- Konu Sahibi Natural1978
-
ay seninkide ağlarmıydı duygu sömürüsü yapmak için
ağladığı oldu , beni sevmiyormusun bana niye böle davranıyorsundemeler diyorum ya senin davranışların , ben ne yaptımki sana demeler biraz deşincede ama sende damarıma bastım demeler.
Bu hikaye bitmez roman olur ,
Onun yüzünden hamileliğim çok zor geçti , erken doğum oldu . Bana çok etti çokk,
Neyse diyorum saymakla anlatmakla bitmez
bu iğrenç adamla evliliğiniz bitmişti umarım
Evet bir hafta evvel davamız sonuçlandı.
Yeni hayatımıza oğlum ve ben alışmaya çalışıyoruz .
Çok daha huzurluyum , oğlumla kafamıza göre takılıyoruz , ilk iftarımızı burgerkingte beraber yaptık oğlumla hatta
Üzgünmüyüm hayır , sadece bir yanım yarım ama oda o kişi yüzünden değil , oğlumunda yarım kalacak biliyorum ama onun yüzünden değil . o asla benim ve oğlumun beklentilerini karşılayacak biri değildi . Kurtulduğumuz için mutluyum . Aile fertlerimden bir kişi dahi boşanma demedi zatne bu iş bitincede sevindiler en azından oğlum ve ben tehlikede değiliz artık . Bize zarar veremeyecek .
Allahım benim için bunu hayırlı görmüş , kaderimde bu varmış ,
şimdi silkelenip hayata birkez daha tutunma zamanı..
işte duygularım böyle şu anda :78:
ekonımık gucunuzun olmasına ve ailenızın dstek olmasına cok sevındım.düşünüyorumda cidden ne hayallerle evlenıyor ınsan nıkah gununu alınca gun saydığımız el ele dızdıze hayeller kurduğumuz an geliyor ınsanın aklına ve sımdı sız boşanma için gun sayıyorsunuz nasıl oluyorda herşey bı anda yalan oluverıyor.
Kimse boşanmak için evlenmezki ...
Ama kişiliksiz insanla hayatta yürümez . Şimdi burda yazanları okudum , yaşadıklarım geldi aklıma ama inanın sanki başkasının hayatı , sanırım ben kafamda uzun zaman önce bitirmiştim bu meseleyi .....
Deminde dedim ya ama içimde yarım bir sey olacak hep , evli ve mutlu ciftleri görünce , oğlumda büyüyüp baba figürünü keşvedince onunda içinde birseyler yarım kalacak malesef , ama hayatta her istediğimize ulaşamıyoruz veya her hayalimizi yaşayamıyoruz .
Kendi adıma korkmuyorum ben hayatı her zaman cok sevdim ve imkanım el verdikçe ona tutunup hayatımı tekrar kuracağım .Temiz sayfan hazır ve yazılmayı bekliyor allah bir daha bana bunları yaşatmmasın ,
Ve allahtan tek dileğimde bu eksikliğe rağmen oğlumun benim gibi hayata tutunması bu eksikliği kafasında büyütüp problem haline getirmemesi ..İlerde ona evli olsaydık çokdaha sorunlu bir hayatımız olacağını aslında bu hayatın bizim için daha güzel ve yaşanılası olduğunu anlatacağım ona ...
Tek isteğim onun mutlu bir cocuk olması :)
sen bu kafayla gidersen ilerde de mutlu olamassın bence resmen eşinle yarışmıssın o yaptı bende yaparım olmuş bu da aranızda yersiz inatlaşma ve gıcıklaşma doğurmuş zannımca ailene aşırı derecede bağlısın onların aklıyla hareket ediyorsun ya da etkileniyorsun ev işleri ve çocuğun sorumluluğu seni bu hale getirmiş çekilmez bir bayan olmussun kocana göre evliliğini yıkmıssın geçmiş olsun
sen bu kafayla gidersen ilerde de mutlu olamassın bence resmen eşinle yarışmıssın o yaptı bende yaparım olmuş bu da aranızda yersiz inatlaşma ve gıcıklaşma doğurmuş zannımca ailene aşırı derecede bağlısın onların aklıyla hareket ediyorsun ya da etkileniyorsun ev işleri ve çocuğun sorumluluğu seni bu hale getirmiş çekilmez bir bayan olmussun kocana göre evliliğini yıkmıssın geçmiş olsun
Burda konuyu bu kadar okuyan arkadaşımız var lütfen MYKO nicli arkadaşın yorumuna katılan varmı ???
Burda konuyu bu kadar okuyan arkadaşımız var lütfen MYKO nicli arkadaşın yorumuna katılan varmı ???
hiç bir kadının durup dururken yuvasını yıkacağına inanmıyorum..
burada yazmakla yaşananlar çok farklı..
çeken bilir arkadasım takma kafana ..
sen doğru yaptığına inanıyorsan kimse karışamaz..
sana ömür boyu mutluluklar diliyorum..
bu nasıl bir mantık anlamadım. böyle bir adama adammı denir. nesi inatlaşma. böyle bir yaklaşımı bir bayana asla yakıştıramıyorum .bu yazılarda aileye asırı bağlılığı nerden cıkardın ailesi destek oldu diyemi. sana göre konu sahibi saygı duymuş. ben olsam duymazdım bu yazıdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?