sadece guzel diye birlikte olan erkekler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
erkeklerin cogu hayatının bi kısmında sadece guzel diye bir kızla cıkmıstır yani birsey hissedip hissetmemesi onemli degil... peki siz sadece yakısıklı diye bir erkekle cıkarmıydınız

Maksat gönül eğlendirmekse evet,ama çok uzun süreli olmazdı bu durum..

ben yapmadım hiç sevmedigim birini sokamam hayatıma diye dusunuyorum

bende sevmediğim biriyle beraber olamam seviceğim erkeği de dış görünüşüne göre değerlendirmem açıkçası benim öncelikli gelen başka kriterlerim var

çocuk oyuncağı mı çıkmak, sevgili olmak

bunu ancak çocuklar yapar... lise çağı falan

Lise çağlarında kalmadı mı yakışıklı diye bir erkekle çıkmak?Hayatımın hiçbir evresinde yakışıklı diye biriyle çıkmayı düşünmedim.Gerçi yakışıklı bir eş buldum kendime,ama diğer özellikleri -huyu,suyu vs- belirleyici oldu.
Üniversite'ye adım attığım yıllarda belalılarım vardı.kaydirigubbakcemile3 Eşimi tanımıyordum daha.Hatta bir tanesi çok komik bir çocuktu.Ciddi anlamda yakışıklıydı.Tüm kızların gözdesiydi.Kaç yıl peşimden koştu.kaydirigubbakcemile3Bana bir gün ,''Sen güzelsin,ben yakışıklı...Ne kadar çok yakışıyoruz birbirimize diye,okuldaki aynanın yanına götürdü beni.kaydirigubbakcemile3Hem yakışıklı ,hem de çatlaktı yani.lülülülülülü Bu örneği neden verdim,konunuzun tezi doğru.Yakışıklı erkekler yanlarında güzel,alımlı,gösterişli bir kız istiyorlar.:hulya:
ıyi ki kabul etmemişim onu.kaydirigubbakcemile3Eşimi tanımyamazdım belki,hem yakışıklı ,hem de zeki olan eşimi. opuyorumnanaktan

yakışıklılık ne ki ya ben onun ilerde tipine bakarak mı karnımı doyurcam ekmeği yenebilcek meziyetleri güsel ,kıymet bilen erkek olduktan sonra önemli değil.güsellik yakışıklılık geçici bir durum ama insanın canı çıkar huyu çıkmaz allah cümlemize iyi huylu erkek nasip etsin.

çocukken böyle düşünerek çıktığım insanlar olmuştu..en fazla da 2-3 gün sürmüştü..
arkadas gazına gelip yaptım..

Öyle bir handikap ta bulunmuştum..ama çok yağuşukluyduuukaydirigubbakcemile3...KAlbimi pır pır ettirmişti.. eee tabi fazla uzun sürmedi..kaydirigubbakcemile3Çooook eskiden..

yakışıklı yada güzel diye değil.. popüler diye.. marka olsun reklam olsun havalarında yarış içinede girdiyse birileriyle kız yada erkek çıkar...
ama popüler yada yakışıklı erkek hiç de tarzım değildir.

ı ıh.Genelde hoşlanmadığım erkekler isterse dünya yakışıklısı olsun, bana itici gelir.

dopiez 'e katiliyorum.. o cok yakisikli bulunan tipler banada itici gelir...:olmaz:
böyle bisey yapmadim hic.. yakisikli diye biriyle cikmak..
ama bir kiz arkadasim var o sevgilinden yeni ayrildi.. kiz cok güzel biri..
cocuk, kiz güzel oldugu icin onunla cikiyordu biliyordum ama kiz bunu anlamadi,
uyarsamda anlamak istemedi, seviyordu,
ama hele sükür ayrildi... cünkü hep tartisiyorlardi zaten...:umursamaz:

Back
X