sadece içimi dökmek istedim ..........

buay regl oldunmu canım çok üzüldüm evet bende eşim için çok üüzlüyırm seni ve eşini çok iyi anlıyorum rabbim güldürsün yüzümüzü

progestoron eksikliğimi canım allah yüzüne baksın bukez inşalalh

allah razıolsun canım allah evladını bağışlasın gülüm pki pıhtılaşma sorunu için ne kullandın hamileleiğinde

allah razıolsun amin dualrın için çoksağol

buay regl oldunmu canım çok üzüldüm evet bende eşim için çok üüzlüyırm seni ve eşini çok iyi anlıyorum rabbim güldürsün yüzümüzü
amınnn bıtanem dun 2 erken gebelık testı yaptım negatıf...olsaydı pozıtıf cıkardı yarın regl gunum allah buyuk ınsallah gulcek yuzlerımız sabır

Allah hayırlısı ile sende dahil tüm anne olmak isteyenlere çocuk nasip etsin inşallah (gerçekten anne olabilceklere tabi) ama ümidinizi kesmeyin benim yengemin 14 yıl sonra oldu tüp bebek ikiz Allah sizede çifter çifter nasip eder İnş.

Kardes benimde nerdeyse 1yildir olmuyor.Allah sana evlat nasip etsinde o fotograf karelerini doldurun.Allah o uzgun kalbine mutluluk versin.Tez zamanda guzel haberini alalim.
allah razıolsun rabbim hepimize nasipeder inşalalh hayırlısından çoksağol

alalh razıolsun inşallah amin amin aminnnn allah yeğenlerinizi bağışlasın

amınnn bıtanem dun 2 erken gebelık testı yaptım negatıf...olsaydı pozıtıf cıkardı yarın regl gunum allah buyuk ınsallah gulcek yuzlerımız sabır
belki test için erkendir gülüm allahtan umut kesilmez

Bu kadar karamsar olmayn bence.Bakin dusuk yapmis olsaniz da hamile kalmissiniz ilerde sorunsuz bir sekildede hamile kalip anne olursunuz İns..dahada 3 yil olmus evleneli bu kadar sıkmayin caninizi lutfen.Bende ilk hamileligmde bos gebelik gecirdm bos keseyi kurtajla aldi doktor 3 ay cocuk yapmayin dedi.kurtajdan 5 ay sonra hamile kaldim o 5 aylik surecte cevrenin baskisindan bende cok bunalmistim.bende cok duydum size soylenen seyleri ve daha fazlasini.boyle konusuo konusup aman stres yapma kafana takma benim bi akrabam cok takti ondan cocugu olmadi.bi sussalar yada guzel konussalar zaten stres yapmayiz ama nerde o incelik oyle insanlar da...kimi benim bi akrabamda bos gebelik yasadi ikinciside oyle oldu ucuncu bebegide sakat dogdu dedi daha neler neler ..yani hamile kaldigimda bile icime kurt dusurduler.simdi 8 aylik hamileyim hersey yolunda iA çok sukur.İA Rabbim sizede ve tum isteyenlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

allah razıolsun canım allah evladını bağışlasın gülüm pki pıhtılaşma sorunu için ne kullandın hamileleiğinde

9 ay boyunca göbekten iğne oldum canım. çok zorlu bir süreç. rabbim nasip ederde bir avladım daha olursa yine kullanmak zorundayım. ama olsun hiç zor gelmiyor. eşinle birbirinize destek olup atlatırsınız inşallah. hem 3 yıl kısa bir süre hemen karamsar olma. aklından atma bu durumu ama tedavine engel olmasına da izin verme. yeri göğü yaratan, toprağa can veren rabbim bizi görüyor. daha kötü sınavlar vermesin. insanların ne düşündüğünü umursama, bu durumu hafife alanların hiç canı yanmamış diye düşünüyorum. hem artık emin ol çoğu şeyin tedavisi mümkün. rabbim senin ve dileyenler için de kaderlerine evlat yazsın inşallah.

çok teşkkürederm haklısın yaşadıklaırna çok üzüldüm çok şükür hamilesin sanırım rabbim kucağına almayı nasipetsin inşallah
yaşadıklarını anlayabilyrm rabbim imtihanımı uzun tutmaz inşalalh çok sağol desteğin ve duan için tüp bebekmi aşılama yoluylamı oldu canım

Canımm kıyamam sana ...
Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ..
Bütün isteyenlerinde kucağı boş kalmasın inşallah ..

allah kucağınıza almayıda nasipeder inşallah bende düşük yaptım içimi korkular sardı yine aynı şeyler yaşanır diye piskolojim bozuldu rabbime sığındımm o çevredeki kötü nefisli insnalarıda alalha havale ettim artık

Canımm kıyamam sana ...
Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ..
Bütün isteyenlerinde kucağı boş kalmasın inşallah ..
amin canım allah razıolsun çok sağol inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…