- 29 Haziran 2016
- 65
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kolomera95
-
Evet bu durumda kalkıp kardeslerimle birlikte gitsem ve dönmemek uzere Hayır aileme ne diyeceğim biz aslında bosanmistik ben yalan söyledim vs vs off. Çok caresizim yaevliliği çocuk oyuncağına çevirmişssiniz.
ailenden gizlemiş olman da büyük hata.
çok yanlış çok
Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldıvalla yanlı davranıyosunuz gibi geldi bana küçük kardeşiniz çekingen olabilir ama siz onu teşekkür etme konusunda uyarabilirdiniz ben olsam bende sinirlenirdim ne demek çekingenliğinden teşekkür etmiyor hiç mi konuşmuyor iletişim kurmuyor? eşiniz biraz abartmış kabul ama herkesinde fıtratı sizin huyunu bilip aralarını bulmanız gerekirdi kardeşiniz sizi azarladığı zaman sanane vs diyebilmeniz lazımdı bence eşinizin zoruna gitmiş kaldı ki gece yanlarına gidip eşinizin söylediklerini anlatmanız çok yanlış resmen iki tarafı düşman ediyorsunuz birbirine
ee işte bunun için yanlış diyorum.Evet bu durumda kalkıp kardeslerimle birlikte gitsem ve dönmemek uzere Hayır aileme ne diyeceğim biz aslında bosanmistik ben yalan söyledim vs vs off. Çok caresizim ya
Evet ya okadar pişmanım ki durDuk yere alevlendirdim hiçbirşey olmamış gibi yatıp uyusaydin belki yeni gün daha iyi olucakti ama eşimin bana söylediklerini kaldiramadim. Ona kötü davranacagim ona iyi vs demeleri nden.
Canım eşin çok duygusal biri. Çok şey yapmış kardeslerin icin bunu her eniste yapmaz. Ve bunun karşılığını teşekkür edilerek almak istemiş. Kardesin de ergen tripli davranmış.
Burada asıl sen durumu iyi yönetememişsin.
1-) Kardeşin herkesin ortasinda 30lu yaslardaki iki yetiskini azarlayamaz burada kardesine cevabi yapıştıracaktın o daha 14 yaşında unutur ama eşin senin kayıtsız olusuna kırılmış olabilir
2-) oyunun ortasında kardeşinin uykusu gelmişse oyunun bitmesini bekleyecek çocuk değil
3-) madem kocanın duygusal biri oldugunu biliyorsun (bak duygusal insanlar çabuk kırılır ama cabuk gönülleri alınır) eşine sinirlenmek yerine "hayatim küçücük cocugu ne takiyon haklısın biraz vefasız ama idare et" desen ölmezdin değil mi ?
4-) Erkekler gururlari oksanmak ister. Tüm yaptıkları için azıcık minnet duysaniz emin ol iki katını yapar.
Ya sen neden kardeşlerinle eşini bu kadar yüz göz ediyorsun ki?
Hatanın çoğu sende bence,onlar çoçuk siz yetişkinsiniz.
Bir de sonra kardeşlerinin ağlaması falan da çok tuhaf.Hiç ortada problem yokken durumu vahimleştirmişler.
Eşini de hak verdim ben,kardeşlerini yolla ve eşinle aranı bozma.
Duygusal davranmayı bırakıp,ağırlığınızı koyun kardeşlerinize karşı.
Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldı
Ben sadece eşimin ona iyi ona kötü davranacagim vs demeleri ni kaldiramadim belki olay ufak büyüdü. Şuan kardeşlerim sabaha kadar ağlatan aynı şekilde benide ağlatan adam kalktı bide bana surat yapıp gitti. Bir okeyi bitirdik diye.
İmam nikahimiz var ve şuan mahkemesi var iddet muddetini kaldırılması için dava açtık o onaylanır onaylanmaz evleneceğiz tekrar
Haklisin ama kardeslerine anlatman bisey degistirmezdi ki sadece onlarida uzmus oldun kizlarda aglamis bi ton. Esin tavir yapsada sen dengelerdin. O buyuguyle ilgilenirken sen kucukle ilgilenirdin falanEvet ya okadar pişmanım ki durDuk yere alevlendirdim hiçbirşey olmamış gibi yatıp uyusaydin belki yeni gün daha iyi olucakti ama eşimin bana söylediklerini kaldiramadim. Ona kötü davranacagim ona iyi vs demeleri nden.
Boşanma, sürekli ailenin yanına gitme mevzularından dolayı kardeşlerin eşinle didişiyor olabilir. Seni üzüyor vs diye hıncını almaya çalışıyor gibi geldi.
Bence kardeşini eşine karşı hitap ve konuşma tarzında uyarmalısın.
Eşinide çocukla çocuk olma diye uyarmalısın.
Kardeşlerini alıp evine dönmek nedir?
Önceki konularını bilmiyorum ama buradan bakınca evliliği yürütme olgunluğuna sahip değil gibi görünüyorsun.
Konu buraya kaysın istemem ama tekrar kıyılmadıysa imam nikahı da mahkemede sona erer.
Hayır ben asla yanlı davranıyorsun elbette bizi azarladi gi durumda Miray sen ne dediğini farkindamisin suan biz ne yapıyoruz burda vs dediğimde sustu kaldı
Ben sadece eşimin ona iyi ona kötü davranacagim vs demeleri ni kaldiramadim belki olay ufak büyüdü. Şuan kardeşlerim sabaha kadar ağlatan aynı şekilde benide ağlatan adam kalktı bide bana surat yapıp gitti. Bir okeyi bitirdik diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?