• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece içimi dökmek istedim ..........

allah kucağınıza almayıda nasipeder inşallah bende düşük yaptım içimi korkular sardı yine aynı şeyler yaşanır diye piskolojim bozuldu rabbime sığındımm o çevredeki kötü nefisli insnalarıda alalha havale ettim artık
Canim benim cok iyi anliyorum seni inan ki..
2.hamileligimde ilk kontrole gittigimde cok heyecan ve stres yapmistim yine ayni olacak mi acaba diye sonra usg de kalp atislarini duydugumda oyle bir rahatladim ki gozlerimden yaş gelmisti.Allahim bu duyguyu sanada yasatsin ins.bunu tum kalbimle diliyorum arkadasim.Hamile kaldigim ay mevlid gibi bir yere katilmistim orda kaside i burde okudular Peygamberimize cok buyuk sair tarafindan yazilan methiye tarzi bir siirmis o siiri okuyacak olan hocalar siiri dinlerken dua edin dediler kabul olunurmus.Bu kasideyi yazan sair felcmis ve kasideyi bitirdigi gece ruyasinda Peygamberimize okuyor ruyasinda Peygamberimiz bu sairin felc olan azalarina dokunmus ve sair iyilesmis.Bende kaside i burde okunurken icimden cok dua ettim o ay hamile kaldim sanada tavsiye ederim canim.google a yaz hikayeside bu siirde var ben guzel anlatamadim orda daha iyi anlasiliyor.Sana da tavsiye ederim canim.ben hamileligimi hep bu duaya bagliyorum.

seni o kadar iyi anlıyorumki. sen benden daha bile iyi durumdasın. ben 7 yıllık evliyim yaşım 33 oldu 5 defa tüp bebek denedik sadece sonuncusu tuttu ve bu nasıl bir imtihandırki o da dış gebelikle sonuçlandı. eşim o gün yani haberi aldığımız aldığımız gün otobüste herkesin içinde ağladı. ikimizde yıkıldık. şimdi bi dizide filan dış gelik duyduğum zaman bile ağlarım. bu konuda konuşulmasını soru sorulmasını istemem. psikolojik olarak bitmiş durumdayız. tekrar başlamaya mecalimiz yok. Rabbim o kadar büyükki mutlaka bir bildiği vardır. sabretmekten başka çaremiz yok :KK43:
çok üzüldüm allah yardımcınız olsun allahım kendiliğinden biran önce nasipetsin size hayırlı evlatlar inşallah bend edoktora gitiğimde düşük başlamış dediğinde hastanede hıçkıra hıçkıra ağladım eşimde

biran eşinz ve siz gözmn önüne geldinizde içim yandı rabbim yardımcınz olsun

düşünüyorumda çevremde ben hariç herkes çocuklu sosyalpaylaşım sitelerinde herkesin çoluk çocuk fotoları komşu akraba ziyeretinde bebek çocuk sesleri yeni evli olup karnı burnunda gezenler vs vs kıskanmıyorum ama özeniyorum eksik hissedyrm kendimi
benim evimse sessiz ve soğuk karnım bomboş evim yüreğim kucağım bomboş fotolarım hep 2 kişilik

eşime sevdiğim adama birçocuk verememek nekadar acıı.....

bazen düşünüyorumda 40 kat yabancı insanların bebeklerini bile delicesine seven öpen ilgilenen çocuklara merhamet eden pis pasaklı sümüklü çamurlu demeden sokaktaki çocukları öpüp koklayan ben neden bundan mahrumum

3 yıl sonra tedavilerle tam hayalime kavuştum demişken hayalleri yıkılan

daha kalbioluşmadan meleğini yitiren ben sonbulan bir gebelik ve hayal krıkılığı .......... aslında yazacak çok şy var ama sayfalara sığmaz..

ve çevrende sanki senn beceriksizliğinmiş gibi algılanan kusurlu eksik gibi görülen bir kadın olmak nekadarda zormuş
anlayışsız insnaların soruları ve fikirleri

şunu ye şunu iç şu hocaya şu ebeye şu doktora git ilşkiden sonra kalkma sık ilşkiye gir sık olunca oluyorda sanki

biliyorum benm gibi yüzlerce insan var onlar adınada üzgünüm ama herkes acısını kendisi yaşıyor değilmi

fotolara bakıyorum hayvanlar bile doğurup çoğalırken ben nedn beceremiyorm

çok doğuran hayvanlar neler tüketiyor diye bile araştırdım düşünün yanii hayvanlar bile yavrularıyla gezerken özeniyorum bilgisayarımda anne bebek hayvan ve yavruları olan birsürü resimler var eşimden gizlediğim

sadece içimi dökmek istedim ve buyazıyı okuyup benm adıma üzülen arkadaşlardan 1 dua almak istedim adım cansu buarda benm için dua ederseniz çok sevinirim sevgiyle kalın

gözlerim doldu okurken...hamilelerin duası kabul olur derler,ne kadar doğru bılmıyorum ama sıze dua edıyorum INSALLAH BENİM GİBİ İKİZLERİNİZ OLUR.KİMİ ÖPÜP SEVECEGINIZI ŞAŞIRIRSINIZ INŞŞALLLAAH!!:anneadayı:

inşallah tez zamanda Rabbim size bir evlat nasip eder .. Amin.

Allah'in pek sevdiği bir kulu oldugumu sanmiyorum ama, yine de dualarimda hep olacaksınız..
Bu arada ablam 7 dusuk yapti simdi 16 yasinda bir kizi var.
Karsi komsum da 12 sene sonra cocuk sahibi olmus. Ve normal yolla.

düşünüyorumda çevremde ben hariç herkes çocuklu sosyalpaylaşım sitelerinde herkesin çoluk çocuk fotoları komşu akraba ziyeretinde bebek çocuk sesleri yeni evli olup karnı burnunda gezenler vs vs kıskanmıyorum ama özeniyorum eksik hissedyrm kendimi
benim evimse sessiz ve soğuk karnım bomboş evim yüreğim kucağım bomboş fotolarım hep 2 kişilik

bazen düşünüyorumda 40 kat yabancı insanların bebeklerini bile delicesine seven öpen ilgilenen çocuklara merhamet eden pis pasaklı sümüklü çamurlu demeden sokaktaki çocukları öpüp koklayan ben neden bundan mahrumum

daha kalbioluşmadan meleğini yitiren ben sonbulan bir gebelik ve hayal krıkılığı .......... aslında yazacak çok şy var ama sayfalara sığmaz..

ve çevrende sanki senn beceriksizliğinmiş gibi algılanan kusurlu eksik gibi görülen bir kadın olmak nekadarda zormuş

şunu ye şunu iç şu hocaya şu ebeye şu doktora git ilşkiden sonra kalkma sık ilşkiye gir sık olunca oluyorda sanki

biliyorum benm gibi yüzlerce insan var onlar adınada üzgünüm ama herkes acısını kendisi yaşıyor değilmi

çok doğuran hayvanlar neler tüketiyor diye bile araştırdım düşünün yanii hayvanlar bile yavrularıyla gezerken özeniyorum bilgisayarımda anne bebek hayvan ve yavruları olan birsürü resimler var eşimden gizlediğim

sadece içimi dökmek istedim ve buyazıyı okuyup benm adıma üzülen arkadaşlardan 1 dua almak istedim adım cansu buarda benm için dua ederseniz çok sevinirim sevgiyle kalın

Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin canım..
Neyi çok istersek onla imtihan oluyoruz işte..

Cansu benim çocuğum 4 yıl sonra oldu o döneme gittim sen yazınca
Sürekli hayal kırıklığı sürekli ağlama nöbetleri kendini değersiz hissetme ne yaşıyorsan aynısı
Ama tuhaf oldum çünkü unutmuştum bu duyguyu yani neler hissettiğimi sanki çok çok önce hayali kaldı aklımda elhamdülillah
Rabbim sanada çektiğin acıları unutturacak mutluluklar yaşatsın
Sınav sınav sınav yaşadıklarımız inşallah üstesinden dua ile gelirsiniz

senin adına gerçeken üzüldümmm bence dünya çok adaletsiz bende şuan 6 haftalık hamileyim evli değilim spiralin kayması sonucu istemeden hamile kaldım 30 yasındayım 9 yasında kızım var aldırmak istemiyorum ve erkek arkadaşım bebeğini istemiyor üstelik bekar zannederken evli iki çocuk babası olduğunu öğrendim intiharın eşiğine geldim isemeyene veren rabiim neden gül gibi yuvası olan sizi böyle üzüyor allah bir anönce hayırlı bi evlat nasip etsin size dualarım sizinşle

Gerçekten üzüldüm. Ama inandığım şey herkesin dünyada sürekli bir şekilde imtihan olduğudur. Bu da sizin imtihanınızdır. Sabredin, yılmadan dua edin.
"Allah duasında ısrarcI olanı sever."
Her şey Allah'ın izniyle olur. Olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır biz bilemeyiz. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Dediğim gibi umudunuzu kaybetmeyin. İnanarak, gönülden ettiğiniz duaların karşılığını elbet verecektir Rabb'im ama bu dünyada, ama ahirette. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cansucum Allah hayırlı evlat versin öncelikle. Sonrasında da ben 9 sene sonra olmuş bir çocuğum. Annem de senin gibi sokakta bir kadın çocuğuna bağırsa ona kızan, tüm çocukları kucaklayan, seven biridir. Uzun yıllar tedavi görmüş 8 sene sonunda sizin artık çocuğunuz olmaz demişler anneme. Kabullendikten sonra ben gelmişim kendiliğimden.

Karşı komşumuz 17 sene sonra buldu bebeğini. Bunlar hep imtihan canım. Hayırlısı olsun yaşın çok genç, hamile de kalabiliyorsun mutluluk haberlerini alırız inşallah.

aşılama yoluyla gebe kaldım düşük yaptım 3yıldan sonra ama bazen hiçolmayacak gibi daralıyorum
canım ne desem bilemedim benimde 5 yıldır olmuyor kendim konuyu yazmışım gibi hissettim aglattın beni:KK43:kuzenim yeni doğum yaptı bebişi görmeye gitti ama gel de bana sor ne kadar zor geliyor kimisinin bebeği bir yaşamadan ikinci yolda bebeğini kucağına alıyor hamile haliyle dikkat et birşey olmasın diyorum......ne olacak birşey olmaz diyor.....içimden kolay bulduğun için öyle diyorsun dedim amannnn daha çok konuşulacak şey varda Allah kerim canım sana da dua edeceğim artık bütün isteyenlere ediyorum zaten....Rabbim bizleri boynu bükük bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah....

canım benim :) öncelikle içini döktün ben de okudum ...RABB im sana çok güzel
ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
ama neden ben beceremiyorum deme....sabret ..zamanı avrdır...bu senin sınavın ve eminim bu sınavı başarıyla atlatacaksın...
isyan etme sakın..ağzından çıkan kelimeler çok önemli...
dua et...iste dene ama stres olmadan ...sağlıklı beslen ...bu kusur değil ki..evladı olan ama keişke olmasaydı dedirtecek kadar hayrısz olanalrı var....

bak abimlerin 5 sene çocukları olmadı...dr tüp bbekle anca belki dedi....o yoklukta para tamamladık denediler çok zor zamanalr geçirdiler.. os üreçte dedğin gibi bi dünya laf duydular ama sonunda Rabb im nasip etti..biz her zaman en hayırlısını diledik...
hatta bi gün başka bi bayan ''ALLAH ım bana ebvlat ver yeter ki ver; diye dua etmiş...hayrılısını dilemeiş ...evladı olmuş ama normal çocuklardan biraz farklı ..kadın keşke öyle demseydim diye bize telkin verirdi....

Umutsuz olma Rabbim sana en hayırlısından en gzüelinden en doğru zamanda nasip edecek hissediyorum :))

duam dasın :))
sevgilerimle ve dua ile :))

Rabbim en kısa zamanda size hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin.
Dört yıllık evliliğimde kızını kucağına almış biri olarak söylüyorum umudunuzu asla yitirmeyin.

cansu senin için dua ettim burdan çoğu kişinin de ettiğini düşünüyorum
Allah sana hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
etrafımızda umutsuz insanların birden nasıl çocuk sahibi olduğuna dair birçok örnek var.henüz yeni evlisin zamanı gelince olacaktır.kendini üzme lütfen.

amın canım ınsallah senı de unutmuycam dua edıcem sana da bır kez hamıle kaldın mutlaka bırkez daha olacaktır canım gereklı tahlıllerı yaptır genelde ılk haftalardakı dusukler pıhtılasma sorunu yuzunden oluyo çok basıt de bı cozumu var rabbim yüzünü güldürsün bir kez daha yasatmasın aynı seylerı
sağol canım allah razıolsun aminnnnnnnnnnn

Canim benim cok iyi anliyorum seni inan ki..
2.hamileligimde ilk kontrole gittigimde cok heyecan ve stres yapmistim yine ayni olacak mi acaba diye sonra usg de kalp atislarini duydugumda oyle bir rahatladim ki gozlerimden yaş gelmisti.Allahim bu duyguyu sanada yasatsin ins.bunu tum kalbimle diliyorum arkadasim.Hamile kaldigim ay mevlid gibi bir yere katilmistim orda kaside i burde okudular Peygamberimize cok buyuk sair tarafindan yazilan methiye tarzi bir siirmis o siiri okuyacak olan hocalar siiri dinlerken dua edin dediler kabul olunurmus.Bu kasideyi yazan sair felcmis ve kasideyi bitirdigi gece ruyasinda Peygamberimize okuyor ruyasinda Peygamberimiz bu sairin felc olan azalarina dokunmus ve sair iyilesmis.Bende kaside i burde okunurken icimden cok dua ettim o ay hamile kaldim sanada tavsiye ederim canim.google a yaz hikayeside bu siirde var ben guzel anlatamadim orda daha iyi anlasiliyor.Sana da tavsiye ederim canim.ben hamileligimi hep bu duaya bagliyorum.
çok duygulandım hikayeye ismi nedir kasidenin canım allah evladını bağışlasın caınım bende dinlerim dua ederim inşalalh çok sağol

gözlerim doldu okurken...hamilelerin duası kabul olur derler,ne kadar doğru bılmıyorum ama sıze dua edıyorum INSALLAH BENİM GİBİ İKİZLERİNİZ OLUR.KİMİ ÖPÜP SEVECEGINIZI ŞAŞIRIRSINIZ INŞŞALLLAAH!!:anneadayı:
allah razıolsun dualrınıza kocaman aminnnnnnnnnn diyorum allah evlatlarınızı bağışlasın inşalalhhhhh

Back
X