Sadece gercekten asik olanlar icin..

Aşk eroin gibi ya
Bir doz alınca mutluluktan "uçuyorsun"
Etkisi geçince yoksunluktan sürünüyorsun.
Ertesi gün sana gülümsüyor, yeni dozu almış oluyorsun.
Sonra alışıp hiç bırakamıyorsun.
Sonra bu kısır döngüden zevk almaya başlıyorsun.
En son dozlar azala azala ya vücut kendini arındırıyor ya da iflas ediyor.
Allahım herkesi sevdiğine kavuştursun.

Tatlım durumuna bir bayan olarak çok üzüldüm..neye üzüldüm kısmına gelirsek bir erkek yüzünden adı aşk bile olsa bu kadar acı çekmene üzüldüm..
ve içindeki acıya saplanıp kalmana üzüldüm..şimdi yazacaklarımı sakın yanlış anlama amacım seni üzmek yada yermek değil..
benim anladığım aşık olduğun kişi sana gerçekten bu güne kadar görmediğin bir ilgi göstermiş ,sana kimsenin hissettirmediği güzel şeyler hissettirmiş..kuvvetle muhtemelki oda hoş duygular hissetmiş..ama sanırım senin ona duyduğun kadar derin duygular değil öyle olsaydı eğer o bahsettiğin engellerin hiçbiri engel olmazdı...evet muhtemelen sen seviyorsun vede aşıksın ama eğer bunca şeye rağmen hala acı çekiyorsan bana işin ucunda aşktan çok takıntı varmış gibi geldi...
Durumunuz neydi bilemem ama genelde bir başkası için terkedildiğimizde bu duyguyu yaşarız,yada karşı taraf evlidir evliliğini bitirip seni seçmediği için seçilmeme duygusu beyninizi yönetip sizi ele geçirir ..ve siz bunu aşk zannedirsiniz...aslında işte zaten olacak birşey değildi, biz bunu biliyorduk,oda beni seviyor ama engeller yaş vs... gibi cümleler belli ediyor ki sende iyi biliyorsun okişi seni seçebilirdi.ama bence seni kırmamak adına şu anki hayatını ve hayatındaki kişiyi sana tercih ettiğini söyleyememiş..adamcağız mecburum gibi cümlelerle seni oyalamış..beyninde buna inanmak istemiş...acın ondan tatlım aşk ötesi olduğundan değil..bir yanın yok beni seviyor ama okişiyle hayatını sürdürmek zorunda diyor ,diğer yanında gerçeği aradada olsa kulağına fısıldıyor kendine gel ne mecburiyeti seni gerçekten sevse hayatında sen olurdun diyor sana acı veren bu...
ben yazdıklarından yola çıktım tatlım umarım yanlış düşünmüşümdür çünkü sana gerçekten üzüldüm ortalıkta özelliklede evli olup karısını sevsede uçkuruna sahip olamayıp değişik duygular yaşayıp tabi kızlarıda tavlamak için evliyim ama mutsuzum karımla cinselliğim yok sana aşığım ama çocuklar için evli kalmalıyım diyen binlerce erkek var..sonra kızlardanda ayrılırken sıkıntı yaşamamk için mecburiyet yalanları..garibim karısıda kuvvetle muhtemel en son anda öğrenir...velhasıl kerem evli,nişanlı,sözlü ne farkeder o kişi seçimini yapmış olur..olan sen gibi kızlara olur...içindeki aşk felan değil sende biliyorsunki seni seçmemiş hatta zamnında belkide seni kandırmak için arkasından saydığı bayanı seçmiş sende gururuna yediremeyip hasta oluyorsun....yazıkkk güzelimm sana kimbilir ailen ne emeklerle büyütmüş seni sen anti depresanlar kullanırken o karısıyla yada hayatında biri var dediğinin sıfatı herneyse onunla kahkalar atıp gülüp eğleniyor senin uykusuz gecelerinde sen ağlıyor onlar bu gün hangi sex oyununu denesek peşine düşünüyorlardır..gerçeği görmen için açıkça söyledim tatlım..daha hayatınen saf yerindesin yaş 23 benden sana abla tavsiyesi..

birde arada konuşuyoruz demişin ..yapma güzelim yara tuz basmak olur bu..belliki o kişinin kendine ait bir yaşamı var seni saf bulmuş yedekte bekletiyor..atıyorum seninle sık görüşeceği bir ortam olsa kaldığı yerden seni kullanmaya devam edecek..aradaki bağı ondan tam koparmıyor.. oyüzden küs değilsiniz ve sana şu anki hayatına mecbur olduğu hissini bu yüzden veriyor..ne konuşuyorsun hala..akıllı ol...kimbilir ona takıntın olmasa hayatına seni mutlu edecek sarıp sarmalayacak ne erkekler girecek..temizle beynini bence arın ondan..

Arada birbirimize nasil oldugumuzu soruyoruz. Her seferinde de ikimiz de umutsuz vaka, mutsuz hayatlarimiza devam ediyoruz ayri ayri... Burada aciklayamayacagim durumlar var, yani onun beni terkettigi, yedekte tuttugu yok keske oyle olsa. O zaman nefret eder kin besler sogurdum sevmekten vazgecerdim belki.

ya işte konuyu tam bilmediğimizden ancak genelleme yorum yapıyoruz..ama gerçekten konu durum ne olursa olsun sen istediğin kadar terketmedi de..o yolunu seçmiş...sen gerçekleri kabullenemiyorsun gibi geliyor bana..

belkide karşındaki insan çok merhametli seni gerçekten kırmamk için mutsuz olduğunu felan söylüyordur..mecbur olduğunu felan..gerçek seven seni seçerdi yazık sana yaa..

gecmiste veya gelecekte yasama
sadece suanda yasa

Bak sana çok yakın bir arkadaşımın başına geleni anlatayım ne demek istediğimi sen anla.arkadaşım bir gün eşinin pc de adına olmayan bir face yakalıyor arkadaş listesine bakıyor eşinin çalıştığı ortamdan biri ekli kız hem eşinden küçük hemde çalıştığı yerden eşine soruyor bu kız sende nasıl ekli eşi diyor ben bu face cinsellik amaçlı açtım bu kızda tesadüf ekli diyor arkadaş tamm diyor ama içine kurt düşüyor..aradan aylar geçiyor bir gün eşinin yedek tel buluyor açıp karıştırıyor ki o kızın resimleri..meğerse o kızla sevgiliymiş..işin tuhafı o zamana kadar arkadaşımla da bir sorunu yok ne günlük yaşamda ne cinsellikte..arkadaşım öğrenince bayağı karışık olaylar yaşıyor eşinden ayrılmak istiyor eşini görsen feryat figan özürlerin bini binpara neyse arkadaşım bunu affediyor ..aradan aylar geçiyor bir fatura dökümüne bakıyor ki eşi hala kızla görüşüyor..işin enteresan tarafı kızla msjlaştığı dk da hem kızla hem arkadaşımla msj şıyor..birde başka bi 3. şahısta var..arkadaşım çıldırdı ya..boşanmak istiyor boşanamıyor.bu arada bi ara eşinin konuştuğu kızı uyarmak için arıyor konuşuyorlar...meğerse adam kıza eşimle mutsuzum çocuklar için bir evde yaşıyoruz yatak olayımız bile yok diyormuş.kızla arkadaşım farketmeden tuvalete banyoya girdiğinde görşrmüş..tabi arkadaşım ikinci yakaladığında tamam dedi boşanıyoruz bunlar ayrıldılar biraz uzak kaldılar adam yapamadı ,özürlerin af dilemelerin bini bin para..arkadaşım şart koştu danışmana gittiler meğerse adamın cinsellik yönünde dürtüleri fazlaymış kendine hakim olamıyormuş eşi dışındada değişiklik duygusundan görüşüyormuş..en büyük keyfide telefonda konuşmak msj laşmakmış..bu dürtüsünden kurtulmaya çalışıyor şimdi adam..karısına da deli gibi aşık ..arkadaşımda herşeye rağmen deli gibi aşık kocasına affetti mecbur. .bazen arkadaş ortamımızda muhabbeti açılır o kızın arkasından neler sayar adam içimden derim kızla gezerken aşkım böcüğüm ne güzel memleket....hadi bakim çıldırmamak içten değil..kısaca anlatmaya çalıştım ama anlatabildiysem.erkekler böyle güzelim işlerine geldiği gibi...yazık o kızda adama deli gibi aşıkmış senin gibi hayatının acısını yaşadı işin garibi ne biliyormusun kız hala adamın onu sevdiğini karısını sevmediğini evliliğinin mutsuz gittiğini düşünüyor...olan kıza oldu yani adam kandırmakta çok ustaymış...benim gözümde değeri kalmadı adamın ama arkadaşım için görüşüyorum işte..

Karsilikliydi zaten bizimki. Keske platonik olsa hic bir sey yasamazdik birbirimizi karsilikli oyle sevmezdik ve unutmak benim icin daha kolay olurdu. Askim bu denli buyumezdi icimde.. Mecburiyetlerden ayri dustuk aciklanmayacak sebeplerden..
Platonik de ayni atom bombasi etkisi yaratir merak etmeyin.

Ya oyle mi...Kadin bunca olaydan sonra hala "asik" mis oyle mi. Adamin hic de fazla durtusu oldugundan degil, pisbogazlik yapiyor. Psikiyatrist tabii erkegi savunur. Bu duzen erkek duzeni. Biz kadinlar kendi duzenimizi kurmadikca dudugu hep onlar calacak. Bu kadinlarin akli basina neden gelmez, hormonlar bu kadar mi bagimli yapiyor bir oduna.

sorma bende kendisine çok kızıyorum ama beni hiç incitmedi taki ben yakalayana kadar farketmedim bile sorunmuz yokki diyor..kızla görüşürken bile ondan hiç uzaklaşmamışki.ilk sıralar çok denedi ayrılmayı ama adam onsuz yapamıyor bırakmadı..kıza mutsusuz bir arada yatmıyoruz felan demişin madem mutsuzsun ayrılalım dediğinde .napsaydım kızı tavlamam gerekiyordu evli olduğumuda biliyor başka türlü tavlayamazdım demiş..bir müddet ayrı kaldılar ama sonra barıştılar şimdi çok mutlular..

Adamin isine geliyor o evin bas odunu olmak . Yemek hazir, yatak hazir da ondan. Ne demek tavlamak. Sanki ormanda dagda balik avliyor. Bu ne curetkarlik ve kadindaki de ne korbakarlik.

Sizin aska taktginiz anlami karsidaki yuklemiyor, bosunuza kandiriyorsunuz. O kadar derin dusunmezler erkekler.

tamam yataklara düşersin üzülürsün ama ne kadar.4 yıl geçmiş seninki aşk değil bence tamamıyla saplantı senden uzakta bambaşka bir hayat kurmuş kendine adam sen neyin acısını çekiyorsun.bundan sonra kaybettiklerin için değil kazanacakların için yaşayacaksın.kalk bi kendine gel önce kabul et bu adam seni istese ayrılmazdınız.ayrılık zor kabul ediyorum ama artık bir araya gelme ihtimalin yok o yüzden sen de kendine yeni bir hayat kuracaksın ve onsuz da mutlu olunabileceğini kendine göstereceksin

Ask cok guzel bir sey bence, ama seni hakedene duymak lazim. Neden bitti iliskkniz bu kadar asikken, neden ayrildiniz cok merak ettim dogrusu

Sen kendine aci vermekten zevk aliyorsun galiba,ama unutma gun gelir allah korusun sagligindan oldugun zaman aslinda herseyin ne kadar bos ve anlamsiz oldugunu anlayacaksin..umarim isler bu raddeye varmadan toparlarsin kendini..

Ask cok guzel bir sey bence, ama seni hakedene duymak lazim. Neden bitti iliskkniz bu kadar asikken, neden ayrildiniz cok merak ettim dogrusu

Ben hic bisey anlamadim oglan evlenmis mi niye ayrilmislar 4 yildir ask acisimi cekilir o hastalik olmuş bence artik insanlar ana babalarini topraga veriyorlarda 4 yil yas tutmuyolar yani abartili bi durum ayricada takinti.
Ya soyle biraz aciklamaya calisayim: farkli ulkelerde yasiyoruz. Ikimizinde yasadigimiz ulkeyi degistirme sansimiz yok malesef. Onun hic yok yasini basini almis isini duzenini kurmus. Benim de suan yok gibi duruyor malum okul vs. sadece uzaklik da degil, yani kimse bizim iliskimizi bilmiyordu zaten. Cunku olamaz aramizda bir sey diger insanlara gore. Yani olmaz da olmaz bi suru sebep var.. Dedigim gibi biz ilk gunden beri biliyorduk asla hayatimiz boyunca beraber olamayacagimizi.. Hatta son gunlerimizde birbirimizden biraz uzak durmaya calisiyorduk alismak icin cunku son ayrilisimizda biliyorduk yollarimizin tamamen ayrildigini.. Hayatimizdan asla tam anlamiyla cikamayiz. Ara ara konusuyoruz. O benim baska birini sevmem biriyle olmam icin yalvariyor her konusmamizda. Direk soruyor biri var mo diye. Yani asagilik bi durumdayiz.. Ama bunu biz yaratmadik gercekten sartlar boyle. Bizim tek sucumuz birbirimizden uzak durmamiz gerektigini bilirken boyle bir iliskiye baslamakti. Bile bile lades demekti en basindan..

Sen kendine aci vermekten zevk aliyorsun galiba,ama unutma gun gelir allah korusun sagligindan oldugun zaman aslinda herseyin ne kadar bos ve anlamsiz oldugunu anlayacaksin..umarim isler bu raddeye varmadan toparlarsin kendini..
Biliyorum ara ara silkeleniyorum bi kendime gelir gibi oluyorum. Allah ailemin acisini yasatmasin cunku o acinin ustesinden gelemem. Ama o haric bu hayatimda yasayabilecegim ikinci en buyuk aci. Ailem olmasa olmek bile umrumda degil hatta zamaninda baya baya dusunuyordum. Ama kendimi bu kadar dusunemem, dusunmem gereken insnalar arkamda birakamayacagim insanlar oldugunun farkindayim bu yuzden devam ediyorum her aeye normal gibi

Peki bu oyuna daha ne kadar devam edeceksin?normal insan gibi yasama oyununa?canim senin psikolog yardimina ihtiyacin var,bu sekilde tek basina ustesinden gelemessin, cok hassas bi yapin var belli o yuzden bu donemi yanliz gecirmemen lazim..inan bana hayat o kadar kisaki insanlar ne acilar yasiyor,ne kayiplar veriyor yinede dimdik kalabiliyor,kendine eziyet etmekten vazgec sev kendini..sag gozun sol goze faydasi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…