• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Nikah Yapmak

Para açısından sıkıntı yok aslında ben kendim geriliyorum hazırlığı, ırtı zırtı:) onun yerine mis gibi balayı yaparım diyorum ama yıllar geçtikçe içimde ukte kalır mı emin de olamadım

Valla panpa icinde istek varsa eglence duzenle bence. Nikah sonrasi eglenceye gitmeye ne dersiniz? Ankara da istanbul da guzel eglence mekanlariyla dolu. Gelin eglencesi dersiniz masayi suslerler, para derdi yok madem belki kapatirsiniz mekani. Dansozu, sazi sozu eglenirsiniz unutulmaz gece olur.

Biz de nikah yaptık, dügün yapmadıgım ıcın de pisman degılım.nıkahtan sonra da yemege gıttık.. Ne icimde ne bir yerimde ukte kaldı :KK53:
Hic sevmem düğünleri

Ama annemın zoruyla kına gecesınden kacamadım

bence yapma bende yapmak istemiyordum ama iki düğünüm oldu uzak yere evliyim annem illa buradada olsun deyince iki düğün yaptım double stres hadi kendi tarafimdaki düğünü annem yaptı masraf olmadı ama o stres o gerilim yeter nikaha cağir herkesi takıları orada taksınlar en mantıklısı o keske bende öyle yapabilseydim

Bence sadece nikah.
Çeyrek altın 623 tl olmuş.
Gerçekci olalım yakın akrabalar dışında kimse çeyrek altın takmaz.
Ayrıca yemekli düğün en az 100 bin.
Ona para vereceğinize ev peşinatı yapılır; araba alınır. 100 bin büyük para.

Nikâh yapın geçin..

Bence çok abartilmadan dugun olmalı benim çok eğlenceli olmuştu hatta arkadaşlarım arada dalga geçer tekrardan düğün yap içimizde kaldı diye :halay:

Valla ben de dugune gitmeyi seviyorum ne yalan soyleyeyim. hele ki yakin arkadaslarimin dugununde acaip eglendim superdi. Sag olsunlar cok guzel organize etmisler :KK71:

Bence sadece nikah.
Çeyrek altın 623 tl olmuş.
Gerçekci olalım yakın akrabalar dışında kimse çeyrek altın takmaz.
Ayrıca yemekli düğün en az 100 bin.
Ona para vereceğinize ev peşinatı yapılır; araba alınır. 100 bin büyük para.

Nikâh yapın geçin..
100 bin mı o_O

Valla ben de dugune gitmeyi seviyorum ne yalan soyleyeyim. hele ki yakin arkadaslarimin dugununde acaip eglendim superdi. Sag olsunlar cok guzel organize etmisler :KK71:
Bizimkiler sadece 1 halayda 20 defa dönmüşler bide öyle hızlı halayda değil 30 kişide fazla katılım sağlanan halaydi 😂😂😂

Ben kokteyl yaptım.
Önce nikah sonra müzikli bir yemek
Ardından içecekler.
Yine hafif bir müzik.
Güzeldi.
Yine evlensem yine aynı şekilde evlenirim.
Halaylı oynanmalı geleneksel düğünleri sevmiyorum.

Bunun doğru bir cevabı yok. Siz kendinizi bilmelisiniz.
Ben kuzenime o parayla dünyayı gezersin yaw dedim, çünkü benim önceliğim gezmek tozmak, eğlence oyun havasında hiç olmadım. Geriye dönüp anılarla yaşamam. Ama ben gezmek istemiyorum ki dedi kız. Acayip lüks bir düğün yaptı , çok da eğlendiği belliydi. Sanmıyorum hazırlık için büyük stres yaşadığını da. Kimine stres olan başkasına eğlenceli detay...
Özet: sen ne istiyorsan doğru olan odur. Kimsenin doldurusuna gelme.

Ben kokteyl yaptım.
Önce nikah sonra müzikli bir yemek
Ardından içecekler.
Yine hafif bir müzik.
Güzeldi.
Yine evlensem yine aynı şekilde evlenirim.
Halaylı oynanmalı geleneksel düğünleri sevmiyorum.
Halay vazgeçilmez 😂😂

Ama çok güzeldi yaa sadece üzüldüğüm nokta eşimin sadici en yakın arkadaşıydı bizim düğünden 6 ay sonra trafik kazasında vefat etti bundan önce davası varmış telefon bilgisayar herşeye el konmuş bizim düğünü de o organize ettiği için nikah nisan dugun video resim herşey ondaydı ayarlayıp düğün hediyesi olarak verecekti veremedi kaldı öyle ailesine diyemedim de

Evet üç aşağı beş yukarı..
Ben Istanbul'dayım. Kaliteli bir kir düğünü veya yemekli düğün yaklaşık 100 bin.
Gereksiz bence. Onun onda birine fistik gibi balayına gidilir gezilir. Ev peşinatı olur araba olur.
Çok isteniyorsa yakın aile ile 20 kişilik türkülü yemekli organizasyon yapılır.
Ama 150 kişiye yemekli düğün bana göre gereksiz.

Ve pahalı..(Istanbul için konuşuyorum.)

Pilav üstü tavuk döner domates salatalık dağıtırsanız düşer bütçe tabii ama onun dışında güzel bir yemekli organizasyon kişi sayısına göre de değişerek yüksek olur tabii.
Ne gerek varki peki o kadar harcama yapmaya dugun yapmak istemeyen birinden bahsederken 100 rakamını duyunca hiç yapmaz 😂😂

Soyle ki ben masrafinda degilim ama dugun cok cok ugrastirici. organizasyonu, davetlisi, yemegi, stresi derken o kadar stres cekmem istemem.

Ben icin onemli olanlar 1. gelinlik 2.gelinlikle fotograf 3. arkadaslarimla eglence

Soyle yapmak istiyorum ben: Venedik, Porto veya Cesme gibi sokaklari guzel bir yerde acikhava fotograf cekimi yaptircam gelinlikle :KK30: :KK200: Eglence bence olmali, ama stressiz. Nikahtan sonra akraba ve arkadaslarimi guzel, sIK bir fasil restoranina davet ederim mesela. Ya da oldugum sehire yakin bir otele haftasonu icin arkadaslarimi davet edip orda eglenirim. Onemli olan sevdiklerimle eglenmek ve guzel bir ani yaratmak.

Bence de fotograf olayi cok onemli,
klasik dugun fotograflarini da severim ben, ama acik hava candir.

Ne gerek varki peki o kadar harcama yapmaya dugun yapmak istemeyen birinden bahsederken 100 rakamını duyunca hiç yapmaz 😂😂

Bence de gereksiz hem de dünyanın en gereksiz aktivitelerinden biri. Zaten kimse memnun olmuyor, ağzınla kuş tutsan kanadı neden beyaz değil derler. :)

Evet üç aşağı beş yukarı..
Ben Istanbul'dayım. Kaliteli bir kir düğünü veya yemekli düğün yaklaşık 100 bin.
Gereksiz bence. Onun onda birine fistik gibi balayına gidilir gezilir. Ev peşinatı olur araba olur.
Çok isteniyorsa yakın aile ile 20 kişilik türkülü yemekli organizasyon yapılır.
Ama 150 kişiye yemekli düğün bana göre gereksiz.

Ve pahalı..(Istanbul için konuşuyorum.)
Çok yaa aşırı masraflı bizim düğünler 40bini bulur herşeyiyle toplam

Back
X