sadece icimi bosaltmak icin...

7 aydir beni 2 kez goturdu toplam kac para verdiginide hatirliyorum bugun et istedim getir diye ayni soz denildi tabi cnm tabii ben calisim aksama kadar getirim evde et yokmu dedigi soz bu hala eve gelmedi bakalim getircekmi diye cok merak ediyorum yemekde yapmadim getir et yapcam dedim 🤷‍♀️
hay allahm cok ilgnc bir sknti gercekten. benim esim boyle degil cunku biz paralarimzii tek bir hesapta toplayp ordan harciyoruz ve alsverise de beraber cikiyoruz.

hay allahm cok ilgnc bir sknti gercekten. benim esim boyle degil cunku biz paralarimzii tek bir hesapta toplayp ordan harciyoruz ve alsverise de beraber cikiyoruz.
Getirmediki yine bende sinirden artik guluyom bosuna istiyom bosuna cenemi yoruyom manti yapmisdim en azindan getirmezse bu olsun sadece dedim oturdu onu yedi hic bise olmamis gibi

Böyle bir kayınvalide ile lohusalık geçmez. Şimdi eşinizin de hassas dönemi, ne söyleseniz batar. Bırakın biraz kalsın annesi ile, bir süre sonra ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin sadece konuya annesini katmadan.

Böyle bir kayınvalide ile lohusalık geçmez. Şimdi eşinizin de hassas dönemi, ne söyleseniz batar. Bırakın biraz kalsın annesi ile, bir süre sonra ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin sadece konuya annesini katmadan.
gene anneme tasindim. bayram sebebiyle. esim annesiyle kalicak. simdide kv min annesi yani esimin ananesi hastaneye kaldirilmis. valla nedir bu basimiza gelenler blmiyorm

Back
X