sadece konusmak istiyorum

Ben derdimi anlatamıyorum malesef..
Doğru duzgun sorsanız belki açıklamaya calısırdım ama bos yere kalbimi kızıyorsunuz.

ya anlat o zaman derdini . öyle bişey yazmışsın ki sende farkındasın aslında ne kadar abes bişey söylediğin. dalga geçmeyin diye dip not düşmüşsün!

ya anlat o zaman derdini . öyle bişey yazmışsın ki sende farkındasın aslında ne kadar abes bişey söylediğin. dalga geçmeyin diye dip not düşmüşsün!

Tamam vazgectim zaten derdimden.
Gecende de derdimi söylediğimde böyle sacma sapan seyler yazılmıştı.
Sevgilimden böyle bi şeyden dolayı soğuyamam dimi uzak mesafe ilişkisi yasadıgım için yoruldum Mu acaba görsem düzelir miyim?

Bak ilk konuyu actındada böyle diyeydinde canımı yiyeydin :)
Bende nişanlımla 3yıldır hem beraber hemde ayrıyız. Sogukluk oldumu diye hatırlamaya calışıyorum ama yok olmadı. Hatta özleme işini bile zaman zaman gelicegi zamana yakın daha cok hissetmeye calışırdım. Ve sürekli tlfda nette iletişim içinde oldugumuz için güzel heyecanlı 3yıl gecirdik.mesafe bize cok artı kazandırdı.
Yorulmaman gerek aslında... mesafe cok daha farklıca seni ona baglamalı.özlem.hasret vs. Ekliyerek.
Gördügünde düzeliceksindirde. Sogudum diyip kenara cekilmende hata... bu soguklugu nasıl gideririm nabsam diyede bi düşün.fikir al...

Zamanında okadar kıskanclık falan yaptımki kendimden de soğudum aslında..
Benim ilişkilerden cok büyük beklentilerim var galiba bu yüzden oluyor..az önce aradı mesela cok güldürdü beni seviyorum dedim sonra bi an böyke soğudum sanıyorum işte..
Peki size sorayım nasıl gideririim bu soğukluğumu?

24 yasındayız..

Ya küçük de değilsiniz kıskandınız mı naptınız anlamadım ama ben gereksiz buldum tavrınızı .. bugun ne çok böyle gereksiz kıskançlık konuları açılıyor yahu.. Kafanıza takmayın böyle şeyleri lütfen ya valla hayatı zehir ediyonuz kendinize..:)

Son düzenleme:
Kıskanclık oluo...evlensen yine oluvak ama abartmamak gerek.. balını cıkarmamak gerek :)
Kücük jestler yapın. Süprizler falan. Oda size yapar sogumanız inşallah gecer. Bu ay yanınızada gelicekti dimi. Onuda iyi degerlendir

Çok teşekkür ederimm..evet buraya gelcek inşallahh tadını cıkaralım valla ıkımız de bunaldık belki hemen gecer esksı gıbı olurum ben de..
Yardımınız ıcın saolun :)

Belkı de onu özledğim için bensız eğlenmesını kıskandım..böyle taktım işte :)

Bence de siz soğumuşsunuz ve artık olağan şeyler bile gözünüze batar olmuş. Gelmesini bekleyin, eğer geldiğinde de hisleriniz aynı olursa ayrılın bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence en iyisi akisa birak canim kendimi..belki bu seninle ilgili dönemsel bir seyde olabilir..onu gordugunde anlarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence en iyisi akisa birak canim kendimi..belki bu seninle ilgili dönemsel bir seyde olabilir..onu gordugunde anlarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet eger şimdi ayrılsam ben de olan bi sorunsa çok pişman olurum..
Akısına bırakmayı bi basarabilsem,cok saolun

hem saçma sapan yorum yapıyorsunuz diyorsun hem üstüne soru sorup yorum bekliyorsun.
sana cevabım: ne halin varsa gör !

hem saçma sapan yorum yapıyorsunuz diyorsun hem üstüne soru sorup yorum bekliyorsun.
sana cevabım: ne halin varsa gör !

Size soru sormadım ki düşündüğüm şeyleri yazdım kendime sorar gibi..
Evet sacmaydı kusura bakmayın.ben aizin kalbinizi kırmadım ama siz dalga gectiniz ve ne dediğimi anlmaya calısmadan.daha önce de yasadım bunu..
tesekkür ederim son dediğinize de

ben dalga geçmedim dalga mı geçiyorsun dedim. neyse tatlım uzatmayalım. hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…