3 yıllık evliyim ve doktrlar olmaz demiyor ama 1 düşüğüm var henz olmadı daha ve olup olmaycağını allah bilir evladım olsada olmasada allah nasip etsede etmese ben isterim evlat edinemk ama hem eşim istemez hemde birsürü şartı var evlat edinmenin tşkederm yorumnz içinevlatlık edinseniz? belki de bu bir meleğin hayatını kurtarmak için bir işarettir size??
allah razıolsun çok teşekkürederm başka dilden çıkan duanın kabulüne çok inanıyorum oyüzden özellikle ismimi belirttim çok tşkrederimSizin için mutlaka dua edeceğim, ama sizde umudunuzu kaybetmeyin, kuzenim 16 yıl sonra kucağına aldı bebeğini, Allah'tan ümit kesilmez.
aşılama yoluyla gebe kaldım düşük yaptım 3yıldan sonra ama bazen hiçolmayacak gibi daralıyorumHiç mi olmuyor?
Tüp bebekde mi?
allah razıolsun çok teşekkürederm başka dilden çıkan duanın kabulüne çok inanıyorum oyüzden özellikle ismimi belirttim çok tşkrederim
Bence sizin yinede bir umudunuz var, yumurtalıklarınız çalışıyor.aşılama yoluyla gebe kaldım düşük yaptım 3yıldan sonra ama bazen hiçolmayacak gibi daralıyorum
teşekkürederim dualrınız için allah razıolsun eşim 37 yaşına girecek nasipse onun için çok istiyorum ben 23 yaşındayım yoksa benm için erken bile sayılır ama eşimm çok üzülyrBence sizin yinede bir umudunuz var, yumurtalıklarınız çalışıyor.
Biraz sabır etmeniz gerekiyor.
Benim iş yerinde bir arkadaşım var 5 yıl çocuk yapmadılar.
Şimdi hamilee...
Siz daha 3 yıllık ewlisiniz.
Biraz daha sabırlı olun ve çevrenizde size bu konuda boş yere akıl veripte tadınızı kaçıran kişilerden de uzak olun.
Dualarımız sizinle...
çok teşekkürederim .......... 3 yıllık evliyim ama eşimn yaşı geçiyor 37 yaşına girecek şubatta nasipse onun için çok istiyorumRica ederim, henüz 3 yıllık evliymişsiniz daha çok erken umudunuzu kaybetmek için, karamsar olmayın, dualarım sizinle.
allah razıolsun........ böyle örnekler umutlrımı yeşertiyor sağolbenim annemin yaklaşık üç yıl çocuğu olmamış sonra da dört tane düşük yapmış..
şimdi biz üç kız kardeşiz ve hepimizi çok şükür sağlıkla dünyaya getirdi Allah'tan ümit kesilmez,bol bol dua et ve umudun yettiğince dene..
Allah yar ve yardımcın olsun..
sağol gülüm allah yardımcımız olsun inşallah sağol dualrın için ceylanım bende saana dua ediyorum ve tüm isteyenlere benmde dk yok malesef ondan arayamıyrm gülümbıtanem canım arkadasım dertasım ınan yazdıgın herseye harfıyen katılıyorum ve aynı seylerı hıs edıyorum her duvamda sana yer verıyorum ınsallah bızımde yuzmuz gulecek senı arıycam ama dakkam bıttı bı haftadır arama yapamıyorum canım arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?