Sadece gercekten asik olanlar icin..

esas oğlana nolmuş anlamadım..
terk mi etmiş, ölmüş mü?
Yollarimi ayri, yasadigimiz yerler hayatlarimiz ayri.. Ayni ulkede yasamaya kalksak bile beraber olmamamiz icin milyonlarca engel var. beraberken de bir gun ayrilacagimizi biliyorduk. En mutlu gunumuzde bile aci cekiyorduk aslinda

Aşk bu kadar acılı değil yaaaaaa
Duygu yoğunluğunuz zirvede sizin
melankolik ruh hali içerindesiniz
Kurduğunuz cümleler bile devrik

Aşkı herkes çok farlı yaşasada yinede dünyanın en güzel vazgeçilmez duygusu

Guzel staklamissin ama hayir gecen konu actigimda hayatimda biri vardi artik o da yok hislerim ona karsi hic olmadigi icin. Aferin demek size dusmez diye dusunuyorum. Civi civiyi sokmuyor tesekkurler

Bend
Bu duyguyu bende yasadim. Evlendi. Ayrilmis. Ama bu surec icinde ben de yasadim. Bazen bastirmak icin bazen istedigim icin yasadim.
Ve ben ne anladim biliyor musun , BEN ONUN BANA OLAN ASKINA ASIK OLMUSUM. Ama simdi kopru altindan cok sular gecti. Hic bir zaman hic bir duygu eskisi kadar guclu kalmiyor. Hayat devam ediyor onun icin oldugu kadar seninde.

hıc bulusabılme ıhtımalınız yok mu ? yani o senı unuttu mu acaba fıkrın var mı
Hala ara ara konusuyoruz asla kus degiliz kusemeyiz. Kirginlik yok. Farkli bir ulkede, elbet gorusuruz ama hepsi bu. Beraber olma ihtimalimiz yok. Hic yoktu biliyorduk sadece duygularimiza yenil dustuk ve bi kac ay beraberdik..

Çocukluktan kalan bağımlılık problemleriniz var.Sağlıklı bir çocukta gerçekleşmesi gereken anneden kopma ve bireyselleşme süreci gerçekleşmemiş(borderlinelarda olur genelde) siz aşık değilsiniz sadece psikolojik problemleriniz var..saplantı ve bağımlılık düzenli terapiyle tedavi edilebilir..

Şuan tabi hayır ben aşığım ,onlar hiç olmamışlar ondan bilmiyolar,beni anlamıyorlar modundasınız..çünkü o içgörüye sahip değilsiniz her psikolojisi bozuk insan gibi olayın tam içindesiniz..

Aile problemleri..anlıyorum sizi..bir adam geldi ve yıllardır içinizde kurtulamadığınız o boşluk duygusunu doldurdu sanıyorsunuz..şuan hissettiğiniz acı o adam için değil bunu biliyormusunuz ? Sadece içinizdeki acı hissini yaşamak için bir kişiye,bir olaya projekte etmeniz gerekiyor..

Psikolog a gidin ve düzenli terapi alın.Sonrada gelip bana teşekkür edin çünkü yaşamaya başladığınızı hissediceksiniz

Ben de zamaninda sirilsiklam asik oldum ellerim hep terlerdi onu gorunce , beni terk edince yataklara dustum alev alev yandim sabaha dek agladim onun ayak bastigi yerlerden gectim ne dusundugunu dusundum , sevdigi yemekleri yedim ayni hissi duyabileyim diye.. Kara sevda idi benimki

Yaşınız kaç? Aile hayatınızda kopukluklar mi var? Yaşadığınız şey normal değil. Okuyunca etkilendim ve sizin adınıza çok uzuldum
23 yasindayim ve aksine cok duzgun iyi bir aile hayatim var. her sey yolunda hayatimda. Beni buna surukleyecek bir sey yoktu. Ama ne olduysa oldu ve onunla tanistim boylece hayatim bi nevi mahvoldu. Aslinda ne kadar aci da olsa ben zevk aliyorum artik bu durumdan..

Kesinlikle. Suana kadar beni en iyi anlayan kisi sizsiniz sanirim. En cok sizin yorumunuza katiliyorum harfi harfine. Ask diger insanlarin bahsettigi sey olamaz. Ya da bizimki askin ustundd bir sey..

Ne guzel soylemissiniz..

Ben de onunla olmaya basladigim gunden itibaren ucak biletimin odlugu gun her seyin bitecegini, hayatim boyunca onsuz kalacagimi, kimseyi sevemeyecegimi biliyordum. Bu yuzden onla olmanin sevincini bile dogru duzgun yasayamiyordum surekli agliyordum. Onlayken bile onu ozluyordum.. Ne kadar zor bir durum bu boyle.. Umarim sizin icin de en iyisi olur en mutlu olacaginiz sekilde.. Az kisi tarafindan da olsa anlasilmal guzel sey..

Bilemiyorum belki haklsiniz. Ama ben inatla bunun adina ask diyorum. Ya da askin ustunde bi duygu. Destek almayi denedim ama hic bir sey anlatmadim doktora. Sadece antidepresanimi alip devame tmeye calistm yoluma.. Ama edemiyorum iste

Bilemiyorum belki haklsiniz. Ama ben inatla bunun adina ask diyorum. Ya da askin ustunde bi duygu. Destek almayi denedim ama hic bir sey anlatmadim doktora. Sadece antidepresanimi alip devame tmeye calistm yoluma.. Ama edemiyorum iste
Doktorunu acil değiştirmelisin.
Acı çekmekten zevk alman hiç normal değil.

Doktorunu acil değiştirmelisin.
Acı çekmekten zevk alman hiç normal değil.
Aglamak, kendimi oyle aciz hissetmek bana iyi geliyo bazen. Aci cekmeyi birakmaktan korkuyorum. Ona olan askimi anca aci cekerken canli tuttugumu dusunuyorum. Tesekkur ederm tavsiyeniz icin..

Aglamak, kendimi oyle aciz hissetmek bana iyi geliyo bazen. Aci cekmeyi birakmaktan korkuyorum. Ona olan askimi anca aci cekerken canli tuttugumu dusunuyorum. Tesekkur ederm tavsiyeniz icin..
Rica ederim tedavini aksatma.
Çok yakından tanıdığım birinin durumuyla birebir aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…