Sadece Empati kurup yardım edin :(

Evet aynen öyle önceki yasanilanlardan dolayı kızların tepkisi bu.

Aynı eşle mi evlenecek tekrar?
Kaçırmışım.
İddet müddetinin kaldırılması gerek, ancak rapora gerek yok.
TMK 132/2
Aynı esle evleniyorum. Adliye rapor için hastaneye acil yazıda bulundu aynı gün içerisinde gittim muayene oldum hatta eşik bile gerek yok biz zaten biliyoruz hamile değil dediğinde prosedür böyle dediler. Adliyeye 200 tl hacra. Hastaneye ise 50 tl verdik

Bu evliligi devam ettirmek istiyorsan dolmus günleri unut.
Ayrica eşin hala seni seviyor olmasa avm de kolunu ısırmaz

Yani suan aileme yani anneme hicbirsey anlamadan bugün onun işten gelmesini ve duruma bakmalimiyim?

Seni

Nasıl yani? Bir tarafta kizkardesim ailem bir tarafımdan eşim var. Onlari hiç gorusturmeyecek miyim? Cesaretini bulunmuşum. Bence yazdığın gerçekten komik!
Elbette görüştür ama o kadar uzun süreli olması gördüğün gibi sorunlara yol açmış.
Hayır sanki eşin ailene karşı pek sevecen ve saygı dolu da beni komik buluyorsun?
Babamın üzerine haklı haksız yürüyecek adam sokağımdan geçemez,değil mi ki yatağıma alacam???

ayrıca siz aynı eşle evlenmek istediğiniz için hastane raporuna gerek yok
bunu belirtmediniz mi mahkemede

BEN EŞİNİZDE çok suç göremedim
öncesinde kızlar neden 2-3 gunden fazla kalıyorlar
ben erkek olsam bu durumdan rahatsız olurdum bu bir
ikincisi eşiniz kolunuzu ısırınca kardesınızın onu uyarması hiç hoş değil
doğru ya da yanlıs karsısında koca adam var
eşiniz ilgilenmiş kızlarla gezdirmiş, masraf etmiş hoş tutmaya calısmıs ama

siz de dahil olmak üzere kardeslerınızle coluk cocuk muhabbeti yapmıssınız
eşiniz de sınırlenıp size uymus
bunda evi terk edecek bır durum yok
madem evlisiniz ve eşiniz
gerekırse kızlar gider

Yani suan aileme yani anneme hicbirsey anlamadan bugün onun işten gelmesini ve duruma bakmalimiyim?
Evet hemen yangına körükle gitme madem tekrar barıştın bir şans verdin ailen sana güvendi hemen şu olaydan annene taşırsan olayı çocuk oyuncağı olan ilişkini düzeltmek yerine daha da batırırsın bir tavırlarını ölç tart adamın.

Ayrıca eşin kardeşlerine yaptıklarına rağmen, verdikleri tepkiye, sinirlenmiş. Eşin birşey yapmamış ki, yapan kardeşin. Kendi kardeşine bakmayıpta eşini neden suçluyorsun?

Çekingen davranan kişi kalkıp eniştesine ablasına insanlar içerisinde fırça atmaz.
Bence eşin bahsettiğin yaşananlara rağmen kardeşlerin güzel vakit geçirsin diye bir şeyler yapmaya çalışmış.

Sana kendimden örnek vereceğim.
Sorunlu bir evliliği olan kız kardeşim var. Kız kardeşime yaptıklarından dolayı ex enişteyi sevmem muhabbetimde yoktur.
Yani tatil için asla evlerine gitmem.

Ben eşinde suç görmedim. Kardeşin çekinkenmiş, tşk etmezmiş ama yeri gelince herkesin içinde lafı sokmuş eniştesine. O kadar yedir içir gezdir bi kuru tşk zor mu?

Kardeşinde sende suçlusun. Kusura bakma ama ergen ergen tavırları ben bile çekmem.

Sen niye gidip kardeslerine anlattın her seyi? Benim en cok bu tuhafıma gitti.
Madem onlar cocuk diye savunuyosunuz esinize, niye gidip onlara anlatiyosunuz bu durumu. Onlara anlatip dertlesecek kadar büyüklerse ne diye esinizi trip atiyosunuz onlar küçük diye

Yoo o konuda

ama böyle nereye kadar gidecek ben eşimle evliyim diye kimseyle görüşmeyecekmiyim?
Çünkü tamam belki bu durumda haklı olabilir ama çok fzla dengesizlikleri oluyor herkese karşı.

bende bu durumları okadar fazla yaşıyorumki artık nerde nasıl tepki vereceğğimi bilimiyorum bunaldım

32 yaşında bir adamın 12 yaşındaki bir kızın seviyesine inmesi bence inanılır gibi değil.
Benim de yeğenim var 12 yaşında, onu düşünüyorum. Bana misafir gelse yaptıklarını onaylamasam güzel güzel söylerim.
Senle bir daha oeky oynamam, yok efendim aquaparkı unut demem.

Kusura bakmayın ama eşiniz çoooookkkk kompleksli bir adam.
Hazır boşanmışsınız da, sakın yeniden evlenmeyin. Böyle beraber yaşayın. Çünkü zaten bana yeniden evlenseniz bile devamı gelmeyecek gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…