• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bilgi almak istiyorum..

‘TÜRK ERKEĞI LOKUM KADINLAR BAKIMSIZ’
KİLİS’te Suriyeli kadın meselesi biraz da dedikodu üzerinden ilerliyor. Kulaktan kulağa yayılanlara göre Suriyeli kadınlar, “Türk erkekleri lokum gibi ama kadınları kendine bakmıyor” diye konuşuyor. Bu söz Kilisli kadınları kızdırsa da ortak fikir; Suriyeli kadınların kişisel bakım ve makyajlarına gösterdikleri özen.
Her ne kadar kapalı oldukları için dışarıdan fark edilmese de kozmetik ve iç çamaşırı satan esnaf bunu doğruluyor. Kilis’in merkezi yerindeki en büyük kozmetikçiden içeri adım atıp da orada bulunma nedenimizi anlattığımızda kendiliğinden konuya dahil olan bir müşteri, “Suriyeli kadınlar bizi bakımsız buluyormuş. Biz önce aile ve çocuklarımızı, sonra kendimizi düşünüyoruz” dedi.
Kozmetik mağazasını eniştesiyle işleten Meral Yılmaz ise gözlemlerini, “Kozmetikte sınır tanımıyorlar. Parfümden makyaj malzemesine, kokulu ve simli krem ve pudralara kadar her tür ihtiyaçlarını alıp çıkıyorlar” diye anlattı.
www.haberturk.com

Aaa bence tam tersiiiiiiiii :D

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..
Kesinlikle esiyle de birlikte oluyordur...

yok canım olur muuu.. hepsi lokum erkeklerimizin.

o Suriyeli kadınlar bir metrobüse binsin de görsünler orda lokum çeşitlerini, fıstıklısı, kaymaklısı, kokulusu, kıllısı..
:KK48:
Ruslar bile lokum niyetine yiyorsa valla Suriyelilere fıstıklı lokum gelir onlar.

Bir kere eşiyle birlikte olmuyor diyelim hani aldatmayan erkek bile olmayabiliyor ya. Amma velakin adamın nikahlı karısı. soy adını taşıyor, çocukları var. Karısı rahatça yanında soyunabiliyor, banyo yapabiliyor. İlla o iş olması mı gerekiyor kıskanması için. Demek hayatı cinsellik üzerine kurulu bu kızımızın.

doğru Suriye'deki erkek modellerini düşününce :confused:
hiç düşünme. Ben bir tane en zengininden gördüm. Adam resmen para babası. Fabrikaları falan var orada. Taa bu olaylar olmadan önce iş bağlantılıydık firmasıyla.
Aman Allahım adamı ilk görünce ben bir şok ayı postu giymiş gibi resmen abartmıyorum. Kollarının dışıyla içi aynı derecede full kıllı. Parmaklarının üstü...Var sen diğer yerlerini düşün.

hiç düşünme. Ben bir tane en zengininden gördüm. Adam resmen para babası. Fabrikaları falan var orada. Taa bu olaylar olmadan önce iş bağlantılıydık firmasıyla.
Aman Allahım adamı ilk görünce ben bir şok ayı postu giymiş gibi resmen abartmıyorum. Kollarının dışıyla içi aynı derecede full kıllı. Parmaklarının üstü...Var sen diğer yerlerini düşün.
ayyyy çok fenaaa, gerisini düşünmek istemiyorum yaaa.... :KK76:

ben bugun bi ara mutfağı toplamaya gitttim konuyu kaçırmışım 2 saat olmuş yahu:mad:
şimdi bence bu kız o adamı koklasın bakalımne kokuyor:KK69:
değişik bayan parfümükokuyorsa beraber oluyordur:KK69:
kokmuyorsada oluyordur çünkü kadın parfüm kullanmıyorda olabülür:KK69:
bence baştan devreleri yakan bir konu:KK69:
acaba adamın eşide aynı şeyi düşünüyormudur:KK69:
sonuç bende sen hemen o adamdan uzaklaş:KK59:

Bu Hindistan'ın genlerini incelemek lazım hep onlardan çıkıyor eee öküze taparsan köpekle evlenirsin :))))

Aldatılan ve aldatıldığı süre zarfında kocasının kendisiyle birlikte olup olmadığını yazacak birini beklemiş olabilir mi? :KK14:

Evli bir adam.. ve şaunda biriyle beraber ve onu çok sevidiğini söylüyor.. bir çocuğu var.. sadece evlenmek için evlenmiş.. sevgi yok hoşlantı varmış.. bir işyerinde işe başlamış ve orda birini görmüş gördüğü anda çok bir kızdan etkilenmiş.. kız farkında bile değil.. ne varki adama öyle bir fırsat geçmiş ki kızla aynı yerde çalışmış ve kıza itiraf etmiş.. gelmiş geçmiş.. ve bu kızla beraber olmuş.. cinsel anlamda .. şimdi kızın tek sorunu benimle oluyorsan onunla olma. oda evet demiş. olmam.. olmuyorum da demiş.. ben bir tek sana yeterim demiş..

Size sorum şu bu adam sizce eşiyle beraber oluyormudur? adam herşeyi kıza göre ayarlıyor tatile bile bereaber çıkmışlar.. ve kıza eşim demiş ... olup olamadığı nasıl anlaşır . yada sizce oluyormudur?

Not : çok seviğim bir arkadaşım için yazdım..

ARKADAŞIN BU MÜSVETTENİN
KARISI İLE YATIP YATMADIĞINI BİLMEK İSTİYORSA
PENİSİNE SAYAÇ TAKTIRMALI
MALUM BEKARET KONTROLÜ YAPILAMIYOR ERKEKLERDE

HEEEE UNUTMADAN
ARKADAŞINA AYRICA KENDİ AR DAMARINA DA
NAZAR BONCUĞU TAKMASI GEREKTİĞİNİ HATIRLAT
MALUM ARSIZLIĞIN BU KADARINA NAZAR BİLE DEĞEBİLİR
EVLİ ADAMLA BİRLİKTE OLACAĞINA
AR DAMARINA NAZAR BONCUĞU
VAJİNASINA DA BETON DÖKSÜN

Ahlaksizlik bile diyemiyecegim, hatta utanmazlik lafi bile hafif kalir.

Bu tipleri tarif etmek icin yeni kelime uretmesi lazim Turk Dil Kurumunun.

Back
X