor gezdiriyor diyeceğim ama belki kızı sömürüyordur o da olabilir.gerçekten saf olabilir mi
konu sahıbı mıllletı cok rıca edıyorum kekleme ..
cevabına gelınce bırak sevısmeyı;fantazilerine fantezi katıyorlar.emın ol...hatta sana bı ıpucu erken boşalması varsa,sevısırken surenız kısa ise nanayı yedin..
bak şimdi olmadı. kız zaten rahatlamak için açmış. Bir de senin dediklerini mi düşüncek
bak kesin olarak ilk ilişkide buna dikkat eder bu.
erken boşalması yoksa kolay boşalmıyor ise de karısıyla birlikte olmuştur
bilmiyorum bu da ayrı takıntı bence evli erkekle birlikte olma. ya da içinde olan bir psikolojik sorunun dışa çıkması.
yoksa aklı selim insanın yapacağı şey değil metres olmak.
işte bir mühendisin konuyu ele alması. uzatmadan, kıvırmadan, kestirmedenerken boşalması yoksa kolay boşalmıyor ise de karısıyla birlikte olmuştur
aynen.. demi.. bir kaç madde için..tarifi bu tamamen.buluşma bıle ayarlar denemek için.kıyamam ya,iki ,üst baş bi kaç cift ayakabıya harcadın kendı hatceee
Karisiyla beraber oluyor. Kesin bilgi. Yayalim.
pek bir güzel anlatmışsın kıztabıkı adam her ıkı kusunda tadına bakıyor
sen erkek olsan baska turlumu olurdun ?
valla ben durust olayım erkek olsam aynende oyle olurdum
zaten dusurmus agına bır keklık
karısındanmı olacak
buna ınanan gerizekalı kadınalrın varlıgına hala ınanamıyorum gercekten yanı calısmıyor olsa sabah aksam muge anlı yırtıyor kendını
aaaa yazıkalr olsun
olmaz sonra yeni bir konu açacak daha "beni kullandı attı lülülülü"yapmayın böyle şeyler annem etmeyin gülüm yazık olur çünkü hiç şaşmaz adam her halükarda karısına döner karısını sevdiğini anlar bebek için devam ettiriyorum yalanına sığınır siz üstünden traktör geçmiş tarla misali ezilir kalırsınız evladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?