Sadece paylaşmak istedim. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Bu forumu gündelik bir şeyler aratırken bulmuştum. Gece nöbetlerimde ''KK'' benim en büyük zaman geçirme arkadaşım olmuştu :) Yaklaşık 2 yıldır üye olmadan ve üye olduktan sonra burayı takip etmişliğim var. Kimi zaman derdimi paylaştım, kimi zaman başka şeyler. .

Her neyse. Konum şu: Buraya kimseyi ilgilendirmese de ve altında dalga geçilecek olsa da veda mesajımı yazmak istedim.

1 yılı aşkın bir süre önce buraya ilk konum ''aldatılmak'' üzerine idi. Zaman geçti, yaralarım sarıldı. Ve her şeyden önemlisi bu benim hayatımdı. Evlendiğim erkek benim tercihimdi. İlk açtığım konumda haklı olarak ''o kişiyle olma'' diyenler oldu. Saygı duydum. Çünkü illa ki tecrübeli olan bayanlar da bana nasihat vermek isteyeceklerdi. Ama aylaaarrr aylaaaarrr sonra, benim burada paylaştığım şey aldatılmakla nokta kadar ilgili değilken ben evlenmek üzereyken gelinliğim için ya da herhangi başka bir problemi vs. yardım almak için paylaştığım zaman, benim eski konularımı aratıp, şu anki hiçbir şeyle alakası olmayan bir konumda ''bacım, sen zaten aldatılmışsın ''bik bik'' leriyle başlayan cümleler duydum. Hatta ''silikon taktırmak istiyorum'' diye konum var. Onda bile korktum ''ama bacım ne silikonu, sen aldatılmışsın'' yazılır diye :) Eski konumun silinmesini istedim hatta. Bundan sonra açacağım konularda bana eskiyi tutup tutup getirmesinler diye. Hala bu mesajımın altına yazacaklar bile olabilir. Yazsınlar. .

Burada artık kalıplaşmış her şey artık. Bir konu açıldığında başlığa bakıp altına yazılacakları tahmin etmek zor olmuyor. Herkes ''yazdığım ne şekilde beğenilir'' tutkusuyla yorum yapıyor. Burada herkes farklı fikirler duymak, içini dökmek, buradaki bayanlarla dertleşmek için derdini döküyor, ama yine onu yargılayacak insanlara maalesef. . Tabi ki herkes için geçerli değil bunlar ama büyük çoğunluk böyle.

Sahte kişiler dışında burada gerçekten bi fikre, bi akla, yaptığı yanlışı anlatıp yargılanmaya değil, onu nasıl kendi içinde yeneceğine dair bi tecrübe almak isteyen insanlar burada gerçekten var. Bugüne kadar buradan bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim.

Veda mesajından çok, burada gördüğüm birkaç şeyi paylaşmak istedim sadece.

Konum ister kapatılabilir, ister silinebilir. .

Herkese iyi günler. Hoşçakal KK :)

en azından cıddı bır derdınızın olmamasına sevındım.. paylasımınıza ek olarak burada herkes problem olarak gordugu seylerı yazıyor.. kımıne gore gercekte sorun yahut degıl.. fakat sahsım adına konu sahıbının bakıs acısını goz onunde bulundurmayı tercıh edıyorum.. herseye ragmen burayı sevıyorum:) yalnız hıssettıgım cogu zaman ıyı gelmıstır..

Hayatını herkesin yorum yapabilceği bir alanda paylaşıyorsan her türlü yorumun yapılabilceğini bilerek paylaşmalısın

olumsuz yorumlara üzülmek yerine seninle aynı fikirde olmayan insanların hayatın bakış acılarınıda görmüş oluyorsun

Herneyse hayatta başarılar

Ben de bazen gideceğim gelmeyeceğim diyorum ama bana yorum yazan insanlar yüzünden değil; küçücük atışmalardan banlayan yönetim yüzünden :) O daha koyuyor valla,sanki gerçekten mapus damlarına düşmüşsün gibi
Şaka bir yana ben pek aldırmıyorum çnkü burası da gerçek hayat gibi. Her telden insan var,geçmişi sorgulayan da var, geleceğe odaklanıp tavsiye veren de. Açıkçası 10 kişinin tavsiyesiyle mutlu olacaksam arada sıyrılan 1 kişi yüzünden siteyi bırakıp da gitmezdim.

Senelerin kk üyesiyim zilyon kez konulara yorum yaptım daha bir kişinin özel profiline giripte daha önce ne konular açmış diye bakmadım. bakacak olsam da konuya eskileri karıştırmazdım.
bunu yapanlarla mahallenin dedikoducuları aynı kişi bence

Yani aslında o kızdığın kişiler çok doğru konuşmuşlar siz de bunu biliyorsunuz ki bu kadar içerlemişsiniz. Doğru söylemekle köy meselesi işte. Üzüldüm adınıza

Banada cok söylüyor lar hatta gecenlerde o kadar kendimi ezik hissettim ki yazdıkları mesajlar hakkinda ama beni burda sevenlerde cok onun için herseye ragmen kk yi seviyorum sende boşver aldirma hicde oyle eski konulara bakmam bir kisinin haric oda bazen eski konularindan hatirladik deyince bi bakarim ne yazmis diye

BDV de konu açmak herşeye hazırlıklı olmak demek burada çünkü anlatabildiğinizi anladıkları kadar yorum yapıyorlar sizi tanımadıkları içinde insanlar sizi kırmaktan çekinmiyorlar. buraya küsmek yerine içinizi daha çok güvendiğiniz insanlar dökün yani reelde. şahsen ben öyle yapıyorum hatta bazen onu da yapmıyorum. Olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüklerini toplamak yine sana düşer. bunuda unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…