sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Sen O eski adamla evlensen bile ona karşı sürekli güvensizlik hissedexektin, çünkü seni daha önceden aldattigindan hep içinde bir soru işareti olacaktı....Ve bu soru işareti seni yiyip bitirecekti...Kendi kendini kemirip bitirecektin.......

sakamisin ?

Evli Bir Kadına asılması bile ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor zaten.....Senin için olup bitebilir ama siz evlendikten sonra hala pesinizdeyse cok karaktersizmis demek....

Ayrıca sen şimdi kaçık gitsen seni her zaman ezecek " sen O adamı seçtin,sen onunla Evlendin diye yüzüne vuracak"....EVLİ BİR KADİNA YAKİSİR BİR DAVRANİS sergileyince......

Erkeklikte var mi elalemin evli barkli kadınına yan bakmak....

tam bir serefsiz eski sevgilin evlenmişsin artık başkasının helali olmussun , adam olan başkasının helaline yan gözle bakmaz, he birde erkekler bakire ararlar dimi evlenmek için buda iyi bir örnek işte sadece önemli olan zar değilmiş, insanın önce beyninin bakire olması lazım , sadik değilsiniz eşinize sadakat sıfır evli barklı insansın eski sevgilini düşünüyosun konuşuyosun yok acaba gerçekten aldattımı aldatmadımı bilmem ne, madem içinde bişeyleri bitirmedin evlenmeseydin , bi tanıdıgımında başına geldi evlendi kızın biriyle, kız daha 15 günlük gelinken eski den görüştüğü biri varmış ona kaçtı , aile o kadar dugun masrafına mı yansın yoksa rezil olduklarınamı , neler çektiklerini gördüm, aklınızı başınıza alın derim, tehlikeli sularda yüzüyorsunuz dikkat edin boğulmayın..

Yaşadığınız şey zor,en azından kaldırmak zor ama yeni bir hayat kurmuşsunuz eşinizle de bir sorununuz yok sanırım o zaman öyle bir insan için şimdiki düzeninizi bozmaya da gerek yok.Yaptığı pişmanlıkla kalsın

güzel yuvanı yıkarsın asla öyle bişey yapma telini degiş.duyulursa yok o kuyruk salladı o aradı ben arama dedim aradı karına söyle der isin içinden cekilir aldatmadım deyip yalan söyleyip isin içinden cekildiği gibi,olan sana olur.seni aldatan seni evliyken arayan adamdan ne bekliyosun.söylemesi ayıp serefli bir insan olsa evli bir bayanı aramaz zaten.sakın ha asla.kafanı bulandırma asla.uzak dur bence.aldatan heriften fayda gelmez...

Biraz aklın varsa tlfnunu değiştir

Sizce ne yapmalisiniz?
Ya gecmisi tamamen kapatip huzurlu yuvanizda esinizle mutlu mutlu yasayacksaniz.
Ya da esinizden ayrilip kendinizi bir maceraya atacaksiniz, sonu simdiden belli olan.
Hem evli kalip hem de macera yasayacak haliniz yok degil mi?
Sizce hangisi mantikli, cevap cok acik olsa gerek.

Siz kendinizi inandirmissiniz bile birakin bizde inanmis gibi yapalim siz hala bu adamla teldede olsa iletisim kuruyorsunuz allah esinizin yardimcisi olsun . Bir kadin olarak utandim erkek yapinca bas bas bagiriyoruz ama kadin yapinca seviyrdum unutamadim oluyor birakin bu isleri pismanim demiyorsunuzda neyse sinirlendim,

Yani hayatinizin yanacagini bile bile halen icinizde birseylerin bitmemis olmasi garip.Ozaman esinizle ne diye evlenip adamin gunahina giriyorsunuz.iste boyle aldatan pislik adamlar mi hos geliyor kizlara anlamiyorum . Suan siz de ayni seyi esinize yapiyorsunuz.Yaptiginizda bir aldatma.. Pisman olacaginiz seyler yapmayin..Defedin . Esinizin yuzune bakarken nasil hissediyorsunuz?

Evli barklı kadınsınız neden acabalarla yaşıyorsunuz? Düşüncede bile olsa eşinizi aldatıyorsunuz, yanlışsınız. Bırakın artık olan olmuş, kocanızla mutlu olmaya bakın.

eşine yazık ya
o adamın yüzüne nasıl bakıyorsun
nasıl o adamla yatıyorsun
bide kocamı seviyorum yazmışsın
ne sevmesi kızım sen kocanı falan sevmiyorsun
sevsen aklında o adam yerine kocan olurdu

Ne karaktersiz bi adammis!
Seytana uyma derim.
Macera arama...
6 seneyi berbat eden o, sen degilsin. Kendini suclama.
Bos yere yuvani yikma.
Adamdaki cesarete bak, kacalimmis!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…