Sadece boşanmak ve bu kabustan uyanmak istiyorum

Hayatın tüm yükünü sen omuzlayacaksan, düştüğünde yine kendi ellerinle kalkacaksan yanında o koca müsveddesinin olmasının ne anlamı var ki?

Seviyorum böyle güçlü, at gözlüğünü çıkarmış, sinmemiş kadınları Allah yolunu acık etsin canım

merhaba canım bayadır girmiyordum kk ne naptın boşanabildinmi benim aralık ayına attı mahkemem

Ewet boşandım canım ,bizimki anlaşmalıydı tek celsede bitti .
Zaten 3 ay ayrı yaşadık busüredede fazla muhattap olmadık .
yeni bir sayfa açtım kendime , umutlarım yeşerdi yeniden
Çok yapmak istediğim şey var bakalım zamanla su akacak ve yolunu bulacak .
Senin içinde hayırlısı olsun beklemek ve belirsizlik en zor şey malesef ......

çok sevindim senin adına canımdarısı bana olsun inşş gerçekten elim kolum bağlı bakalım inş bu celsede benimkide biter

Çok teşekkür ederim UmutEfe

İnsan niye evlenir ona değer verecek onu sevecek kollayacak ona sahip çıkacak bakacak bir hayat arkadaşı için.

Ee bunlar yoksa neden evli kalasın ?????Maddi manevi tatmin olmuyorsan , üstüne birdee hor görülüyorsan ..

Annem ben evlenirken ki hatırladığım tek öğüdüdür bu sanırım başka öğüt vermedi ne desin 29 yaşındaki kızına...

-Eğer sana 1 tokat atar ve sen o adamı terkketmezsen hakkımı helal etmem

sanırım bunu söylemek istedi o 1 tokattan sonraki olabilecekleri ve benim ne durumlara düşebileceğim bak ihaneti öğrendiğimizde bunu söylemedi bana demekki dayak annem için ihanetten bile ağır ve acı...

biz hep çabaladık lanet olsun ....
neden hep biz çabalıyoruzki
banane yaaaa çabalama falan yok artık hiçbirşey için, sadece çocuklarımız için var
hakdene hakettiği kadarını vermemiz lazım

çok iyi ettin Nafize ayrılarak varya aferin sana bundan sonra hayat sana güzel eğer birgün olur biri olur hayatında ve sana vurursa nolur sende vur ona ve hemen orayı terket olurmu? ama sakın karşılık vermeyi unutma hatta orasına tekme at

çokmu büyük istekler bunlar atla deve ...

Bu bana çok buyuk bir ders oldu , olurda bir gün gene evlenirsem( çok zor ama bellide olmaz ) ve elini sahaya kaldırması dahi o an tekmeyi basmam için yeterli olacaktır .
Benim en buyuk hatam bunu yaptığı gün bu işi bitirmemekti Birde suçu kendimde aramaktı

ikikere vuracağım buda banu içindi diye

ben bişey demiyorum ama evlilikte illaki b,r taraf taviz verecek yuvalar yıkılınca çok sinir oluyorum en çokta bayanlara kızıyorum yuvayı dişi kuş yapar diye allah utandırmasın o zaman seni

ya işte sonra bana nie asbisin diolar,sizin gibi kadınlar olduktan sonra be asabi olmim de napim..
evlilik taviz vermek için,dayak yemek,aşağılanmak için yapılan bişi diildir.
karşılıklı saygı sevgi anlayışmutluluk huzur,ve de çocuk yapılmak için atılan imzadır.ama senin gibi başımda erkek olsun diyen,ne yaparsa yapsın önemli diil diyen,BİZİM GİBİ ENTELLER YÜZÜNDEN O MUHTEŞEM YUVASINI YIKAN kadınlar bu olayı bu hale getirmektedirler.
ayrıca bu içinde bulunduğunuz durum(sanıyorum dayakçı kocanıza döndünüz)u meşru kılmak için yanınızda birilerini görmek istiyosunuz.herkes böle yapıyor zaten demek için.ancak Nafize hnm gibi güçlü kadınları gördükçe delirmek suretiyle ,çamur atmaktasınız.

sizler gibi düşündüm diye ayrı kaldım sizler gibilerden etkilendim diye...
AY NOLUR AYRI KALMAYIN,HEMEN DÖNÜN KOCACIĞINIZ,HENÜZ DÖNMEDİYSENİZ..AMA SİZDEN RİCAM ÇOCUK YAPMAYINIZ,ZİRA BİZİMKİLERLE YAKLAŞIK AYNI YAŞLARDA OLACAKLAR VE SİZİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞUNUZ ÇOCUKLARLA AYNI TOPLUMDA YAŞAMALARI UYGUN DEĞİL KANIMCA..

ben bişey demiyorum ama evlilikte illaki b,r taraf taviz verecek yuvalar yıkılınca çok sinir oluyorum en çokta bayanlara kızıyorum yuvayı dişi kuş yapar diye allah utandırmasın o zaman seni

ya işte sonra bana nie asbisin diolar,sizin gibi kadınlar olduktan sonra be asabi olmim de napim..
evlilik taviz vermek için,dayak yemek,aşağılanmak için yapılan bişi diildir.
karşılıklı saygı sevgi anlayışmutluluk huzur,ve de çocuk yapılmak için atılan imzadır.ama senin gibi başımda erkek olsun diyen,ne yaparsa yapsın önemli diil diyen,BİZİM GİBİ ENTELLER YÜZÜNDEN O MUHTEŞEM YUVASINI YIKAN kadınlar bu olayı bu hale getirmektedirler.
ayrıca bu içinde bulunduğunuz durum(sanıyorum dayakçı kocanıza döndünüz)u meşru kılmak için yanınızda birilerini görmek istiyosunuz.herkes böle yapıyor zaten demek için.ancak Nafize hnm gibi güçlü kadınları gördükçe delirmek suretiyle ,çamur atmaktasınız.

sizler gibi düşündüm diye ayrı kaldım sizler gibilerden etkilendim diye...
AY NOLUR AYRI KALMAYIN,HEMEN DÖNÜN KOCACIĞINIZ,HENÜZ DÖNMEDİYSENİZ..AMA SİZDEN RİCAM ÇOCUK YAPMAYINIZ,ZİRA BİZİMKİLERLE YAKLAŞIK AYNI YAŞLARDA OLACAKLAR VE SİZİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞUNUZ ÇOCUKLARLA AYNI TOPLUMDA YAŞAMALARI UYGUN DEĞİL KANIMCA..

Ayrılıklar hiç istemediğim bişey ama anlattıgınız şekilde yaşamakta gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun umarım bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur.

Nafize'cim nasıl geçiyor günlerin? neler yapıyorsun? boşanma ile alaklaı şimdi ne düşünüyorsun? geleceğe bakışın nasıl?
o adam seni arıyormu haber alıyor musun? anlatsana

öncelikle allh yardımcın olsun bazen insan körü körüne gidiyor olaylara adın gibi emin oluyorsun o adamın değişmiyeceğinede yine gidiyorsun işte aff edersin ama ne durumlara düşüyor insan onun için oysaki nekdr güçlüsün bebeğine sarıl sadeece o sana yeter biran önce kurtulman dileğiyle

4 yıl önce ki konuyu çok aradın mı canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…