buay regl oldunmu canım çok üzüldüm evet bende eşim için çok üüzlüyırm seni ve eşini çok iyi anlıyorum rabbim güldürsün yüzümüzürabbım buyuk cok zor bı sınavdan gecyoruz her adet donemı huzunle goz yasıyla gecıyor sonra yenı umutlar sonra yıne aynı elden bısey gelmıyor sabırdan baska... bak bu aykı 4 tedavımde nagatıf oldu cok yorgun bıtmıs tukenmıs hıs edıyorum bende kafamdan sılmek ıstıyorum ama olmuyor hıslerımız aynı ıstegımız aynı anne olmak evlat sevgısını tatmak ben esıme bıkere dedımkı ben bızı aile olarak goremıyorumm ev bombos eksık herkezın cocugu var ama bızım yok... o kendıne 4 muhhabbet kusu aldı her gun gelıp mamalarını hazırlıyor verıyor sularını verıyor ozel mamalar hazırlıyor bunlar benım yavrum dıyor evde bıses olsun dıyor... ıcım parcalanıyor ama cocuk konusunda bana hıc bısey demıyor bellıde etmıyor olmasada olur sen bana yetersın dıyor yasımız genc vardr zamanı dıyo allah vermese napabılırsın elınden elımızden ne gelır sabret duva et dıyo... olmuyo ıste oyle bende cok doluyum ama demem okı bu bızım ssınavımız sabretmekten cabalamaktan baska bırsey gelmıyor elden rabbım hepımızın yuzunu guldrusun canım arkadasım cansumm
progestoron eksikliğimi canım allah yüzüne baksın bukez inşalalhkimyasallarım progesterondan kaynaklıymıs dusuklerım de rahım agzı yetmezlıgı yıne ugrasıyorum bu ay asılamam var ınsallah sorun cıkmassa yapılacak bakalım ne gosterır Allah sabredıp dua edıp beklıycez ama sabretmek kolay olmuyo
allah razıolsun canım allah evladını bağışlasın gülüm pki pıhtılaşma sorunu için ne kullandın hamileleiğinde8 ve 6 haftalıktı. rabbim tekrar tekrar evlat acısıyla sınadı. kan pıhtılaşması problemim. normal haldeyken sıkıntı değil ancak gebelikte büyük sorun oluyor.
"rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu". bu duayı her oğlumun yüzüne baktığımda ederim. rabbim seni de tez vakitte dileğine kavuştursun.
allah razıolsun amin dualrın için çoksağolDua ettim canım sana. İnşallah tez zamanda yavruna kavuşursun. Kendini problemli görme lütfen. Rabbimin bir bildiği vardır. Bol bol dua et. Kafana gazla takmamaya çalış çünkü stres hamile kaşmanı zorlaştırır.
amınnn bıtanem dun 2 erken gebelık testı yaptım negatıf...olsaydı pozıtıf cıkardı yarın regl gunum allah buyuk ınsallah gulcek yuzlerımız sabırbuay regl oldunmu canım çok üzüldüm evet bende eşim için çok üüzlüyırm seni ve eşini çok iyi anlıyorum rabbim güldürsün yüzümüzü
allah razıolsun rabbim hepimize nasipeder inşalalh hayırlısından çoksağolKardes benimde nerdeyse 1yildir olmuyor.Allah sana evlat nasip etsinde o fotograf karelerini doldurun.Allah o uzgun kalbine mutluluk versin.Tez zamanda guzel haberini alalim.
alalh razıolsun inşallah amin amin aminnnn allah yeğenlerinizi bağışlasınAllah hayırlısı ile sende dahil tüm anne olmak isteyenlere çocuk nasip etsin inşallah (gerçekten anne olabilceklere tabi) ama ümidinizi kesmeyin benim yengemin 14 yıl sonra oldu tüp bebek ikiz Allah sizede çifter çifter nasip eder İnş.
belki test için erkendir gülüm allahtan umut kesilmezamınnn bıtanem dun 2 erken gebelık testı yaptım negatıf...olsaydı pozıtıf cıkardı yarın regl gunum allah buyuk ınsallah gulcek yuzlerımız sabır
alalh razıolsun inşallah amin amin aminnnn allah yeğenlerinizi bağışlasın
allah razıolsun canım allah evladını bağışlasın gülüm pki pıhtılaşma sorunu için ne kullandın hamileleiğinde
çok teşkkürederm haklısın yaşadıklaırna çok üzüldüm çok şükür hamilesin sanırım rabbim kucağına almayı nasipetsin inşallahCanim benim seni oyle iyi anliyorum ki bir defa sunu unut sen eksik degilsin. Rabbim herseyinle seni kusursuz yaratmis. He bir sorun mu var bu eksik kusur degil. Olsa olsa Bir imtihan sebebi ya da dogru zaman gelmemis demekki . Ben de cok bekledim. Ikinci denememde kesin gozuyle bakiyorduk olmayinca yikildim. Mahfoldum ama anlatamam ki sana yasadiklarimi eminim anlatmasamda anlayabilirsin. Ben artik yeterki tutsun hic mi tutmayacak. Tutsun da olmazsa olmasin diye dusunecek hale gelmistim. neyse kendimden bahsetmeme gerek yok. Rabbim hayirlisiyla nasib etsin. En guzrl sekilde nasib etsin. Sunu sakin unutma neyi cok sever istersek onunla imtihan oluruz. Ben ucuncude biraktim daha oncce baska yerlerde de yazdim. Teste bile gitmek istemiyordum nasilsa olmadi diye. Nolur biraz metanetli ol. Cok uzulme cok isteme niye diye isyan etme . Oluruna birak zor biliyorum suan nasil diyeceksin ama biraz kafani bosalt. Ismini soyledigin iyi oldu. Rabbim dualrimizi kabul etsin
düşünüyorumda çevremde ben hariç herkes çocuklu sosyalpaylaşım sitelerinde herkesin çoluk çocuk fotoları komşu akraba ziyeretinde bebek çocuk sesleri yeni evli olup karnı burnunda gezenler vs vs kıskanmıyorum ama özeniyorum eksik hissedyrm kendimi
benim evimse sessiz ve soğuk karnım bomboş evim yüreğim kucağım bomboş fotolarım hep 2 kişilik
eşime sevdiğim adama birçocuk verememek nekadar acıı.....
bazen düşünüyorumda 40 kat yabancı insanların bebeklerini bile delicesine seven öpen ilgilenen çocuklara merhamet eden pis pasaklı sümüklü çamurlu demeden sokaktaki çocukları öpüp koklayan ben neden bundan mahrumum
3 yıl sonra tedavilerle tam hayalime kavuştum demişken hayalleri yıkılan
daha kalbioluşmadan meleğini yitiren ben sonbulan bir gebelik ve hayal krıkılığı .......... aslında yazacak çok şy var ama sayfalara sığmaz..
ve çevrende sanki senn beceriksizliğinmiş gibi algılanan kusurlu eksik gibi görülen bir kadın olmak nekadarda zormuş
anlayışsız insnaların soruları ve fikirleri
şunu ye şunu iç şu hocaya şu ebeye şu doktora git ilşkiden sonra kalkma sık ilşkiye gir sık olunca oluyorda sanki
biliyorum benm gibi yüzlerce insan var onlar adınada üzgünüm ama herkes acısını kendisi yaşıyor değilmi
fotolara bakıyorum hayvanlar bile doğurup çoğalırken ben nedn beceremiyorm
çok doğuran hayvanlar neler tüketiyor diye bile araştırdım düşünün yanii hayvanlar bile yavrularıyla gezerken özeniyorum bilgisayarımda anne bebek hayvan ve yavruları olan birsürü resimler var eşimden gizlediğim
sadece içimi dökmek istedim ve buyazıyı okuyup benm adıma üzülen arkadaşlardan 1 dua almak istedim adım cansu buarda benm için dua ederseniz çok sevinirim sevgiyle kalın
allah kucağınıza almayıda nasipeder inşallah bende düşük yaptım içimi korkular sardı yine aynı şeyler yaşanır diye piskolojim bozuldu rabbime sığındımm o çevredeki kötü nefisli insnalarıda alalha havale ettim artıkBu kadar karamsar olmayn bence.Bakin dusuk yapmis olsaniz da hamile kalmissiniz ilerde sorunsuz bir sekildede hamile kalip anne olursunuz İns..dahada 3 yil olmus evleneli bu kadar sıkmayin caninizi lutfen.Bende ilk hamileligmde bos gebelik gecirdm bos keseyi kurtajla aldi doktor 3 ay cocuk yapmayin dedi.kurtajdan 5 ay sonra hamile kaldim o 5 aylik surecte cevrenin baskisindan bende cok bunalmistim.bende cok duydum size soylenen seyleri ve daha fazlasini.boyle konusuo konusup aman stres yapma kafana takma benim bi akrabam cok takti ondan cocugu olmadi.bi sussalar yada guzel konussalar zaten stres yapmayiz ama nerde o incelik oyle insanlar da...kimi benim bi akrabamda bos gebelik yasadi ikinciside oyle oldu ucuncu bebegide sakat dogdu dedi daha neler neler ..yani hamile kaldigimda bile icime kurt dusurduler.simdi 8 aylik hamileyim hersey yolunda iA çok sukur.İA Rabbim sizede ve tum isteyenlerede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
bu normalaşılama yoluyla gebe kaldım düşük yaptım 3yıldan sonra ama bazen hiçolmayacak gibi daralıyorum
amin canım allah razıolsun çok sağol inşallahhhhhhhhhCanımm kıyamam sana ...
Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ..
Bütün isteyenlerinde kucağı boş kalmasın inşallah ..
aynen benm içind eçok zor görünyr allah razıolsun rabbimevladınızı korusunbu normal
benim gibi tüp bebek annelerinden ben cok duydum
benım ıcın hamıle kalmak uzaya cıkmak gıbıydı ama oldu
sabret ve vazgecme
amin allahrazıolsun inşallahhhhhhhhhhhhhRabbim size de bana da ve isteyen herkese de nasip eder inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?