Canim benim cok iyi anliyorum seni inan ki..allah kucağınıza almayıda nasipeder inşallah bende düşük yaptım içimi korkular sardı yine aynı şeyler yaşanır diye piskolojim bozuldu rabbime sığındımm o çevredeki kötü nefisli insnalarıda alalha havale ettim artık
2.hamileligimde ilk kontrole gittigimde cok heyecan ve stres yapmistim yine ayni olacak mi acaba diye sonra usg de kalp atislarini duydugumda oyle bir rahatladim ki gozlerimden yaş gelmisti.Allahim bu duyguyu sanada yasatsin ins.bunu tum kalbimle diliyorum arkadasim.Hamile kaldigim ay mevlid gibi bir yere katilmistim orda kaside i burde okudular Peygamberimize cok buyuk sair tarafindan yazilan methiye tarzi bir siirmis o siiri okuyacak olan hocalar siiri dinlerken dua edin dediler kabul olunurmus.Bu kasideyi yazan sair felcmis ve kasideyi bitirdigi gece ruyasinda Peygamberimize okuyor ruyasinda Peygamberimiz bu sairin felc olan azalarina dokunmus ve sair iyilesmis.Bende kaside i burde okunurken icimden cok dua ettim o ay hamile kaldim sanada tavsiye ederim canim.google a yaz hikayeside bu siirde var ben guzel anlatamadim orda daha iyi anlasiliyor.Sana da tavsiye ederim canim.ben hamileligimi hep bu duaya bagliyorum.