sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

çok argo ama ne zaman böyle bir konu okusam "deveye diken insana seven yaranır" (bu versiyonunu yazayım bari) sözü doğrulanıyor.. yanarım yanarım da eşinize yanarım, başlık bile mide bulandırıcı.. madem o kadar seviyordun atar yapmayıp aldatılmayı sindirecektin konu sahibi..

Siz evliyken o kişiyle konuşarak eşinizi aldatmış olmuyor musunuz peki? Yazık değil mi o adama da?

yazık ya eşine yazk eşinden ayrıl adamın hayatı nı mahvetme eski kırığına dön sen seni aldatana layıksın ya madem diğerini tam unutmadın niye evlendn ki evlilik çocuk oyuncağımı be kardeşim yol yakınken a
hiç acımıyorum böyle tiplere bu kadında ahlak yok ki

Aramasini istiyorsunuz ki ariyor. Sinir oluyorum böyle seylere. Numaranizi degistirmek bu kadar mi zor. Siz de esinizi aldatiyorsunuz suan. Tencere kapak geri dönün bol bol birbirinizi aldatin. Tövbe Yarabbim. Allah akil fikir versin. Niye evleniyorsunuz akliniz digerindeyken?

Size ne diyeceğimi şaşırdım.Bu anlattıklarınızda hiçbir haklı tarafınız yok.Çünkü evli iken eski sevgiliniz ile görüşüyorsunuz.Aynısı size yapılmış olsa burada verilecek cevaplar belli

Cidden size sinir oldum.Evlendiğiniz adamın suçu neydi...

Sen de şuan eşini aldatıyorsun aldatma sadece yatakta olmaz hatta senin yaptığın çok daha kötü bir aldatma

aramasını istemeseydin telefon numaranı değiştirirdin . ayıp günah yaptığın . onun sana yaptığını şu an sende kocana yapıyosun. bence boşan ama onu sevdiğin için değil kocana yazık etme .

Evlendiğiniz adamın suçu neydi...

Konu sahibiyle evlenmek...

"O kadar zor ki severken imkansız olmak"...

Konu başlığı aşk destanı, içerik konulu film...

Saçını tarattığın kuaför çırağıyla birlikte olan adam...

Sanki düşman aile çocukları ya da olmadık sebeplerden ayrı düşmüşler, adam daldan dala konmuş olan bu...

Bir de özenilecek bir aşkmış da adam iftiraya mı uğradı diye düşünmüş konu sahibi...

O kadar kadın iftiraysa evlendikten sonra hala arayan adam kim...

Cinsel organının komuta ettiği adamı duygusal içerikle sunmak neden...

Adam birlikteyken aldattığı kadını evlendikten sonra ne maksatla arar...

Sorular, sorular...

Böyle akıldaki kızlara böyle adamlar lazım.aldatıp aldatıp atsın kenara

madem başkalarını seviyorsunuz şu zavallı kocalarınızla evlenmeseydiniz, sırf başımda bi koca olsun diye mi evleniyosunuz n'apıyosunuz anlamıyorum. OH İYİ OLUYOR.

S
e

sen kararini vermissin..sorgulayip durma artik..o o kadar karakterli olsa idi evli kadini bu kadar rahatsiz etmezdi..ama yok bana huzur batiyor macera ariyorum dersen bari cocuk yapmayin..yazik ya esine uzuldum..sen aldatilmanin acisini yasadin, esine bunu sakin yasatma! Hem sen ona donunce, bosaninca evlenecegi ne malum belki gonul egleyecek..evlense bile esinin ahi bir omur ustunuzde olacak ve coook pisman olacaksin...adam olsa idi su anda esin o ilmus olurdu..

Neden evlendin ??
Neden aldatıyorsun ??
Sivri dilli olmayı sevmiyorum ama o adamla tencere kapaksınız
Melek olsa ne yazar ; ortada bir evlilik var
Seni sevmiş, güvenmiş bir insanın hayatı var
Boşan o zaman nedir sorduğun
Boşan yoluna bak ama o da olmaz ; çünkü sen biliyorsun sevgilin olacak herifin ne mal olduğunu
Hem karnım doysun hem pastam yerinde dursun olmuyor işte
Yazık kocana, boşa adamı

Bence yüz yüze buluşup konuşun.
Ama dışarda gören olursa eşinle sorun yaşayabilirsin.
Eşin sehirdisina çıkıyorsa o sehirdisindayken gizlice diğerini eve alabilirsin. Daha rahat konuşursunuz.
Komşulara dikkat et

Bugün açılan bu iki konu "aman erkekler çok kötü" "bütün erkeklerin aklı başka kızlarda" "erkekler kadar sadakatsizi yok" diyen kadınlara örnek olsun

sen o adama dönsen kocan ne olucak...hiç bir şeyden haberi olmayan suçu seni sevmek olan bir adama bir insana bunu yapıcaksan git kendini de yiyip bitirme o zaman halen o aklındayken sen kocana nasıl bir rol yapıyorsun.onla yaşayıp kocam diyorsun yazık degilmi ?

Türk kadınları çok fazla GDO lu gıda tüketiyor... tek sebebi bu bence.... başka türlü bir açıklaması olamaz...

Selamun aleykum kardesim
Sakın sakın inanma Kanma
Oylelerinin sevgisi sozde lafta
Aklinda hic karismasin
Seni sevgiliyken aldatan insan
Evliyken hayli hayli aldatirdi
Bak Allahin sevgili kuluymussunda
Rabbim seni ondan korumuş
Seni bilen kiymet veren insanla karsilastirmis
Bence oturda dua et kardeşim kurtuldugun icin
Esinide uzme o pisligi hicte aklina getirme
Numarani degis ki aramasin
Esin Allah korusun yakalar gorur felan aranızda sorun olur sana bu sefer inanmaz Allah korusun bak guzel yuvan iyi bir esin varmis maşallah kiymetini bil dusunme hic maziyi canim
Esini uzme derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…