Sadece içim buruk...

Evet benim icinde oyle. Esimi cok seviyorum mutluyuz bir problemimiz yok cok sukur. Ama ailemde cok ayri, mesela yemek yaptigimda, ya bunu babam cok seviyordu annem cok sevyordu yda kiz kardesim cok seviyordu diyerek duygulaniyorum. Yada esimle bryere gidip birseyler aldigimizda yada tatile gittigmzde keske ailemde olsaydi gorseydi buralari vs diyorum surekli bir aglama ve duygusallik modundayim. Ne zman gecicek bende merak ediyorum.
Canım resmen ikiz gibiyiz ya eşimle çok mutluyum ama ailemi aşırı özlüyorum mesela babamın oturduğu koltuğa oturup ağlıyorum annemin su içtiği bardağı saklıyorum annem böyle olduğum için kızıyo kendini üzüyosun diyo. Bir gün gecenin üçünde annemi aramıştım nasılsın iyimisin öylesine aradım diye. Kadın korkudan bir hal olmuştu kızım doğru söyle kötü bişey yok dimi diye:)

Türkiye de sistem böyle. Yerlerde. İlkokul mezunu sınıf öğretmeniyim diye geçiniyorsa çokta bir şey beklememek lazım.:KK14:

Erkek aynisini yapsa burda saydirirdik. Kadin dayanışmasi bu olsa gerek. Ne diyelim dayanamayacak gibiyseniz ayrilin ailenizin yanina dönün. Esinize yazık

niye bu kadar erken evlendin ki?
Belli babaevine doymamışsın,yaşın çok küçük.. tabi ağlarsın.
O değil de yeni evlisin,niye eşini 1 ay evde yalnız başına bırakıyosun?Pek doğru bir davranış değil bu

Bakin. Uniden mezun olanlar Ozel anaokullarinda Uzman Ogretici olarak geciyor, biz ise Usta Ogretici olarak. Her ay gelen eklerde imza atilirken isim soyisim pozisyonu yaziyor. Evet belgelerde o sekilde ama normalde okulda, velilerle, cocuklarla. Sinif ogretmeni olarak geciyoruz. Sinifin ogretmeni ve o cocuklarla birebir ilgilenen kisi oluyorsunuz. Sinif ogretmeni kartini takiyorsunuz boynunuza. Kartta ne yazmali? Sinif ogretmeni adini almis fakat lisans mezunu degil mi yazmali? Bence siz anlamamakta israrcisiniz.
Tamam işte resmiyette okul oncesi ogretmeni degilsin. Devlet seni okul oncesi ogretmeni olarak kabul etmiyor. Calistigin anaokulu bir kilifina uydurup calistiriyor sizi daha az maas vererek, yarin birgun bir kanun gelir kalirsin ortada. İnsanlar boşa mı 4 yıl okuyor

ben de ona şaşırdım.önlisans mezunları bazen öyle niteleyebiliyolar kendilerini.

Yardımcı öğretmen ya da usta öğretici sanırım , ama kendini okul öncesi öğretmeni olarak tanıtmış , anasıfı öğretmeni falan deseymiş bari direk bölümün ismini yazmış. Bildiğim kadarı ile emek isteyen bir bölüm o yüzden rahatsız oldum ben de.

11 aylik evlilikte neden hemen ayri ayri tatil yapmalar basladiki canim onu anlamadim.
Neden esinle tatillerinizi denk getirip beraber gitmiyorsunuz annengile?

Tamam işte resmiyette okul oncesi ogretmeni degilsin. Devlet seni okul oncesi ogretmeni olarak kabul etmiyor. Calistigin anaokulu bir kilifina uydurup calistiriyor sizi daha az maas vererek, yarin birgun bir kanun gelir kalirsin ortada. İnsanlar boşa mı 4 yıl okuyor

Canım bende lisede ana okulu öğretmenliği okudum sonra ünide bölüm değiştirip 4 senelik konaklama işletmeciliği okudum ama şuna ana okulu işyeri açma belgem ve yardımcı öğretmenlik diplomam da var.. Yani öğretmen olarak geçiyorum devlette ama baş öğretmen değil yardımcı öğretmen..

Back
X