- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Kolomera95
-
Yani bu akşam bir duruma bakmalimiyim? Yoksa kardeslermi alıp çıkıp gerçekten gitmelimiyim? Ve suan bu durumu annemi arayip paylasmalimiyim?
Ozur dilerim ama imam nikahi ayri resmi nikah ayri. Butun bu anlattiklariniza dayanarak soylemek isterim ki sizde henuz buyumemissiniz. Neden gidip durumu hemen kardeslerinize yetistirdiniz? 32 yasinda adam yari yasindakilerle itisiyorsun demissiniz esinize ama bakacak olursaniz sizde o yas grubuna dahilsiniz aranizda kusak farki var bir kere. Kardesinizde de hata var. Ona ne ister oper ister sever ne yapmis adam toplum icinde o kadar tepki verecek. Hadi o isirmis siz madem uyardiniz kizlarin yaninda yapma diye neden uzatip geri isirmaya calistiniz? Herkeste yanlislar var bu hikayede. Tek onerim var lutfen hemen cocuk yapma.. Evlenecegim diyede acele etmeİmam nikahimiz var ve şuan mahkemesi var iddet muddetini kaldırılması için dava açtık o onaylanır onaylanmaz evleneceğiz tekrar
Evet şuanki durumda pek birsey olmayabilir. Ama bunun önceleri var 2 kere ailemi evinden kovası, hicbirsey yokken babamın üstüne yürümesi vs vs. Yasanmisliklar olduğu için en ufak bir hareketi diğerlerini hatırlatıyor ve aglatiyor
Azap miSu anda o 14 yasindaki cocugun neler yasadigini ,neler dusundugunu tahmin bile edemiyorum,icim acıdı...
Siz ne yaparsiniz bilemem ama kardeslerinizi bir an once evlerine gonderin ,o evde kaldıkları her an azap gibidir artık.
Azap goruyolarmis evdeOlay acayip bi şekilde dramatize mi ediliyor bana mı öyle geliyor ???
Düne kadar abla ve eniştelerinin yanında harika bir tatil geçirmiyor muydu bu kardeşler ?
Her güne ayrı programlar , gezmeler , akşam kurulan okey masaları ... ya bemim bile çifte gidesim geldi
Eee tamam ilk mesajımda da yazdım 32 yaşındaki adam 14 yaşındaki kardeş uykum geldi diyince saçmalamış eyvallah .
Eyvallahta ; bu kardeşler o evde mağdur edilmiş eziyet görmüş gibi ağlaşmalar , yorumlar ne ? Onu hiç anlamadım .
Azap miiyimisiniz siz :) eniste cocuklsri hortumla mi dovmus napmis :)
Azap miiyimisiniz siz :) eniste cocuklsri hortumla mi dovmus napmis :)
Offf ne karmaşık ilişki bu yahu!İmam nikahimiz var ve şuan mahkemesi var iddet muddetini kaldırılması için dava açtık o onaylanır onaylanmaz evleneceğiz tekrar
Psikolojik siddet nedir bilmiyorsunuz anlasilan..tam ergenlik caginda her turlu yorum kizin psikolojisini etkiler. İyi yada kotu anlamda!Azap miiyimisiniz siz :) eniste cocuklsri hortumla mi dovmus napmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?