- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.391
- 108
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Kahvaltı menüsü de olan bi yer shkalslsşsjsk ipucu ver kııaazzzo da doğru.mc lerde hep gençler çalışıyor sahiplerini hiç görmedim ki ben.boğazda balık restoranı var diyeydi olurdu bak
Bence boşanmayın, çok çalışıyormuş ne yapsın. Ben ilgilenmek istemediği için ilgilenmese affetmem ama bu durumlarda tolere edilebilir. Arada pazar kahvaltılarına gitseniz. Tatile gitseniz. Diğer zamanlarda annenizle gitseniz. Çünkü boşanırsanız çocuğunuzla daha da az ilgilenecek. Geliri iyi demişsiniz bir yardımcı tutarsınız bir süreliğine. Öğlenleri ofisine gidersiniz sırf bebiş babayı görsün diye.. yani bilemedim ben eşinizi kötü niyetli görmedim. Sonuçta gezip dolaşmıyor, sizden çalıp arkadaşları ile anne baba kardeşleri ile vakit geçirmiyor ki..Yani ikisi bir arada yok diyorsun…
Halim zaten çoğu insana göre ne var ki şeklinde. Bana diyor ki al anneni git tatile. Annemle gidiyorum zaten ben senle gitmek istiyorum diyorum. Tamam söz 10 gün sonra diyor. Ben heves ediyorum bakıyorum , 10 gün sonra ben çok yoğunum diyor. Ve bu sürekli böyle. Madem ailemle büyüteceğim ee o zaman ailemin evine yerleşeyim hiç olmazsa uykusuz kalmam diyorum.
cem uzan ve alara koçibey deniyor nette ama bilemembubendegilim kız bi ara camdaki kız Rafet Köroğlu kim diye bataklığa düşmüştüm ,şimdi de seni merak ettik kulüpçe
Ben de öyle duydum da ,insan merak ediyor iştecem uzan ve alara koçibey deniyor nette ama bilemem
bubendegilim restaurantları var deyince kafada böyle bir imaj olması normal, adam fastfoodçu çıktı:)Benim de kafamda öyle bi imaj oluştu
Ahahhaha belki de “kıroyum ama para bende “ bile diyordurbubendegilim restaurantları var deyince kafada böyle bir imaj olması normal, adam fastfoodçu çıktı:)
Eşi için Polat Alemdar'ın yandan darbelisi demiş bir de nargile içiyormuş adam, ben bu detayları görmemişim, inşallah yakası göbeğe kadar açık gömlek ve döşünde madalyonla gezenlerden değildirNargile içen Polat Alemdar modeli sevenlere saygılaaaaarr
Etiler Marmaris gibi bı yer canlandı benimde gözümde de ama 4 şubesi var demiş onun çok varmc ci ben de hayal edemedim adamı.şöyleee ünlülerin gittiği kebapçı işletiyordur diyordum
Durumcu var dürümcü var be cey ceyadam iyi kazanıyor diyor.dürümcünün karısına benziyor mu kadın?
Niye ya çok zengin olup ev alacak diye ailesiyle ilgilenmeyecek yada çok fakir olup ailesiyle ilgilenecek, bunun bir ortası yok mu?Tekrar söylüyorum maddi durumu kötü olsaydı hep evde olsaydi çocuğuna baksaydi veya kıt kanaat gecinseydin para olsun da esim çocuğa bez almasın derdin ki şu zamanda bir sürü alacağın yer var kapına getiriyorlar
peki siz neden evlendiniz?Eğer çocuğa bakıcı olayına razı etsem anında çalışırım. Asla o konuda destek değil. Daha evvelde çalıştım ayrıca. İnsan elbette yoruluyor ama onun ki şu an çok farklı boyutta.
Kendi işi evet. Evet çok çalışıyor ve çok fazla sorumluluğu var. Ama bir de evi ve yuvası var. Madem bunlara ayıracak zamanı yoktu evlenmeyecekti.
mekan işleten adam nasıl akşam erken çıksınBen cok calısıyor olayını bahane olarak görüyorm erkeklerde.
Benim esim vardiyalı calısıyor.
Etrafımda bikac aile daha var vardiyalı calısan.
4-12 de adamlar dünyayla baglantılarını kesip uyuyorlar.Evden cıkamayan arkadaslarım var esi 4-12 deyken.Uyuyormus adamlar.Hayır aksm kacta yatıyorsn normalde 23-24.00 e 1 de isten geldi,8 saat uyusun kalksın yani.
Benim esim de 1 yıl 4-12 de cocuk baktı
Ben yarım gün calısıyorm 14.30 da evdeyim 1 yıl sabah 9 öglen 14.30 cocuk baktı krese baslayana kadar.
Hala da krese gidemediği zamsnlarda hasta flan oldugında 4-12 deyse o bakar.
Yani özetle bu bahane bence cok calısıyorm.
Calısmadıgı zamanlarda yardımcı olabilir.
Kendi isiymis mesela aksm erken cıkıp cocugu devralabilir.
Bana hep sey dediler,aa babaya nasıl bırakıyorsn altını flaan degistiremez.
Niye degistiremesin gayette degistirdi,banyosunu bile yaptırdı yeri geldi.
Ama aralarında bir bag var,sırf o bag icin bile iyiki bırakmısım diyorum.
Çok vicdansız birisiniz ayrıca adamı sevmiyorsunuz.
Basiretin bağlanmış adamla evlenmişsin çocuk yaparken de mi basiretin bağlandı. İnanılmaz sorumsuz bencil bir kadın hissi aldım. Güçlü kadın ayakları böyle olmuyor senin de mesleğin varsa evde pinekleme gir çalış çocuğun sorumluluğunu da bölüşün. Ay ilk defa bi erkeği savundum ya burada anlatımınız bile o kadar itici o kadar ukala ve sevgiden uzak ki. Bence boşanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?