Sadece gercekten asik olanlar icin..

Sen bana haddimi mi bildirdin? Hahahhaha senin tek yaptigin issiz issiz tanimadigin birinin uzerinden stres atmak, zavallica kendini burada rezil etmek. Ne haddine senin ya ne haddine? Herkes haddini duracagi noktayi bilsin. Senin gibi bilmeyenler de bu gibi platformlari kullanmasinlar. Hadi benim konuma daha bi kelime yazma birazcik bile gururun varsa. Sanmiyorum ama neyse. IYI aksamlar :)

Bilemiyorum belki haklsiniz. Ama ben inatla bunun adina ask diyorum. Ya da askin ustunde bi duygu. Destek almayi denedim ama hic bir sey anlatmadim doktora. Sadece antidepresanimi alip devame tmeye calistm yoluma.. Ama edemiyorum iste

Yoo anti depresan sorunlarınızı çözmezki sadece sizi uyuşturur..anti depresan çok farklı türde rahatsızlıklarda yan tedavi olarak kullanılmalı..siz 1-2 yıl düzenli terapi almalısınız..nerden mi biliyorum? Yaşadım..

Siz belli ki kendi kendinize acı çektirmeyi seviyorsunuz. Destek almayı denedim ama doktora hiç bir şey anlatmadım sadece ilaç almaya devam ettim demişsiniz. Çözüm arayan en azından adam gibi destek alır derdini de anlatır. İlacı da bırakın bari dümdüz acı çekin. Şu an kim ne dese boş belli ki siz gene kendi bildiğinizi okuyacaksınız.

Cok guzel soylemissiniz umarim ben de sizin gibi her seyi bir gun geride birakabilirim. Ama nedense hic kimseyi sevemeyecek hayatima alamayacakmisim gibi hissediyorum..
Aynen böyle düşünmen senin sağlıklı bi insan olduğunu gösterir. Normaldir canım öyle hissedersin ama gün gelir daha çok seversin ve unutma. Bir aşkı ancak daha büyük bir aşk unutturur

Cok enteresan yorumlar yapilis cahilce guluyorum..aski tattigini iddia edenler..sen abartmissin normal degil ditenler..birkac ayda bu duygu normal degil diyenler..herkes hayatinda bir kere aski ilklerine kadar tatmistir diyenler...komikk..aski bu dunyada tatmak herkese nasip olmuyir..siz begeniyi ask saniyirsunuz ve bu yuzden cok cabuk unutup baskalarina ziplayabiliyorsunuz...gercekten aski yakalayan bir insanda o birkac ayda askin doruklara ciktigi o anlardada sevdigini kaybettiginde cektigi aciyi anlayamazsinuz..bu mazosistlik degildir..sayet oyle olsaydi evladini kaybeden anne babada bir mazosist! Evet bu ask acisini kolay atlatabilmek icin destek alinmali ama asla bir mazosist degil..sadece herkese nasip olmayan bir duyguyu yasamis bir insanin duygulari ve acisi!

Konu hortlamis.merak ettim hala aşik misiniz ne degisti mesela yeni birini aldiniz mi hayatiniza

Her şeyin bir çözümü vardır. Adam sizi istemiyor ise o ayrı. Sürekli düşünüp uzulmeseniz. Hayatınızın sonuna kadar böyle yasamayin. Veya arabesk dinleyip canınızı acitmaya devam edin.

Aşk acısı çok zor evet ama herşey insanın elinde. Eğer o acıyı kendine çektirmek istemezse biri napar eder kurtulur. Ben öyleyim birini aylarca senelerce melankolik beklemek bana göre değil. Bu süreçte acılı paylaşımlar yapmam, dinlemem, izlemem. Çok farklı yenilikler bulurum kendime. Eskisinden bin kat daha iyi devam ederim yoluma. Normal olanıda budur. Aksi durumu kulun dünyadaki fonksiyonunu bozar. Sınav gözüyle bakabilmeli, hayır aramalı ve kabullenmeli. Kaçırılan zamanların kişiye zarardan başka birşeyi yok. Hayatım onun ellerinde demişsiniz bu kadar aciz olmayın lütfen.

İçeriğini okumadım sadece başlığa geldim. Gerçekten aşık olanlar için o zaman Batsın bu dünyaa diyorum

Konu hortlatmakta ustunüze yok cidden. Ne meraklisiniz ya eski konulara yazmaya. Bari bizde salak gibi okumasak. Hortlatirken haber verin barı.

Neden kalbinin iyileşmesine izin vermiyorsun? Sürekli böyle düşünürsen olmaz tabi..

Cezmi Ersöz kitabından alıntı gibi olmuş..

Herkesin aşk anlayışı çok farklı. Kimi için aşk sadece acı çekmek. Siz bunu seçmişsiniz. Hayatımda olmayan biri için 4 yıl niye ağlayım ki, Sevmek sevilmek varken, pırıl pırıl bir sayfa açmak duruken. Aşk mutlu olmak içindir, eziyet değildir.

2015 konusuymuş bu yaa.
ve bence evli bir adamla beraberdi.
imkansızdı, biteceğini biliyorduk falan demiş çünkü. o yüzden iyice gözünde büyümüş yarım kalınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…