Sen bana haddimi mi bildirdin? Hahahhaha senin tek yaptigin issiz issiz tanimadigin birinin uzerinden stres atmak, zavallica kendini burada rezil etmek. Ne haddine senin ya ne haddine? Herkes haddini duracagi noktayi bilsin. Senin gibi bilmeyenler de bu gibi platformlari kullanmasinlar. Hadi benim konuma daha bi kelime yazma birazcik bile gururun varsa. Sanmiyorum ama neyse. IYI aksamlar :)al demek şu canım ben sana insanca yazdım ah almışın acın ondandır yazınca ki kötü niyetle yazmadım..sen dellendin üzerime geldin nerenden uyduruyorun ne beddua ediyorsun diye yetmedi aldatılmışın bune hiddet benimle ilgin ne demişin...aslında yazdığımda bu cevapları alacak bir durum yoktu kusura bakam sen durduk yere beni suçlarsan bende yazarım tabi ama işine gelmedi demi..kaldıki benim sana sataşmak gibi bir derdim yoktu doğruları yazınca huzursuzluğundan terbiyesizleştin bende haddini bildirdim diyelim...sen edebini bozmasaydın ben şahsına zerre kötü bir şey demedim..sen üslubunu bozupta bana sataşana kadar...işime bakayım bari haklısın sen gibiler anlamaz insanlıktan haktan adaletten...ne yazdıysam ..
Bilemiyorum belki haklsiniz. Ama ben inatla bunun adina ask diyorum. Ya da askin ustunde bi duygu. Destek almayi denedim ama hic bir sey anlatmadim doktora. Sadece antidepresanimi alip devame tmeye calistm yoluma.. Ama edemiyorum iste
Aynen böyle düşünmen senin sağlıklı bi insan olduğunu gösterir. Normaldir canım öyle hissedersin ama gün gelir daha çok seversin ve unutma. Bir aşkı ancak daha büyük bir aşk unuttururCok guzel soylemissiniz umarim ben de sizin gibi her seyi bir gun geride birakabilirim. Ama nedense hic kimseyi sevemeyecek hayatima alamayacakmisim gibi hissediyorum..
Konu hortlatmakta ustunüze yok cidden. Ne meraklisiniz ya eski konulara yazmaya. Bari bizde salak gibi okumasak. Hortlatirken haber verin barı.
BendeeeeeSiz söylemeseniz fark etmeyecektim, oysaki ne hevesle okumuştum konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?