- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
madem gitmediniz diye araya soğukluk girecek
siz de geliyorum deyin..."Biraz zor olacak ama olsun,bi tanecik dayısı var,gitmemek olmaz" deyip herkesi şaşırtın.
Son gün de biraz rahatsız hissettiğinizi,doğum başlar diye korkup gelemediğinizi söylersiniz."çok üzgünüm,hediyesini bile almıştık" falan der taktik yaparsınız
kimse size hiiçbiişi diyemez,sonuçta 9 aylık gebesiniz!
Aslında bu tarz oyunlara hiç gerek yok ama madem "doğuma masraf yapılmadan düğünümü aradan çıkartayım" zihniyetinde bi insan olduğunu düşünüyorsunuz bence bu tarz bi oyun iyi olabilir.Adamına göre muamele yap demişler...
ya belki öyle düşünmüyor belkide düşünüyor bilemiyorum ben kızdığım ve tanıdığım için fikrimi yazdım ...
ama adamına göre muamelede haklısın kimseye hakettiğinden fazlasını vermiyceksin
işte bende bu şekilde oyun yapmayı beceremiyorum tavrım nettir ya belli ederim yada kendimi çekerim ,
ama en ufak bi memnuniyetsizlik belirtisi göstermedim daha doğrusu eşimden fırsat kalmadı
sadece kayınvalidem mahcup bi şekilde bana açıklama yapınca ablan doğumdan sonra daha zor olur dedi vs vs deyince ,ben asıl böyle zor olur ama neyse olan olmuş ,büyümüştü baya çocuk doğru dedim ...
Son düzenleme: