Sadece kaynana ile...

ev ev üstüne olmuyor arkadaşta yazmış bir eve 2 kadın çok diye bende katılıyorum
2 taraf çok iyide olsa mutlaka sorunlar çıkıyor ayrıca yeni evli bir çift evinde rahat ve özgür olmak ister.daha ilk günden evde 3. şahısla olmak zordur
kısacası kayınvalidenin eli ayağı tutuyorsa bakıma muhtaç bir durumu yoksa beraber oturmayı kabul etme yakın oturabilirim sık sık gider geliriz ama aynı evi istemiyorum de:31:

böle kaynanada düşman başına yani kayınvalideyle yaşamayi destekliyorum ama bölesiylede degil canım biraz anlayış göstersin zaten cocuklar kaynanayla yaşamayı secerek böyük anlayış göstermiş oluyorlar:19:ne o öle kaktüs gbi karı koca arasında olaz ya .herşeyede burun sokmasın .yeni evlenmiş ciftlerin gece banyo yapmaya ihtiyacı var anlamalı görmezden gelmeli,beraber oturup film seyretmeye hakları var ortam yaratmalı dişarıda yemek yemeleri dogaldır karışmamalı carşıyamı cıkacaklar serbest brakmalı ve s. ee gelinde rahat yaşam istiyorum deyipte cizgiyi gecmesin evde kilotla dolaşacak hali yok yanı rahatım diye .senin anlatdıgın kaynana tam bi cadı bi supurgesi eksik :10:bölesiyle zaten hayat cekilmez

Daha bu senaryolara oğluna bağlılını eklemedim..
Kayınvalide kanatsız melek dahi olsa birlkte oturulmaz.
Diken üstünde olmaktansa hiç evlenmem daha iyi...

ben kayınwalıdemı cok severım..
hayatta en cok sevdıgım ınsanlardan biri..
ben onunla yaşardım mesela..
allah korusun kayınpederıme bısey olsa bırakmam alırım yanıma..
ama işte kayınwalıdem asla benle yaşamaz..
bir ara bende konu acmıstım ev olayından dolayı bı 6 ay falan yaşayalımmı falan dıyorduk..

kayınwalıdem asla olmaz..
sen yenı gelın olucaksın..
sabhalıgınla kocanı ugurlayacaksın..
rahat olamazsın ...
senı cok sevıyorum kızımdan otesın bılıyorsun..
ama ev ev üzerine olmaz demişti..

senın kaynanayla benım kaynanayı degıselımı:))))ehueheuhuehu

Konu sahibi arkadaş ortaya bi laf attı şimdi karşıdan seyre bakıp bizim yazdıklarımıza gülüyordur eminim

25 yasındayım.Bende aynı evde yaşamayı istemıyorum o bunu teklif ettiği için acaba olur mu diye danışmak istedim sadece.ben de sıcak bakmıyorum tabiki..
Ben rahat biriyim sadece kaynanam olacagı için o varken geceliğimle evde dolaşırım. kayınpeder olmadıktan sonra. laf söylesede takmam oğlun böyle istiyor derim he lafta söylerse alır cevabını oturur. Kimse kusura bakmasın, gelin alıyorsa nasıl yaşayacagınıda kabul edecek.ben annemin yanın da da olsam babam olmasa onun beni geceliğimle görmesinden rahatsız olmıcaksam kaynanamda görsün rahatsız olmam he o kendi rahatsız oluyorsa keyfi bilir. böyle rahat biri oldugum için, ben gelinlik yapabilir miyim diye düşünüyorum dedim.

Yüzyüze geldiğimizde bu konuyu konuşucaz erkek arkadasımla, bakalım ne olacak? Herşeyin hayırlısı söylediklerinizde de çok haklısınız... Biri olmassa biri neyapayım yani...ben ona annesini atalım demiyorum anne bu atılmaz benımde annem olsa asla atmam ama elim üzerinde olur. bakalım hayırlısı..

25 yasındayım.Bende aynı evde yaşamayı istemıyorum o bunu teklif ettiği için acaba olur mu diye danışmak istedim sadece.ben de sıcak bakmıyorum tabiki..
Ben rahat biriyim sadece kaynanam olacagı için o varken geceliğimle evde dolaşırım. kayınpeder olmadıktan sonra. laf söylesede takmam oğlun böyle istiyor derim he lafta söylerse alır cevabını oturur. Kimse kusura bakmasın, gelin alıyorsa nasıl yaşayacagınıda kabul edecek.ben annemin yanın da da olsam babam olmasa onun beni geceliğimle görmesinden rahatsız olmıcaksam kaynanamda görsün rahatsız olmam he o kendi rahatsız oluyorsa keyfi bilir. böyle rahat biri oldugum için, ben gelinlik yapabilir miyim diye düşünüyorum dedim.

Yüzyüze geldiğimizde bu konuyu konuşucaz erkek arkadasımla, bakalım ne olacak? Herşeyin hayırlısı söylediklerinizde de çok haklısınız... Biri olmassa biri neyapayım yani...ben ona annesini atalım demiyorum anne bu atılmaz benımde annem olsa asla atmam ama elim üzerinde olur. bakalım hayırlısı..

kaynananın geliri var mı:26:

Bazen böyle konu açıp ortalığı karıştırıyolar ya sonra seyre bakıyolar insan şüpheleniyo yani
seni tanımasamda kötü olmanı istemem umarım en doğru kararı verirsin elbette kaynana ile oturmak dünyanın sonu değil ama en basiti eşinle evde tek başına olmak kadarada rahat değil

ben diğer arkadaşlar kadar yargıyla bakmıyorum açıkçası. kayınpederin ölmüş eşin de annesini yalnız bırakamaz haklı olarak da bencede kaynana oğlunun yanına yakışır he kızına da gider kalır heralde görümcen nasıl bi tip mesela? biz de babaannemle birlikte yaşıyoruz evimiz aynı şekilde müstakil ilk başlarda çok kavga kıyamet koptu dedem öldükten sonra ama sonra babam dengeye iyi kurdu babaannemde topladı kendini şimdi biz kardeşler tartışıyoruz yada annem babam, babaannem ortalığı sakinleştiriyo. kayınvaliden sana zarar vermeye kalkacak kadar cadı bi tip değilse bu kadar yargıyla bakılmamasını öneririm unutma seninde annen var

ve de size ek gelir olur sen çalısıyomusun mesela eşinin maaş durumu ne? hem kira elektrik zor bi dönemdeyiz.. kayınvaliden zaten iyi bi kadınsa odasına çekilir sende eşinle rahat yaşarsın sonuçta yeni evli olacaksınız yani

Son düzenleme:
ben diğer arkadaşlar kadar yargıyla bakmıyorum açıkçası. kayınpederin ölmüş eşin de annesini yalnız bırakamaz haklı olarak da bencede kaynana oğlunun yanına yakışır he kızına da gider kalır heralde görümcen nasıl bi tip mesela? biz de babaannemle birlikte yaşıyoruz evimiz aynı şekilde müstakil ilk başlarda çok kavga kıyamet koptu dedem öldükten sonra ama sonra babam dengeye iyi kurdu babaannemde topladı kendini şimdi biz kardeşler tartışıyoruz yada annem babam, babaannem ortalığı sakinleştiriyo. kayınvaliden sana zarar vermeye kalkacak kadar cadı bi tip değilse bu kadar yargıyla bakılmamasını öneririm unutma seninde annen var

İşte benımde bahsettiğim bu aslında kaynana kaynanalıgını bilecek gelinde gelinliğini bildikten sonra sorun olacagını zannetmiyorum, mesela ben kocamla tatile gitmek istediğimde kayanam bana hayır olmaz gidemezsiniz dicek bi tip değil kendi parası maaşı olan bi kadın bende zaten çalışacagım açıklığıma felan hiçbişeyime karışmıyorlar. He bende ayrı oturmak isterdim ama kaynanam bana ,beni geceliğimle gördüğünde ayıplıcak biri değil, hatta daha çok isteyen bir tip...

Ama yine de kimse kimsenin içini bilemez bakalım işte herşey nasip gerçekten cadı biriyse zaten yapamam hayırlısı..

Burda kayınvalidesiyle aynı evde yaşayıp ''İMDAT YARDIM'' diye konu açanların hepsi zaten sizin gibi düşündüğü için kabul etmiştir beraber oturma teklifini emin olun.

Ama uzaktan düşünüldüğü kadar basit olmuyor malesef.

Dediğim gibi evlendikten sonra insan kendi annesiyle bile yeri geliyor anlaşmazlığa düşüyor.

Kayınvalideniz bakıma muhtaç bir insan değil anladığım kadarıyla,siz kendinize ev kiralayın,kayınvalidenizede evini satıp sizinle aynı apartmanda bir ev almasına ikna edin.

Hem yanlız bırakmamış olursunuz,hemde kapınızı kapattığınızda eşinizle başbaşa kalırsınız.

Burda kayınvalidesiyle aynı evde yaşayıp ''İMDAT YARDIM'' diye konu açanların hepsi zaten sizin gibi düşündüğü için kabul etmiştir beraber oturma teklifini emin olun.

Ama uzaktan düşünüldüğü kadar basit olmuyor malesef.

Dediğim gibi evlendikten sonra insan kendi annesiyle bile yeri geliyor anlaşmazlığa düşüyor.

Kayınvalideniz bakıma muhtaç bir insan değil anladığım kadarıyla,siz kendinize ev kiralayın,kayınvalidenizede evini satıp sizinle aynı apartmanda bir ev almasına ikna edin.

Hem yanlız bırakmamış olursunuz,hemde kapınızı kapattığınızda eşinizle başbaşa kalırsınız.

işte tamdA benım isteğim bu...ama bazı arkadaslar bunu bile yadırgıyorlar.

İşte benımde bahsettiğim bu aslında kaynana kaynanalıgını bilecek gelinde gelinliğini bildikten sonra sorun olacagını zannetmiyorum, mesela ben kocamla tatile gitmek istediğimde kayanam bana hayır olmaz gidemezsiniz dicek bi tip değil kendi parası maaşı olan bi kadın bende zaten çalışacagım açıklığıma felan hiçbişeyime karışmıyorlar. He bende ayrı oturmak isterdim ama kaynanam bana ,beni geceliğimle gördüğünde ayıplıcak biri değil, hatta daha çok isteyen bir tip...

Ama yine de kimse kimsenin içini bilemez bakalım işte herşey nasip gerçekten cadı biriyse zaten yapamam hayırlısı..

Peki siz tatile gideceksiniz evde kadın tek mi kalacak kaç yaşında olursa olsun oda gezmek isteyecek yok desede eşiniz bırakmak istemeyecek
şuan eli ayağı tutuyodur gençtir bunun yaşlılığıda var ne zamana kadar tek kalacak
maaşı olunca ne olacak bana dünyaları verse şuan ki evimde olduğum gibi huzurlu olamam
bazen eşimiz bile bize diyor bilgisayara çok baktın bugün çok gezdin niye yemek yapmadın toz neden almadın vs bunlar büyüklerin daha çok gözüne batar
bende bi erkek annesiyim başıma böyle bişey gelse maaşımda varsa sadece tek diyeceğim şey benim yakınımda bi ev tutun yeter
Sürekli çalışmaktan bahsetmişsin benimde elimde mesleğim var eşim hep çalışırsın iş yeri açarız diyordu 8 yıl bitti hala açacak mm
İlk aylarda ben çalışmak istemedim tam niyetlendim hamile olduğumu öğrendim oğlum doğdu kayınvalideye çocuk emanet edemezdim kendim büyütmek istedim
tam rahata erdim oğlum büyüdü ikinciye hamileyim artık aklıam bile gelmiyor çalışmak çünkü evde daha rahat olduğumu farkettim
eşimde çok memnun işten gelince kapıyı açmamdan yemeği hazır evi temiz bulmaktan
yine çok konuştum aslında sen burda bizden fikir almak istemiyosun sadece iyi yorumları duyup verdiğin kararın arkasına bi destek arıyosun
bende sevgilin gibi 2 kardeşim bi abim var yengemin huyunu biliyorum annemide babamıda ben ailemi asla onların eline bırakmam ben bakıcam
ama kendi evimde değil evimin yakınında onlarda aynı evde yaşamayı kabul etmezler zaten

işte tamdA benım isteğim bu...ama bazı arkadaslar bunu bile yadırgıyorlar.

Bunu yadırgayan yok elbette size yakın olmalı sonuçta yalnız bi kadın biz aynı evden bahsediyoruz aynı evde kendi ailemle bile yapamam hı siz çok sabırlısınızdır çok sakinsinizdir o kadarını bilemem

Biran şüpheye düştüm...
Konuyu açan sen misin bi miyiz diye :ssz:
Sanki biz seni değil de sen bizi ikna ediyor gibisin kayınvaldeyle oturmaya.
Oturmak istiyorsan otur arkadaşım bizler fikrimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
Sana şimdiden toz pembe geliyor herşey.
Haklı çıkarsak gelir buraya bir konu daha açarsın .
O zaman biz de e biz demiştik ama deriz.
Hakkında hayırlısı...

ben azeriyim benim eşim türk .bizde burda adetdendir gelin evlendigi ilk 3 ayı kayınvalıdeyle yaşamalı gelinlik yapmalı .ku bizde böyle .benim icin sorun degil oyuzden kayınvalideyle yaşamak. tbi ben yaşamadım şartlardan dolayı yaşasamda dertmiş gbi alglamam nevarki bunda sorun edecek .bu sitede ben cok görüyorum kayın valideyle yaşayan gelinlere arkadaşların yaptıgı yorumları .kınıyan kim şaşıran kim haline acıyan kim .allah aşkına bukadarmı kötü bişey oglanın annesiyle aynı ev:53:

sadece kv ile yasayanlar yorum yapsın ne olur...yasamadıgın ıcın konusuyorsun...melek olsa olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........:20:

Biran şüpheye düştüm...
Konuyu açan sen misin bi miyiz diye :ssz:
Sanki biz seni değil de sen bizi ikna ediyor gibisin kayınvaldeyle oturmaya.
Oturmak istiyorsan otur arkadaşım bizler fikrimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
Sana şimdiden toz pembe geliyor herşey.
Haklı çıkarsak gelir buraya bir konu daha açarsın .
O zaman biz de e biz demiştik ama deriz.
Hakkında hayırlısı...

Ben de istemıorum diyorum yorumları yarım yarım okuyorsunuz sanırım..
Bende istemıyorum , raht olmak istiyorum gezmek tozmak vs. bütün söylenen leri tek tek okudum.. Benım annem bana diyor kızım aynı evde yapamazsın.kadın bunu boşuna söylemıyor kızını tanıyor kadın hoş var bir bildiği boşuna söylemıyor heralde...
dediğim gibi şartlarımı koyucam ortaya peki işine gelirse dersen ne yapmam lazım? terketmeli miyim? yoksa gerçekten ikna yoluna mı gitmeliyim?

Ben de istemıorum diyorum yorumları yarım yarım okuyorsunuz sanırım..
Bende istemıyorum , raht olmak istiyorum gezmek tozmak vs. bütün söylenen leri tek tek okudum.. Benım annem bana diyor kızım aynı evde yapamazsın.kadın bunu boşuna söylemıyor kızını tanıyor kadın hoş var bir bildiği boşuna söylemıyor heralde...
dediğim gibi şartlarımı koyucam ortaya peki işine gelirse dersen ne yapmam lazım? terketmeli miyim? yoksa gerçekten ikna yoluna mı gitmeliyim?

yorumlarımızı tek tek okuduysan hepımız ortak sonucunu anlamıssındır sanırım...annede tanımıs ıste senı..bır bıldıgı var demekkı...

bak bır es bulunur ama bır aıle bulunmaz....ısıne gelırse elbette dıyecek sana bende olsam (ERKEK)annemı yalnız bırakmam benım bu sartlarımı kabul eden bırıyle evlenmek ısterım.

bır kere o erkek annesıne deger vermesydı yada annesını yalnız bırakacak olsaydı sana demezdı bastan benım annemle oturrmusun dıye...

adam basta demıs sana ü...sen olmasan bır baskasınada dıycek annemle oturrmusun dıye....

ıkna yoluna gıtsende olmazzz o kosulu koyan adam bunu kabul etmezz....

Back
X