- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi blue_suede
eşimin bir arkadaşı vardı liseden kızı hiç sevmedim. Enson eşimin bi işi için biraraya geleceklerdi yanlarında bi erkek arkadaşta olacaktı. Neyse ben başka birini bul bu kızla görüşmeni istemiyorum dedim (neden diyenlere cevap vereyim kız çok geniş yaşıyor aşırı derecede dekolteli normalde görüşmüyorlar sadece listesinde vardı bu iş için görüşeceklerdi baktım eşimle canımlı cicimli konuşuyor ağzını gevirte gevirte yeaaa canımsss falan diyor bi iğreti geldi rahatsız oldum kendi hayatı tabi beni ilgilendirmez ama ben eşimin yamacında istemedim işte) neyse eşimde tamam dedi ve iş için başka birini buldu. Ama kıza "eşim seninle görüşmemi istemiyor kusura bakma başka biriyle yapmak durumundayım bu işi" demiş.
Hem sözümü dinlemesine sevindim ama hemde biyandan " ya kıza karşı eşim istemiyor falan demesi hoş olmamış" diye düşündüm. Kız zaten hoppa şimdi dicekki ya kadına bak beni kıskandı kocasına yaklaşıcam sandı ya da kocasına güvenmiyor bende güzelim tehlike gördü gibi şeyler düşünecek gibi hissedip rahatsız oluyorum. Bu tamamen kızın yapısını bildiğimden aslında.
Sizce eşimin böyle demesi uygun olmuş mu yani sevinmeli miyim kızmalı mıyım?! Bilemedim
Komuyı kendim okuyunca bi gülme geldi ama değişik bi durum normali nedir ne denmeli. Eşime benden nedem bahsediyorsun ki kendi başına kızı seçen sensin başına buyruk olmasaydın dedim. Tabi gülerek söyledim ama kafama takıldı
Hem sözümü dinlemesine sevindim ama hemde biyandan " ya kıza karşı eşim istemiyor falan demesi hoş olmamış" diye düşündüm. Kız zaten hoppa şimdi dicekki ya kadına bak beni kıskandı kocasına yaklaşıcam sandı ya da kocasına güvenmiyor bende güzelim tehlike gördü gibi şeyler düşünecek gibi hissedip rahatsız oluyorum. Bu tamamen kızın yapısını bildiğimden aslında.
Sizce eşimin böyle demesi uygun olmuş mu yani sevinmeli miyim kızmalı mıyım?! Bilemedim

Komuyı kendim okuyunca bi gülme geldi ama değişik bi durum normali nedir ne denmeli. Eşime benden nedem bahsediyorsun ki kendi başına kızı seçen sensin başına buyruk olmasaydın dedim. Tabi gülerek söyledim ama kafama takıldı