Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnım inşallah kanpıhtılaşma sorununu testlemi öğrendin peki allah evladını bağışlasın sağlıklı tekrar bebişlern olur inşallah9 ay boyunca göbekten iğne oldum canım. çok zorlu bir süreç. rabbim nasip ederde bir avladım daha olursa yine kullanmak zorundayım. ama olsun hiç zor gelmiyor. eşinle birbirinize destek olup atlatırsınız inşallah. hem 3 yıl kısa bir süre hemen karamsar olma. aklından atma bu durumu ama tedavine engel olmasına da izin verme. yeri göğü yaratan, toprağa can veren rabbim bizi görüyor. daha kötü sınavlar vermesin. insanların ne düşündüğünü umursama, bu durumu hafife alanların hiç canı yanmamış diye düşünüyorum. hem artık emin ol çoğu şeyin tedavisi mümkün. rabbim senin ve dileyenler için de kaderlerine evlat yazsın inşallah.
çok sağol allah razıolsunnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn çok teşkkr edrmAllah sana tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Cansu :)
rabbim ezanlar yüzüsuyu hürmetine duanı kabuletsin aminnnn çok sağolbak valla ezan da okunuyor şimdi :)
amin inşallah ........... çok sağol allahrazıolsun komşunz adına çok sevndmRabbim sizede bir melek nasip eder inş. Benimde üst kat komşum 20 seneden sonra bebek sahibi olmuşlar çok düşünerek dahada strese sokmayın kendinizi nasip deyip allaha dua edin belki stres yaptıgınız için bile olmayabilir Rabbim yardımcınız olsun.
allah razıolsun canım çok sağol duan için hepsine kocaman amin bende çok nadir yumurtlama oluyor belki yılda 1 yada 2 yılda bir buaay yumurtladığımı hissettim sadece buay bebek için düşündm ilşkiyi ondna önce hiç düşnmedn rabbim nasipeder inşalalh çok tşkedrmya okurken cidden tanıdığım biri var o sandım ismini okuyana kadar. canım benim ne kadar içten anlatmışsın. hepimiz sana dua etmekten asla geri kalmayız. inşallah güzel bebeğini yakın zamanda alırsın kucağına burda bizimlede paylaşırsın hep beraber kutlarız.
ama bildiğim ve sürekli okuduğum birşey var. sadece bebek olsun diye bebek konusuna odaklanıp ilişkiye girmemek gerekiyormuş. öpüyorum seni çok.
amin çok sağol inşallah rabbim karnındaki bebek yüzüsuyu hürmetine nasipeder dularınıAllahim,Cansu kuluna hayirli saglikli bir evlat ver.Cansu ve tum isteyen kullarina cocuk nasip et yarabbim.Amin.
amin çok sağol canım rabbim karnındaki bebeğini kucağına almyıda nasipeder bebeğinn yüzüsuyu hürmetine duanı kabuleder inşallahCanim asilama yapacak kadar bile sperm yoktu direk tup bebek yaptik. Onda bile iki kere araka arkaya verdi cok afedersin. Insanlar neler yasiyor. Ben yasinin buyuk oldugunu dusunmistim daha 3 yillik evliymissin. Burda bi konu vardi 15 yil. Canim dile kolay nolur senden kotuleri dusunup haline sukret ve niye diye isyana dusme nolur. Rabbim hayirlisiyla versin. Dualarimdasin
amın canım ınsallah senı de unutmuycam dua edıcem sana da bır kez hamıle kaldın mutlaka bırkez daha olacaktır canım gereklı tahlıllerı yaptır genelde ılk haftalardakı dusukler pıhtılasma sorunu yuzunden oluyo çok basıt de bı cozumu var rabbim yüzünü güldürsün bir kez daha yasatmasın aynı seylerıprogestoron eksikliğimi canım allah yüzüne baksın bukez inşalalh
allah razıolsun çok haklısın rabbimdualrımızı kabuleder inşallah çok sağol amin tüm dualarınaBu konuda ne zaman umutsuzluğa kapılsam, çok daha zor durumlarla savaşıp, sonucunda bebeğini kucağına alanların hikayelerini okuyorum. Kimi var yıllarca denemiş, kimine doktorlar normal yolla olması zor demiş, kiminde sağlık problemleri varmış, kimiyse tam umudunu kestiği anda hamile kalmış. Öyle hikayeler var ki, insana güç veriyor. Belki başkalarına göre biraz daha beklememiz, biraz daha uğraşmamız gerekecek. Ama bir gün bizim de bebeğimiz olacak. Pes etmek, karamsarlaşmak yok. Dualarım sizinle.
Canim benim cok iyi anliyorum seni inan ki..allah kucağınıza almayıda nasipeder inşallah bende düşük yaptım içimi korkular sardı yine aynı şeyler yaşanır diye piskolojim bozuldu rabbime sığındımm o çevredeki kötü nefisli insnalarıda alalha havale ettim artık