- Konu Sahibi politician
-
Haklısınız artık o konuda kendimi tutuyorum ve kıskanmıyorum..
Aslında bu olayı anlatamadım ben olay ona halat cekmeyi yakıstıramamam ve ondan sogudugumu dusunmem ve bu konuda fikir almak istememdi..
Tesekkür ederim
Eger sevgilinizi seviyosaniz sogumaniz psikolojikdir bence yani biyan haklisniz onunde kiz arkasinda kiz her kadin azcokta olsa kiskanir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence siz ayrılmak istiyorsunuz, bahane arıyorsunuz. Önce kızlarla fotoğrafı var mı diye aramışsınız. Onu bulamayınca da halat meselesi gözünüze batmış. Sevgiliniz halat çekmeseydi de "kaşının üstünde gözü var, soğudum" derdiniz sanırım.
Evet kesinlikle haklısınız ben bunu anlatmaya calısıyodum üstlerde de yazdıgım gibi pişman olmaktan da korkuyorum su an için ne yapabilirim?
bence yüzyüze görüşün, konuşun. Hala aynı hisler içerisindeyseniz sevgilinizi incitmeden ayrılmak istediğinizi belirtin. Belki sizinki sadece uzak olmanın verdiği bir histir, görüşünce anlarsınız.
Kızlar merhaba diğer konularım kapatılmış o yuzden yeni konu actım malum daha önce azar yemiştim oyuzden söylemek istedim neyse ben tedavime basladım ilaç kullanıyorum ve gayet sakinim ama okula gidemiyorumneyse sevgilim gecen hafta kursuyla berabrr pikniğe gitmişti ben de gayet anlayısla karsıladım hatta ben de adalara gitcem falan dedim o beni kıskandı hehe :) Şimdi ben yine o sahte face adresinden baktım fotolara falan garibim hiç kızlarla yanyana gelmemiş top falan oynamıslar:) ve fakat az önce baktım da bunlar halat cekme yarısması falan yapmışlar ben bi an soğudum sanki ondan..zaten 2 haftadır falan bunu hissediyodum..mesela 19 unda yıldönümümüz inşallah gelecek ozamana fakat bazen keşke gelmese ya da geldiğinde ayrılsam mı diye düşünüyorum...
Biliyorum sacma bi konu ama lütfen dalga gecmeden ya da beni kırmadan cevap verin birileriyke konusmaya ihtiyacım var..
şimdiden teşekkürler:)
Okuluna niye gitmiyorsun? Asıl sorun etmen gereken şey bu olmalı, yanılıyor muyum?
Birde sanki çok özgürlüğüne düşkün biri misin acaba? Yol vereyim de kafam rahat olsun en azından gibi olmuş. Bu kadar kolay soğuyorsan ciddi bir bağlılık hissetmiyorsun zaten; ona da haksızlık. Ayrıl aklında bu varsa.
.
diğer konularının başlıklarını okudum, içeriğini okumadan bana fikir verdi. tedavi olmalısın çok acıdım çocuğa. halat çekerken soğumak nedir ya. evlilikte neler neler görceksin
arkasında yada önünde kız varsa düşünemiyorum cekişme esnasında karşı tarafın ip bıraktıgınıda baz alırsak:120::96:
bence gelmeden ayrılın. halat ceken bi erkekle olamam diye mesaj atın. noktayı koyun ilişkinize
Tedavı goruyorum ve hocalarımdan ızın aldım..
Evet ozgurlugume cok duskunumdur..aslında amacım ayrılmak degıl sogumam gecıcı mıdır degıl mıdır ya da nedenı nedır bunu anlayabılmektı
Bazi durumlarin gercekten var olduguna inanmak istemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahaha süper yorum yaamillet kafa buluyo bizle canım yaa ...
Şimdi halat çekme var halat çekme var duruma göre degişirsoğumanda farklı bir durum varmış demek ki ama iyi düşün bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah askına kim kimle kafa buluyor?
Benı konuyu anlatamıyorum galıba neyse tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?