• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece içimi dökmek istedim ..........

inşallah bir an önce hayallerine kavuşursun canım ve bu müjdeyide burdan verirsin, ümidini kaybetme, ama çok bekleme sürekli düşünmede, beklemediğin anda olur belki:KK5::KK5:
çok sağol canm inşallah sizler dua edin bana inşalalh olacak ozaman

teşekkürederim dualrınız için allah razıolsun eşim 37 yaşına girecek nasipse onun için çok istiyorum ben 23 yaşındayım yoksa benm için erken bile sayılır ama eşimm çok üzülyr
Hmm anladımm, rabbim tez zamanda nasip etsin insallah...

bir arkadaşımın ablası 10 yıl sonra kavuştu bebişine, tedaviler yapılmış,tüp bebek denenmiş,tüm umutlarını yitirmişken,ummadık bir anda doğal yollarla hamile kaldı hemde.. Aşılama yoluylada olsa gebe kalabilmişsiniz, beyniniz ben asla hamile kalamıycam mesajını vücudunuza verip duruyor belliki.Bu düşünceden arındırın önce kendinizi, stres gebe kalamayışınız en büyük nedenlerinden biri ...
çok sevndm arkadşınzn ablası adına rabbim çok bekletmeden bizlerede nasipeder inşallah teşekkrederm

Sen yine de isyan etme, belki bu senin sınavın, sabrett...
Herkesin duasını Allah kabul eylesin. ..

Sen yine de isyan etme, belki bu senin sınavın, sabrett...
Herkesin duasını Allah kabul eylesin. ..
elimden geldiğince gücümn yettiğince isyan boyutuna girmekten kaçınıyorum amin inşallah tşkedrm

Yaninizda sevdiginiz erkek var daha ne olsun? Benim sevdigim erkek baska birinin yaninda, ben ne yapayim? Sizin resimleriniz 2 kisilik, benimkiler tek kisilik.

Elinizdekilerin kiymetini bilin, sabirli olun, sukredin, dua edin, umudunuzu yitirmeyin. Bir kere hamile kalmissiniz zaten, bir kere daha kalabilirsiniz.

Tez zamanda dileginize kavusursunuz insallah.

benım hıkayem de sıze benzer benım bır 4 bır 6 aylık ıkı dusugum var ıkı de kımyasal gebelıgım var 3.5 yıldır tedavı tedavı ugrasıyoruz olmuo zor oluyo olan da dusuyo rabbım sınıyor bızı bende aynı senın gıbı hamılelere cocuklulara bakıorum kıskanmıyırum ımrenıyorum dedıgın gıbı eksık hıssedıyorum cansu ben sana da dua edıcem ne zaman kımın duası kabul oılcak bellı olmaz ınsallah kavusuruz meleklerımıze

canım üzme kendini ben 5. yılımda aşılama ile hamile kalmıştım. ama sonu seninki gibi oldu. hüsran.... yaklaşık 1 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım oğlum şimdi 2,5 yaşında (maşallah) inşallah senin sonunda benimki gibi olur. rabbim kimseyi evlat varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın. bu arada bu sene 2 kere normal hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım. çok dua et. edelim hep birlikte. dua her kapıyı açar.

Yaninizda sevdiginiz erkek var daha ne olsun? Benim sevdigim erkek baska birinin yaninda, ben ne yapayim? Sizin resimleriniz 2 kisilik, benimkiler tek kisilik.

Elinizdekilerin kiymetini bilin, sabirli olun, sukredin, dua edin, umudunuzu yitirmeyin. Bir kere hamile kalmissiniz zaten, bir kere daha kalabilirsiniz.

Tez zamanda dileginize kavusursunuz insallah.
sizin adınıza çok üzüldüm inşallah hayırlı biri haytınıza girer çok sağol amin inşallah tek temennim tekrar hamile kalıp eşime bir evlat vermek

Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım neredeyse 5 yıl olacak evleneli ama hiç hamile kalmadım çevremde hep bebeği olanlar var sülalemiz geniştir tek çocuksuz benim biliyomusun bu yüzden sülalanin yüz karası bile dediler

canım üzme kendini ben 5. yılımda aşılama ile hamile kalmıştım. ama sonu seninki gibi oldu. hüsran.... yaklaşık 1 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım oğlum şimdi 2,5 yaşında (maşallah) inşallah senin sonunda benimki gibi olur. rabbim kimseyi evlat varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın. bu arada bu sene 2 kere normal hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım. çok dua et. edelim hep birlikte. dua her kapıyı açar.
allah evladını bağışlasın canım amin çok dua ediyorum rabbim dualrımı kabuleder inşallah çok sağol
düşük nedenin araştırıldımı kaçıncı haftanda düşük yaşadın

Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım neredeyse 5 yıl olacak evleneli ama hiç hamile kalmadım çevremde hep bebeği olanlar var sülalemiz geniştir tek çocuksuz benim biliyomusun bu yüzden sülalanin yüz karası bile dediler
allah yardımcın olsun seni en iyi ben anlarım rabbim yüzümüze baksın inşallah allah öyle insnalarıda ıslaheylesin

sağol gülüm allah yardımcımız olsun inşallah sağol dualrın için ceylanım bende saana dua ediyorum ve tüm isteyenlere benmde dk yok malesef ondan arayamıyrm gülüm
rabbım buyuk cok zor bı sınavdan gecyoruz her adet donemı huzunle goz yasıyla gecıyor sonra yenı umutlar sonra yıne aynı elden bısey gelmıyor sabırdan baska... bak bu aykı 4 tedavımde nagatıf oldu cok yorgun bıtmıs tukenmıs hıs edıyorum bende kafamdan sılmek ıstıyorum ama olmuyor hıslerımız aynı ıstegımız aynı anne olmak evlat sevgısını tatmak ben esıme bıkere dedımkı ben bızı aile olarak goremıyorumm ev bombos eksık herkezın cocugu var ama bızım yok... o kendıne 4 muhhabbet kusu aldı her gun gelıp mamalarını hazırlıyor verıyor sularını verıyor ozel mamalar hazırlıyor bunlar benım yavrum dıyor evde bıses olsun dıyor... ıcım parcalanıyor ama cocuk konusunda bana hıc bısey demıyor bellıde etmıyor olmasada olur sen bana yetersın dıyor yasımız genc vardr zamanı dıyo allah vermese napabılırsın elınden elımızden ne gelır sabret duva et dıyo... olmuyo ıste oyle bende cok doluyum ama demem okı bu bızım ssınavımız sabretmekten cabalamaktan baska bırsey gelmıyor elden rabbım hepımızın yuzunu guldrusun canım arkadasım cansumm

benım hıkayem de sıze benzer benım bır 4 bır 6 aylık ıkı dusugum var ıkı de kımyasal gebelıgım var 3.5 yıldır tedavı tedavı ugrasıyoruz olmuo zor oluyo olan da dusuyo rabbım sınıyor bızı bende aynı senın gıbı hamılelere cocuklulara bakıorum kıskanmıyırum ımrenıyorum dedıgın gıbı eksık hıssedıyorum cansu ben sana da dua edıcem ne zaman kımın duası kabul oılcak bellı olmaz ınsallah kavusuruz meleklerımıze
allah razıolsun duan için çok üzüldüm düşük nednelerin araştırıldımı allah yardımcın olsun rabbim hayırlsından nasipetsin inşallah

Canim benim seni oyle iyi anliyorum ki bir defa sunu unut sen eksik degilsin. Rabbim herseyinle seni kusursuz yaratmis. He bir sorun mu var bu eksik kusur degil. Olsa olsa Bir imtihan sebebi ya da dogru zaman gelmemis demekki . Ben de cok bekledim. Ikinci denememde kesin gozuyle bakiyorduk olmayinca yikildim. Mahfoldum ama anlatamam ki sana yasadiklarimi eminim anlatmasamda anlayabilirsin. Ben artik yeterki tutsun hic mi tutmayacak. Tutsun da olmazsa olmasin diye dusunecek hale gelmistim. neyse kendimden bahsetmeme gerek yok. Rabbim hayirlisiyla nasib etsin. En guzrl sekilde nasib etsin. Sunu sakin unutma neyi cok sever istersek onunla imtihan oluruz. Ben ucuncude biraktim daha oncce baska yerlerde de yazdim. Teste bile gitmek istemiyordum nasilsa olmadi diye. Nolur biraz metanetli ol. Cok uzulme cok isteme niye diye isyan etme . Oluruna birak zor biliyorum suan nasil diyeceksin ama biraz kafani bosalt. Ismini soyledigin iyi oldu. Rabbim dualrimizi kabul etsin

allah razıolsun duan için çok üzüldüm düşük nednelerin araştırıldımı allah yardımcın olsun rabbim hayırlsından nasipetsin inşallah
kimyasallarım progesterondan kaynaklıymıs dusuklerım de rahım agzı yetmezlıgı yıne ugrasıyorum bu ay asılamam var ınsallah sorun cıkmassa yapılacak bakalım ne gosterır Allah sabredıp dua edıp beklıycez ama sabretmek kolay olmuyo

allah evladını bağışlasın canım amin çok dua ediyorum rabbim dualrımı kabuleder inşallah çok sağol
düşük nedenin araştırıldımı kaçıncı haftanda düşük yaşadın

8 ve 6 haftalıktı. rabbim tekrar tekrar evlat acısıyla sınadı. kan pıhtılaşması problemim. normal haldeyken sıkıntı değil ancak gebelikte büyük sorun oluyor.
"rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu". bu duayı her oğlumun yüzüne baktığımda ederim. rabbim seni de tez vakitte dileğine kavuştursun.

Back
X