- 22 Şubat 2025
- 304
- 167
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
beni gecenin bu saatinde uyutmayan bir derdim var. kocamla bitmeyen kavgalarımız. kavga nedenleri her zaman şekil değiştiriyor fakar olay şu eşim sessiz gibi görünür fakat alttan alttan beni cok manipule eder cok eleştirici zaten başak burcu. inanır mısınız hata yapmaktan cok korkar oldum sırf eşimin eleştirilerine maruz kalmayayım diye cünkü bana bi ton laf sayar bende acıkcası rahat bi insanım bi hata mı oldu olur öyle der gecerim takılmam. neyse bu eleştirelerden zaten cok bunalmıştım bir de üzerrine cocugumla alakalı uyarılarda bulununca (kendisi cok ilgilidir cok da iyi bakar bebeğimize) hassas noktam olacak ki bende tepki verdim bana lanlı konuştu en sevmediğim hitaptır bu. bende benimle bu şekilde konuşamazsın dedim ya sana bişey diyemeyecek miyim gibi gibi saydırdı .en kötü özelliğim ben herşeyi unutuyırum ama unutmadığım şey beni tahrik etmesi. sonrasında öfke kontrolü saglayamayıp elimi kapıya vurdum ve camı kırıldı bana sen hastasın diyince daha da cıldırdım cünkü beni değersiz hissettirdi. gelip tamam sakim ol dese bile olay cıkmayacak ama bunu asla yapmıyor hep ben haksızım ben hastayim ben huzursuzluk cıkaranım. bu arada bu olaylar cocuk olmayan yerde oluyor onun yanjnda kavga etmemeye calışıyoruz. neyse camı kırınca ellerim kanadı o sinirle beni kötü etkiliyosun cık git hayatımdan dedim. camları sildi süpürdü. biliyorum yaptıgum yanlış bişey yemin ederim bu öfke patlamalarımdan nefret ediyorum beni haklıyken de haksız duruma düşürüyor 1 yıl terapi aldım ama nafile.bu şekilde bi mesafe koyuldu karşılıklı olarak ve evin içinde konuşmuyoruz. dün acaba ben aşırıya mı gittim vicdan muhasebesi ile yanına gittim bana direkt git istemiyorum dedi bir de instagramını dondurmuş ve silmiş bilmiyorum resimlerimiz vardı.
yani anlayacağınız ben suçlu hissediyorum ama tek isteğim mutlu huzurlu bir yuvamın olması ve eşimden sevgi görmek ama şu an tam tersi durumdayım eşim bana karşı soğuk hatta sanki kafasında o kavga esnasında dediğim hayatımdan cık git kelimesine takılmış . böyle bi durum beni cok üzer ki zaten uykumu kaçırdı. bilmiyorum ne olacak böyle ? tek bildiğim aşırı huzursuz ediyor bu küslükler beni.
yani anlayacağınız ben suçlu hissediyorum ama tek isteğim mutlu huzurlu bir yuvamın olması ve eşimden sevgi görmek ama şu an tam tersi durumdayım eşim bana karşı soğuk hatta sanki kafasında o kavga esnasında dediğim hayatımdan cık git kelimesine takılmış . böyle bi durum beni cok üzer ki zaten uykumu kaçırdı. bilmiyorum ne olacak böyle ? tek bildiğim aşırı huzursuz ediyor bu küslükler beni.