- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi birgaripask35
Ben sürdürüyorum çünkü ekonomik özgürlüğüm yok uni bitti hemen evlendim aptalligima doymayım.ama isim olsa bırakırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok birşey istemiyorsun ama bence bu evlilik bitmemeli.Çok emek vermişsiniz bazı şeyleri atlatmışsınız.Oğlunuz için bazı şeyleri görmezden gelin.Zamanla daha da oturur.Boşanmış bir anne olarak diyorum ki boşanma.Hani beni düşünmüyor diyorsun ya oda ayni şeyi düşünüyordur senin için erkekler bu konuda daha bencil oluyor.İnşallah eşiniz düzelir.Siz onu düşündüğünüzü hissettirin.Annesine gitme sıklığı önceki gibi değilmiş zaten daha da düzelir.Siz gitmek istemediğinizi hissettirirseniz daha çok gitmek isteyedebilir.Umarım evliliğiniz iyi olurŞöyle ki önceden bu her hafta idi. Hatta gider, kalırdık bile ailesinden. Bebeğimiz olduğundan beri kalamıyoruz. Evimiz uzak bir de annesine. Yakın olsak emin olun her gün giderdik... Bir de kv.nin bana yaptıklarını anlatsam emin olun hiç kimse bir daha adım atmazdı o eve. Ben geriliyorum, eskiye dönüyorum o eve gittikçe. eşim de bunu biliyor ama bile bile sabahtan akşama kadar orada kalmaya zorluyor beni. Her hafta gitsek, 2-3 saat oturup kalksak. Sonra ben deşarj olayım diye çekirdek ailemiz ile bir şeyler yapsak iyi olmaz mı??? Ben bunu istiyorum, çok mu şey istiyorum...
Eşiniz gitsin kalsın akşama kadar madem. Sizi niye zorluyor , buna hakkı yok, hakkı yok çünkü kv ile sorunlar yaşamışsınız.Şöyle ki önceden bu her hafta idi. Hatta gider, kalırdık bile ailesinden. Bebeğimiz olduğundan beri kalamıyoruz. Evimiz uzak bir de annesine. Yakın olsak emin olun her gün giderdik... Bir de kv.nin bana yaptıklarını anlatsam emin olun hiç kimse bir daha adım atmazdı o eve. Ben geriliyorum, eskiye dönüyorum o eve gittikçe. eşim de bunu biliyor ama bile bile sabahtan akşama kadar orada kalmaya zorluyor beni. Her hafta gitsek, 2-3 saat oturup kalksak. Sonra ben deşarj olayım diye çekirdek ailemiz ile bir şeyler yapsak iyi olmaz mı??? Ben bunu istiyorum, çok mu şey istiyorum...
Nasıl kabullendi eşiniz?Seni sindirmeye calisiyor taviz verme ama ona da engel olma.Ayni tartismalardan biz de gectik bosanalim dese kabul ederdim.'Ben calisiyorum,her hafta o kalabaligi cekemem. Kisiligimi de degisemem'diye rest cektim hep. 7.yilimizdayiz esim kabulleneli cok oldu.Suan 2-3 haftada bir pazar gunu kahvaltiya gidiyoruz akşam eve donuyoruz.Bebekten dolayi calisiyorum o yuzden bana cok koymuyor bir de annesini eskiye nazaran seviyorum.Surekli cagirirlardi emrivaki gibi,onlarin lafi esim için emirdi sanki,biz bu sebepten cok kavga ederdik
Hangisi etkili oldu bilemem canim ama benim net olmam,ailesine gitmesini kisitlamamam,bazen cocuklarla tek gitmesi vs. Bir de ailesini hic kotulemedim,Ben kendi akrabalarima arkadaslarima da tum gunumu ayirmiyordum calisirken.Onlarin surekli cagirmasi da zamanla azaldi,zoraki degil de kendi istegimizle gittikce annesine cok isindim cok sevmeye basladim.Esime de annesiyle ilgili hep olumlu seyler soyledim.Abisine basindan beri isinamiyorum saklamadim esimden ve benim hakli oldugumu gorduNasıl kabullendi eşiniz?
İşin sırrı ailesi hakkında olumsuz bir şey söylememeniz olmuş benceHangisi etkili oldu bilemem canim ama benim net olmam,ailesine gitmesini kisitlamamam,bazen cocuklarla tek gitmesi vs. Bir de ailesini hic kotulemedim,Ben kendi akrabalarima arkadaslarima da tum gunumu ayirmiyordum calisirken.Onlarin surekli cagirmasi da zamanla azaldi,zoraki degil de kendi istegimizle gittikce annesine cok isindim cok sevmeye basladim.Esime de annesiyle ilgili hep olumlu seyler soyledim.Abisine basindan beri isinamiyorum saklamadim esimden ve benim hakli oldugumu gordu
Merhaba Hanımlar,
Eşimle problemli bir evliliğimiz var. Çift terapisine gidiyoruz. Terapistin bulgularına göre eşimde psikolojik bozukluk var (söyledi ne olduğunu da o anki duyduğum öfkeden dolayı dinlemedim tam), bu bozukluk sebebiyle de annesine olması gerekenden fazla düşkün. Son terapide eşime X nelerden mutlu olur diye sordu. Eşim "Annemin mutlu olmasından mutlu olurum, oğlumla zaman geçirmekten mutlu olurum, kitap okumaktan mutlu olurum, film izlemekten mutlu olurum..." Verdiği cevaplarda ben olmayınca terapistim eşinle ne yapmaktan mutlu olursun dedi, düşündü ve "film izlemekten mutlu olurum" cevabını verdi... Ben bu cevaplardan eşimin beni sevmediği kanısına vardım. Çünkü terapistim bu soruyu eşime sorarken benim aklımdan içinde eşimin de olduğu bir sürü cümle geçiyordu. Eğer beni sevseydi terapistin yönlendirmesinden önce içinde benim de olduğum cümleler kurardı diye düşünüyorum. Bir de terapiste gideceğimiz gün kahvaltıda şöyle bir konuşma geçti aramızda, Öykü Gürman'ın son şarkısını dinliyoruz.
Eşim: "Bu kadının Yavuz Bingöl ile evlendiğine hala inanamıyorum".
Ben: "Neden öyle dedin ki, bu onlar için gayet normal bir şey."
Eşim: "Gerçi gönül bu, kime kayacağı belli olmuyor. Bir kadın görüyorsun, çok güzel. Ama tanıdıkça gözünde çirkinleşiyor. Bir kadın görüyorsun, ilk baktığında beğenmiyorsun, tanıdıkça o kadın senin için dünyanın en güzel kadını oluyor..."
Kahvaltıda tartışma çıkarmamak için bu sözlerinin üzerine gitmemiştim, kim bu kadın diye de, terapistte de böyle bir olay yaşayınca eşimin beni artık sevmediğini, hatta başkasına aşık olduğunu düşünmeye başladım. Bu evliliği de sadece ve sadece oğlum için sürdürdüğünü düşünüyorum...
Siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile, sırf çocuk için evliliği sürdürür müsünüz? Eşimle olan tek problemim sevgisizlik ve annesine çok düşkün olması. Onun dışında herhangi bir problem yok... Aileme karşı da saygılıdır çok. Onlara karşı da inanılmaz düşüncelidir. Siz böyle bir adamla evli kalır mıydınız sırf çocuk için?