sadece fikirlerinizi almak istiyorum..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Belki saçma gelicek ama sadece düşüncelerinizi merak edıyorum..Eşimle bu yaz tatilinde annesiyle ondan önce bayramda da görümcem eşi ve kızıyla tatile gittik..tabi ben hiçbirinde mutlu değildim.. tek gittiğimiz tatillerdeki kadar eğlenmedm.zaten görümcem benm mesafeli, soğuk ve depresif biridir tek takılırdı genelde...ama kardeşini de sürekli pohpohlar.. ve biz herşey dahil değil de daha cok pansıyon tipi kalmayı tercıh ederiz ki daha cok yer gezelim diye. herneyse bu sene de ben abimlerle gitmek ama bir yandan da gitmemek istiyorum..ama eşim herşey dahile gitmek istemıyor...herneyse yengem de zaten ama siz herşey dahile gitmiyorsunuz dıyıp istekliliğinizi bu şekilde ima etti diyim ya da ben öyle algıladım.
şimdi ben de sırf eşimin ailesiyle gittiğim için bir kerede kendimden biri ile gitmek istiyorum. Bunun için eşime baskı yapayımmı..
biliyorum cok saçma ama sadece düşüncelerinizi merak ettim.

Herşey dahil iyidir. Gezmeye de engel değildir. Öğlen yemeğinizi yer çıkar gezersiniz akşama kadar. Ya da akşam yemeğinden sonra gidersiniz bir şeyler içmeye.
Yengeleri çok kafaya takmamak lazım. Aileden birileriyle tatile gitmek güzeldir. Hatta sevdiğiniz kuzenleriniz falan varsa organizasyona dahil edin. Misler gibi eğlenirsiniz.

Kendi tarafından birileri ilede gitmen normal canim esinde buna birsey demez sanirim konusup fikrini almalisin cnm.

ben her zaman şunu savunurum.... tatile ya eşinle yalnız gideceksin rahatça, yada illaki birileriyle gideceksen arkadaşlarını tercih edeceksin... akraba ile tatile gitmek sorun çıkarıyor.... yok senin ailen yok benim ailem... arkadaş veya yakın dostlarla daha zevkli olur.. hele ki kafa dengiyse...

EŞİNİZİN AİLESİYLE GİTMİŞSİNZ NASILSA KENDİ AİLENİZLE GİTMEKTE DE SORUN YOK HAKLI OLARAK İSTERSİNZ AMA İNADINA YAPMAYIN GERÇEKTEN İSTİYORSANIZ GİDİN YOKSA EŞİNİZLE GİDİN AİLECEK

Bence abinlerle gitmek istegini kararlı bi şekilde söyle hem belki eşin ailesiyle tatile
Gitmenin ne demek Olduğunu eşin anlar empati yapar ve yalnız çıkacağınız tatillerin yolunu açmış olursun. Eşine ısrarcı olmana gerek yok bu sene de böyle demen yeterli Olmalı. O ailesiyle çıkılan tatillerde senin fikrini almışmıydı?

Ne başbaşa meraklısı hatunlarız yaw. Tatil dediğin kalabalık güzel olur. Sevdiğiniz kafa dengi insanlar yanınızdaysa tadından yenmez. Biz her sene 20-25 kişi gideriz, hiç sorun çıkmaz. Bir kişi bile öf demez. Ocak girdimi rezervasyonları yaparız.

abin ve ailesiyle gitmek isteyebilirsin ama abinin eşi acaba sizlerle gitmek istiyormu?belki oda eşiyle çocuğuyla başbaşa tatil geçirmek isteyebilir.siz nasıl görümceniz eşi ve kızıyla gittiğinizde mutlu olmadıysanız yengenizde sizle gitmekten keyif almayabilir bunu da göz önünde bulundurun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…