• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

Kardeşin çok ayıp etmiş ama 32 yaşındaki adam idare etmeliydi. Siz biraz kaprislerini dinleyip, " onlar çocuk hayatım, senden ricam biraz daha görmemezlikten gelmen " deyip uyumaliydiniz.

Herneyse olan olmuş. Kardeşlerini bu dramatik halden çıkar öncelikle. Al karşına , " dün o şekilde uyarman belli ki zoruna gitmiş, bu işi akşam karşılıklı hallederiz, senin güzel yüreğine güveniyorum " dersiniz.

Esinizede mesaj atın " kardesinizin yaptiginin ayıp olduğunu , bu yüzden üzgün olduğunuzu ama yaşının getirdiği olgunluğu beklediginizi " yazın.

Kardesinizle birlikte güzel bir yemek hazırlayın .

Gecmisinizde yaşadıklarınız benimde aklımı karıştırdı ama madem affettiniz, yolunuza devam ediyorsunuz boşuna geçmişe takılmayın bir manası yok.

Eşiniz kardeşleriniz için elinden geleni yapmış. Belli ki adamın frekansları kopunca kendinden geçiyor.
Ya bu halleri için psikolojik tedavi sunacaksiniz, ya sabredeceksiniz ya da ayrilacaksiniz.

Hangi yolu seçerseniz seçin geçmişe takılmayın. Bu anı çözmeye bakın.

esin gelmeden ara bence tel.de yumusatmaya basla.. su durumda kardi karsiya getirmek yine gerebilir.. kucuk olanla konustugunu pisman oldugunu vs.. anlat.. kendi hatalarini da yumusakca soyle. gitmek istediklerinden bahset. onlar giderse ne kadar uzulecegini,hatta belki onlarla.gidebilecegini guzelce anlat kirmadan.. yumusayacak gibiyse kal bekle.. yok esin daha da bilendiyse kizlari yolla iyice yuzgoz olmadan.. sen gider misin orasino bilemem

Yani bu akşam bir duruma bakmalimiyim? Yoksa kardeslermi alıp çıkıp gerçekten gitmelimiyim? Ve suan bu durumu annemi arayip paylasmalimiyim?

oy oyy daha evlilik olgunluğunda değilsin belli ki ne diye evlenme işine giriyorsun..
hem gidip çocuklara yetiştirmişsin hemen birde anneme söylesem mi diyorsun..
ve o adam kardeşlerinden daha çocuk..
32 yaşındaki bir insanın 14 yaşındaki çocukla sidik yarıştırması cidden çok komik olmuş..

İmam nikahimiz var ve şuan mahkemesi var iddet muddetini kaldırılması için dava açtık o onaylanır onaylanmaz evleneceğiz tekrar
Ozur dilerim ama imam nikahi ayri resmi nikah ayri. Butun bu anlattiklariniza dayanarak soylemek isterim ki sizde henuz buyumemissiniz. Neden gidip durumu hemen kardeslerinize yetistirdiniz? 32 yasinda adam yari yasindakilerle itisiyorsun demissiniz esinize ama bakacak olursaniz sizde o yas grubuna dahilsiniz aranizda kusak farki var bir kere. Kardesinizde de hata var. Ona ne ister oper ister sever ne yapmis adam toplum icinde o kadar tepki verecek. Hadi o isirmis siz madem uyardiniz kizlarin yaninda yapma diye neden uzatip geri isirmaya calistiniz? Herkeste yanlislar var bu hikayede. Tek onerim var lutfen hemen cocuk yapma.. Evlenecegim diyede acele etme

Evet şuanki durumda pek birsey olmayabilir. Ama bunun önceleri var 2 kere ailemi evinden kovası, hicbirsey yokken babamın üstüne yürümesi vs vs. Yasanmisliklar olduğu için en ufak bir hareketi diğerlerini hatırlatıyor ve aglatiyor

yavrucum genceciksin daha neden bu adamla evlenmek istiyorsun o zaman..
bırak sakın nikah falan yapayım deme al kardeşlerini dön evine..

Su anda o 14 yasindaki cocugun neler yasadigini ,neler dusundugunu tahmin bile edemiyorum,icim acıdı...

Siz ne yaparsiniz bilemem ama kardeslerinizi bir an once evlerine gonderin ,o evde kaldıkları her an azap gibidir artık.
Azap mi :D iyimisiniz siz :) eniste cocuklsri hortumla mi dovmus napmis :)

Bence eşine onun ergenlik çağında olduğunu,duyhu iniş çıkışlarinın olabileceğini hepimizin ergen olduğunu guzel bir dille anlat.sonucta 14-16 yas ergenliğin psikolojisi farklı oluyor.sen de ortaya bulmalısın kizlara sacmalamayın sizi cok seviyor sevmese bu kadar sey yapar mi sizi mutlu etmek icin vs diye telkinde bulun.esine bu durumun seni ne kadar uzdugunu anlat buyumesini istemedigini şöyle.fazla büyütülecek bisi degil.insanlar neler yaşıyor...

KaRdesin cekingen olsa hopp sst cocuklar var filan var diye sizi uyatamazdi bi kere o daha cocuk kocaniz ayip etmis desem kardesiniz hicte cocukta degil boyle bi uyarida bulanabildigine göre. Neyse onceki durumlarinizi bilmem birikim olmuştur belki sizin icin ama bu dueumda esiniz hakli bence

Çok saçma bi konudan tartışma olmuş madem sorun oluyo kardeşlerin uzun süre kalmasın sizde sanırım basit şeyler bunlar iki tarafta olgun olmalı Ada'm senin için kardeşlerini Mutlu etmeye çalışmış ama kardeşinin tuhaf davranışı onu üzmüş kardeşinde küçük daha sonuçta ergen herkeste öyle şeyler olabilir ortamı yatıştırmalısın

Olay acayip bi şekilde dramatize mi ediliyor bana mı öyle geliyor ??? :işsiz:

Düne kadar abla ve eniştelerinin yanında harika bir tatil geçirmiyor muydu bu kardeşler ?

Her güne ayrı programlar , gezmeler , akşam kurulan okey masaları ... ya benim bile çifte gidesim geldi :deli:

Eee tamam ilk mesajımda da yazdım 32 yaşındaki adam 14 yaşındaki kardeş uykum geldi diyince saçmalamış eyvallah .

Eyvallahta ; bu kardeşler o evde mağdur edilmiş eziyet görmüş gibi ağlaşmalar , yorumlar ne ? Onu hiç anlamadım .

Olay acayip bi şekilde dramatize mi ediliyor bana mı öyle geliyor ??? :işsiz:

Düne kadar abla ve eniştelerinin yanında harika bir tatil geçirmiyor muydu bu kardeşler ?

Her güne ayrı programlar , gezmeler , akşam kurulan okey masaları ... ya bemim bile çifte gidesim geldi :deli:

Eee tamam ilk mesajımda da yazdım 32 yaşındaki adam 14 yaşındaki kardeş uykum geldi diyince saçmalamış eyvallah .

Eyvallahta ; bu kardeşler o evde mağdur edilmiş eziyet görmüş gibi ağlaşmalar , yorumlar ne ? Onu hiç anlamadım .
Azap goruyolarmis evde :D

Küçük kız kardeşiniz epey şımarıkmış, kocanız da haklı bir yerde. Ben o sevinsin diye her şeyi yapayım ama o bana her durumda çemkirsin, yok öyle..

valla sen kardeşini uyarman gerekirdi adam daha ne yapsın elinden geleni yapmış .
burada ortayı bulamayan sensin biraz da...
kardeşini saygılı olma konusunda tembihlemeliydin.

İmam nikahimiz var ve şuan mahkemesi var iddet muddetini kaldırılması için dava açtık o onaylanır onaylanmaz evleneceğiz tekrar
Offf ne karmaşık ilişki bu yahu!
14 yaşındaki kardeşiniz kocanizi niye azarliyor herkesin içinde buna takilmayip kardeşimi artık sevmeyecekmis diye takılıyorsunuz esiniz belli ki kızmış ve alınmış siz de kardeslerinizle bir olup onu dislamissiniz okey oyunda o da bilenmis işte amaannn düzelir kardeslerinizi gönderin eşinize bir çay koyun. elin adamı kardeşinizin ergen atarini çekmek zorunda değil haa anne babaya yapılan yanlışlar ayrı onlar ciddi bir sorun yaratır bence.

Teşekkür etmeyi bilmeyen kardes herkesin içinde koca adamı ve sizi azarlamayi çok iyi biliyor ama. Evlilik diye birşey yok zaten 3 kere boş ol lafı ile de biter birlikteliginiz. Kardeşlerinizle gitseniz ne olur gitmeseniz ne olur. Biraz abla gibi davranıp arayı bulun bence kardeşi kollayacağım derken olmayacak yollara sapmayin.

Kardeslerinize saygili olmayi ogretmeniz lazim. Adam o kadar emek vermiş, hem tesekkuru hak ediyor hem de karisina sarilmasi vs sizin kardesinizi ilgilendirmez. Esimin kardesi de simarik olsa ben de idare etmezdim.

Back
X