• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece ölmek istiyorum ...

Bosan desek "ama kizim icin" diyeceksin.

Bosanmak olmekten daha mi zor?

Görünürde sorunumuz yok demişsin sonra da konuşamıyoruz demişsin.
İletişim kuramamaktan daha büyük bir sorun olabilir mi ki evlilikte?
Her sıkıntının en büyük sebebi iletişimsizlikten meydana gelir.
Artık ne kadar iletişim sorununuz vardıysa bu adamın saygısız biri olduğunu da anlamamışsın evlenmeden.
Doğru düzgün tanımadan evlendin herhalde.
Neyse ki güzel bir karar alarak bu saygısız adamdan uzaklaşmışsın.
Çok iyi yapmışsın.
Böyle birinin yanında kızını büyütmek çok ama çok sağlıksız olurdu.
Kızın senin mutsuzluğunu görerek daha da kötü hissederdi kendini. Umarım yepyeni bir sayfa açıp her şeyi geride bırakmayı başarırsın.
Evlilik oturmadan çocuk yapmanın da ne kadar yanlış olduğunun harika bir örneğisin ayrıca. Okuyanlar da gereken dersi alır. Adam gibi korunurlar. Öyle kafalarına göre takılmazlar.

Verdigin karara bir kadın olarak sevindim.. tabiki kimse istemez bir yuva dagilsin.. amma işin içinde sevgi-saygi-hosgoru kavramı yoksa hem sana hem eşine hem de küçük kızına yazık.. böyle bir mutsuzluğu sürdürmek boşa kürek çekmek.. ve yıpranan koca bir hayat.. esin kızı ile her halükarda görüşmeye devam edebilir ve kızın bundan bile büyük bir keyif alabilir.. allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. tabi boşanmaya kesin karar verdi isen..

Verdigin karara bir kadın olarak sevindim.. tabiki kimse istemez bir yuva dagilsin.. amma işin içinde sevgi-saygi-hosgoru kavramı yoksa hem sana hem eşine hem de küçük kızına yazık.. böyle bir mutsuzluğu sürdürmek boşa kürek çekmek.. ve yıpranan koca bir hayat.. esin kızı ile her halükarda görüşmeye devam edebilir ve kızın bundan bile büyük bir keyif alabilir.. allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. tabi boşanmaya kesin karar verdi isen..
Sagol cnm evet kesin kararim bosanmak. Geri donus ihtimalim hic yok. Olmayacakta. Net kararim bu. Ben acikcasi ailemden cekinmistim en cok arkamda durmazlarsa diye. Oyuzden bosanmak bana cok zor geliyodu. Ama en azindan suan babam arkamda ve gerisi bos

Görünürde sorunumuz yok demişsin sonra da konuşamıyoruz demişsin.
İletişim kuramamaktan daha büyük bir sorun olabilir mi ki evlilikte?
Her sıkıntının en büyük sebebi iletişimsizlikten meydana gelir.
Artık ne kadar iletişim sorununuz vardıysa bu adamın saygısız biri olduğunu da anlamamışsın evlenmeden.
Doğru düzgün tanımadan evlendin herhalde.
Neyse ki güzel bir karar alarak bu saygısız adamdan uzaklaşmışsın.
Çok iyi yapmışsın.
Böyle birinin yanında kızını büyütmek çok ama çok sağlıksız olurdu.
Kızın senin mutsuzluğunu görerek daha da kötü hissederdi kendini. Umarım yepyeni bir sayfa açıp her şeyi geride bırakmayı başarırsın.
Evlilik oturmadan çocuk yapmanın da ne kadar yanlış olduğunun harika bir örneğisin ayrıca. Okuyanlar da gereken dersi alır. Adam gibi korunurlar. Öyle kafalarına göre takılmazlar.
Haklisin tabiki. Onceki msjlarda daa yazmistim korumaa yontemiyle hamile kaldigimi. Yoksaa tabiki evlenip 3-4 ayda cocuk yapmazdm. Evet hic taniyamamisim cunku hic boyle oldugunu goremedim cok cok iyi rol yapti. Neyse en azindan artik nasil bi yol cizecegimin farkindayim hersey iyi olur umarim

Back
X