sadece icimi bosaltmak icin...

Çok zor yaa :(
Evlilerin en buyuk derdi bu iste.
Ne diyelimki
Bir insana ayni evde katlanmak zor
Hele huysuz kaynanaya çok çok zor.

aglamaktan icim disima cikti. esim diyor ki ben gunlerdir bekliyorm sen de annen buraya gelsn beraber oturalm yiyelm icelm seninde akln kalmasin demeni beklerdim diyor. napcagmi sasrdm dogrusu ney ne yapmalym
Aslında bir süre kalmasına izin verseniz 1 ay kadar falan. Ama başta eşinizle açık açık konuşun kalıcı olmayacak, sadece bi süre kendini toparlaması için deyin. Yoksa ben kalmam giderim derseniz daha iyi olur gibi.

Aslında bir süre kalmasına izin verseniz 1 ay kadar falan. Ama başta eşinizle açık açık konuşun kalıcı olmayacak, sadece bi süre kendini toparlaması için deyin. Yoksa ben kalmam giderim derseniz daha iyi olur gibi.
esim iznimi sorsaydi soylerdm. dun ettgmz kavgayi anlatamam ben kimle evliymisim dedirtiyorsun bana dedi. sdce ben rahat edemem ne annemin evinde ne de kebdi evimde misafir agirlarken dedm.istersen sen git kal akln bende kalmasn dedm ve bunlar oldu

dun var ya aksam ustu cok az bir huzurluydum 20 gunden sonra. o da boyle sonuxlandi
kaynana düşünmesi lazim
Ev ustune ev olmaz
Ama bazilari cidden yuk olmaktan hoşlanıyor
Ben.olsam kalmak istemem gelinle aynı evde
Ama cogu rahatina düşkün iste
Allah yardımcın olsun

kaynana düşünmesi lazim
Ev ustune ev olmaz
Ama bazilari cidden yuk olmaktan hoşlanıyor
Ben.olsam kalmak istemem gelinle aynı evde
Ama cogu rahatina düşkün iste
Allah yardımcın olsun
bak esimi ordayken ariyorm goruntulu. sesimi duyar ama asla kafasini cevirip bakmaz bana. onun icin bir insan sinifinda bile deglm hc bir zman knsmaya tenezzul etmez benmle. knsuursa anca laf sokmak icin

bak esimi ordayken ariyorm goruntulu. sesimi duyar ama asla kafasini cevirip bakmaz bana. onun icin bir insan sinifinda bile deglm hc bir zman knsmaya tenezzul etmez benmle. knsuursa anca laf sokmak icin
hepsi fakrli huylarda
Benimkide emirverir surkeli ve hic susmaz
Ama esime gore ne varki ben abartıyorum

hepsi fakrli huylarda
Benimkide emirverir surkeli ve hic susmaz
Ama esime gore ne varki ben abartıyorum
benm esimde oyle ben abartiyorm. gectgmz aylarda sulalesi hep birlikte oturuyoruz. onlarn ailede okumus olan bir tek esim ve ben varm. bianda durduk yere okumus olsa da kopek gbi olan insanlar var dedi. esime diyorm ki banami laf osktu sende ne herseyi ustune aliniosn diyo😂

benm esimde oyle ben abartiyorm. gectgmz aylarda sulalesi hep birlikte oturuyoruz. onlarn ailede okumus olan bir tek esim ve ben varm. bianda durduk yere okumus olsa da kopek gbi olan insanlar var dedi. esime diyorm ki banami laf osktu sende ne herseyi ustune aliniosn diyo😂
hep aynilar hepsi birbirinin benzeri
Hep kendi fikri kendi dedigi olacak
Benimkinin tek derdi iş güç
Sürekli is yapacaksın
Sürekli 3gelini var yonlendirme pesinde
Sen şunu yap sen bunu yap modunda
Benim annem kimseye öte git dememis kadin
Hayatimda ilkdefa böyle tip gordum

hep aynilar hepsi birbirinin benzeri
Hep kendi fikri kendi dedigi olacak
Benimkinin tek derdi iş güç
Sürekli is yapacaksın
Sürekli 3gelini var yonlendirme pesinde
Sen şunu yap sen bunu yap modunda
Benim annem kimseye öte git dememis kadin
Hayatimda ilkdefa böyle tip gordum
oda cok zor gercekten. ole insanlar verdikce hep daha fazlasni istyor

Bence bırakın eşiniz istediği kadar kalsın. Birlikte yaşamak konusunda ise geri adım atmayın. Gencecik kadınmış, yakında bir ev tutarsınız olur biter.

Bence bırakın eşiniz istediği kadar kalsın. Birlikte yaşamak konusunda ise geri adım atmayın. Gencecik kadınmış, yakında bir ev tutarsınız olur biter.
zaten esim surekli beni sikiyorsun demeye basladi. gercekten hic boyle degildi evliligmz. orda kalmadigi zamanlar eve geliceksen yemege bekleyeym diyorm bekliyorm aksam 10da 11 de anca gelior annesnden. ordayken ariyorm acmiyor. galiba komple sogudu bu vesileyle bilmiorm napmaliym

merhaba arkadaslar.
buraya icimi bosaltmak icin yaziyorum
cok sikintili bir hamilelik sureci gecirdim. kanamalar hareketsiz surekli yatak istirati vs. allaha sukur bebegim iyi.
gectgimiz carsamba gunu kayinpederim vefat etti. esim yikildi. onu ole gordukce ben yikildim. toparlanamiyor. ogunden beri annesinin yaninda kaliyor. beni de kendi annemin yanina brakti.
surekli agliyorum. butun hersey yine yeniden alt ust oldu. kayinvalidemi hic sevmiyorum ama yapayalnz kalmasina cok uzuldum. ve simdiden yerini yapiyor benm oglum cok iyi beni yalnz brakmaz herkes diyor git oglunda kal artik falan diye. hersey kabusa dondu napicam bilmiyorum. ole bir teklifle gelmedi esim. gelirse ne halt ederm onuda bilmiyorm.
Hep aynı şeyi yazıyorum. Amerikayi tekrar keşf etmenin bir anlamı yok. Kv ile aynı evde yaşayıp mutlu olanı yok. Eğer eşiniz böyle bi teklifte bulunursa kibarca ve sakince aynı evin uygun olmayacağını ama evini yakinlarda tutabilecegini söyleyin. Çünkü eşiniz annesine bakmakla yükümlü siz nasıl evladinizin gözünün içine bakıyorsanız o da onu öyle büyüttü. Ancak aynı ev huzur kaçırır. Yakınlarda tutun eşiniz de sık sık gidip halini hatrini sorar ihtiyaçlarını giderir kendisi istediğinde gelir torununu görür.

beni oldum olasi sevmez. esimle kavga ettigimi gordugunde asla arayi yapmaya calismaz gelip ayrilin ozaman der. geldiginde sofra donatirim guzel olmsmu anne derim donup cevap bile vermez. kisacasi ben de onu sevmiyorum. kafayi yicem. bu halimle onu asla istemiyorum. esim desen orda kaliyor gelemem diyor. daha ne kadr gelmicek bilmiyorm.
İlk zamanlar acısı çok taze
Annesini yanlız bırakmaması normal
Ama annen bizimle yaşasın teklifi olursa kesin bir dille istemediğini söyle doğrudan.

zaten esim surekli beni sikiyorsun demeye basladi. gercekten hic boyle degildi evliligmz. orda kalmadigi zamanlar eve geliceksen yemege bekleyeym diyorm bekliyorm aksam 10da 11 de anca gelior annesnden. ordayken ariyorm acmiyor. galiba komple sogudu bu vesileyle bilmiorm napmaliym

Zamanla geçer, merak etmeyin.

Sizi birlikte yaşamaya zorlayamaz sonuçta. Bu yüzden soğuyacaksa da bırakın soğusun.

Konu basligi ck guzelmis bende bugun doldum tascak haldeyim nerdryse 7 aylik evliyim ben evlendim geldim esim bekar halindeyken dolapda pek fazla biseyi yokdu brnimde calismisligim oldugu icin ortamida pek tanimadigimdan eltimle bi alis verise gitmisdik ve ben herseyden bol bol aldim etinden tut kiyamsi tavugu budu kanati esimle sadece aldigimiz ev icin alis verisdi oda aksam ustu yapilan biseydi market kapanmadan ne alabilirimki isde elime gelen ilk seylerdi ve benim esim soyle bi huyu var hergun etli yemek istiyo bana etli yemekk yap diye tmm diyorum yapiyorum ama birgun sormadi evde et varmi bittimi getirimmi diye hergun bana et yap diyo ama gerisini sormuyo sonunda benm aldigiklarimda bitti esime evde et kalmadi getirirsen iyi olur dedim ramazanda getirmisdi butun ramazan boyuncada et yedi kemikmiden tut normal eti yine ayni sekil hic sormadi evde et bittimi diye ben bittikce alip getiriyodum eyer dersenizki kimin parasiyla alipda getiriyosun zaten adamin parasiyla diye ondan ben 7 aydir kurus bile para almadim istemedimde ramazan cikdi baya sure sonra kenfimde getiriyorum goruyo ve bana kiziyo bana sole ben getiririm diye eve et birgunde mesaj attimki eve gelirken et alda gel diye eve geldi aksam bende yemek yapmadim taze taze pisiririm dedim etten geldiki eli bos sallana sallana geldi bana donmus diyoki evde et yokmu boyle bi ses tonuyla bende var var dedim o ses tonuna kim yk derki ozamn git evdeki olanlari pisir onlar bitsin sonra dedi o gun bugundur bizim eve et girmez 4 aydir ve esim benden hergun etli yzmek ister etsiz bise olsun kiziyo benim bi huyumda vardir biseyi istemisim hamileligimin ilk baslari cnmda cekmisdi getirmedi ben daha istemem jirseyi isteyince getirmezse eyer neyse ben yine aldim yapdim yedirdim ve bugun aradim napiyosun isde napim koydugun yemegi yemedim attim cope dedi neden dedim o etmiydi cigermiydi neydi koydun bana bende dedim etti ama yurekdi ciger deildi aksama et getirde pisrimde ye mantinin yaninda dedim bana tefonda tabi tani getiririm ben aksama kadar calisim dedi sonrada evde et yokmu yahu adam 4 aydir eve et aldigin yok hergun et yiyosun 4 ay onceki aldigin ete canmi dayanir hergun pisirmek doldum resmne tascam oturdum agladim bana karsi sadece bole cimri baskalarina karsi bonkor oluyo kendi evine getircek baska bi yere deilki sizin esinizde bolemi yapiyo 😢😢

Konu basligi ck guzelmis bende bugun doldum tascak haldeyim nerdryse 7 aylik evliyim ben evlendim geldim esim bekar halindeyken dolapda pek fazla biseyi yokdu brnimde calismisligim oldugu icin ortamida pek tanimadigimdan eltimle bi alis verise gitmisdik ve ben herseyden bol bol aldim etinden tut kiyamsi tavugu budu kanati esimle sadece aldigimiz ev icin alis verisdi oda aksam ustu yapilan biseydi market kapanmadan ne alabilirimki isde elime gelen ilk seylerdi ve benim esim soyle bi huyu var hergun etli yemek istiyo bana etli yemekk yap diye tmm diyorum yapiyorum ama birgun sormadi evde et varmi bittimi getirimmi diye hergun bana et yap diyo ama gerisini sormuyo sonunda benm aldigiklarimda bitti esime evde et kalmadi getirirsen iyi olur dedim ramazanda getirmisdi butun ramazan boyuncada et yedi kemikmiden tut normal eti yine ayni sekil hic sormadi evde et bittimi diye ben bittikce alip getiriyodum eyer dersenizki kimin parasiyla alipda getiriyosun zaten adamin parasiyla diye ondan ben 7 aydir kurus bile para almadim istemedimde ramazan cikdi baya sure sonra kenfimde getiriyorum goruyo ve bana kiziyo bana sole ben getiririm diye eve et birgunde mesaj attimki eve gelirken et alda gel diye eve geldi aksam bende yemek yapmadim taze taze pisiririm dedim etten geldiki eli bos sallana sallana geldi bana donmus diyoki evde et yokmu boyle bi ses tonuyla bende var var dedim o ses tonuna kim yk derki ozamn git evdeki olanlari pisir onlar bitsin sonra dedi o gun bugundur bizim eve et girmez 4 aydir ve esim benden hergun etli yzmek ister etsiz bise olsun kiziyo benim bi huyumda vardir biseyi istemisim hamileligimin ilk baslari cnmda cekmisdi getirmedi ben daha istemem jirseyi isteyince getirmezse eyer neyse ben yine aldim yapdim yedirdim ve bugun aradim napiyosun isde napim koydugun yemegi yemedim attim cope dedi neden dedim o etmiydi cigermiydi neydi koydun bana bende dedim etti ama yurekdi ciger deildi aksama et getirde pisrimde ye mantinin yaninda dedim bana tefonda tabi tani getiririm ben aksama kadar calisim dedi sonrada evde et yokmu yahu adam 4 aydir eve et aldigin yok hergun et yiyosun 4 ay onceki aldigin ete canmi dayanir hergun pisirmek doldum resmne tascam oturdum agladim bana karsi sadece bole cimri baskalarina karsi bonkor oluyo kendi evine getircek baska bi yere deilki sizin esinizde bolemi yapiyo 😢😢
eve para birakiyormu peki

peki haftasonlari falan buyuk market alsverislerne brlikte gtseniz olmazmi.
7 aydir beni 2 kez goturdu toplam kac para verdiginide hatirliyorum bugun et istedim getir diye ayni soz denildi tabi cnm tabii ben calisim aksama kadar getirim evde et yokmu dedigi soz bu hala eve gelmedi bakalim getircekmi diye cok merak ediyorum yemekde yapmadim getir et yapcam dedim 🤷‍♀️

Back
X