Birde çalışacagım için bana çok yük olacagını zannetmiyorum. Ben tek çocugum böyle olunca benım babam bana kalmaya gelmez. Kaynana dul çünkü annemide kalmaya babam yollamaz,oda günü birlik gidip gelir.E altlı üstlü otursak yine annem babam bana kalmaya gelir vs.
Kadıncağız benımle tanışmaya can atıyor,ama çok kararsızım görüştüğüm insanıda yabana atmak istemiyorum,içim çok ısındı çünkü...
Benim çekindiğim ben rahat bir insanım,gezerim tozarım arkadaslarımla buluşurum vs. bu kadın bundan rahatsız olur mu?onun bana kaynanalıgından çok ben ona aynı evde oturacak gelinlik yapabilir miyim?
ben kvlideyle yasiyorum evlenirken sadece kisin bizle olcakti yazin turkiyede olcakti ama oyle olmadi nerdeyse hep bizimle trye gelince haric ozaman ben zamanimi hep ailemle geciriyorum cunku
sanadiyecegim cok iyi dusunmen hic gorundugu kadar kolay degil
trde 3taen daha oglu var ama benim esim en kucukleri ve cok ilgili oldugu icin bizle kaliyo
sana soyle diyeyim hic ozel hayatin olmuyo
markete giderken bile birlikte gidiyosun
ben 2senedir burdayim ve hic arkadasim yok aksama kadar onunla oturuyorum evde aksam esim gelincede hep birlikte cikiliyo
bikac sefer disari ciktim esimde isten cikinca bulustuk ve oyle eve geldik kvde bir surat bi laflar gormen lazim ya ona bisey olsaymis ya sekeri dusseymis dusunmuyomusuz yanliz birakmisiz felan filan esimde dedi tabi daha once berenmi vardi sen yalniz kaliyodun simdi ne oldu diye
esim istediginde cik gez diyo ama birakamiyosun iste
cok dusun derim canim hic kolay degil
20si esimin dogum gunuydu ozel bi masa hazirladim ama 3kisilik istedigim hic biseyi giyemiyorum malesefki normalde kapaliyim esime suseniyorum bune hal diyo
sen niye boyle giydin simdi diyo giydigimde dizlerde askili elbise hani fazlasi olsa neyse esimde diyo o disarda oyle giymiyo bana giyiyo diye ama ben bidaha giymek istemiyorum hevesim kaciyo cunku
bunun gibi sana kactane ornek verebilirim
bide erkekler her sekilde annelerini hakli gorurler bizim bugune kadar yaptigimiz her kavganin nedeni odur esim her yaptigini gormezden gelmemi istiyo bense malesef gormezden gelemiyorum
bunlarin hepsinin olabilecegini dusunerek kararini ver canim tabi buara insan dusunuyo bizde yaslanicaz ya tek kalirsak ne olur diye ama iste yinede olmuyo ev ev ustune kurulmuyo herkesin kendi dogrulari oluyo helede ayni evde iki kadin