- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Çalışma saatleri uzun ama işsizlik her şeyden zor.İşsizim (şimdilik aylık 4 bin kazandığım bir işim var, içerik üretiyorum, sigortam vs yok, 4 ay sonrası ne olur bilmiyorum). Bir iş buldum. Sadece pazar günü tatil. Hafta içi 9.30-19, Cumartesi 8.30-18. Maaş 5-7 bin arası demişler. Bana sorarlarsa ne kadar istemeliyim?
Cumartesi de tam gün neredeyse. Pazar 12 saat dinlenip tekrar iş başı var. Ki yasal saatleri aştığını bir başka arkadaş demiş.Zaten işlerin çoğu sadece pazar dahil, memuriyette var c.tesi- pazar ki oda hepsinde değil. Ne kadar isteyeceğinize biz nasıl karar verelim yanuişinizi bilmeyiz piyasanizi bilmeyiz
Yasal saatleri aşıyor evet ama malesef özel sektör genelde böyle ve aşan zaman için mavi yakalara mesai ücreti vardır. siz özellikle pazara vurgu yaptığınız için öyle yazdım.Cumartesi de tam gün neredeyse. Pazar 12 saat dinlenip tekrar iş başı var. Ki yasal saatleri aştığını bir başka arkadaş demiş.
Ben de daha önce çalıştım ama cumartesi yarım gündü en azından.6 gün ve mesai saatleri benzer ( üstelik pazar yerine salı günü tatildi) bir işte asgari maaşın bir tık üstüne çalışmıştım. Neyini beğenmediniz anlamadım.
Bekarsan tamam da evli ve çocuklu bir kadin için haftada 1 tatil günü olmasi bence sürdürülebilir değil.İşsizim (şimdilik aylık 4 bin kazandığım bir işim var, içerik üretiyorum, sigortam vs yok, 4 ay sonrası ne olur bilmiyorum). Bir iş buldum. Sadece pazar günü tatil. Hafta içi 9.30-19, Cumartesi 8.30-18. Maaş 5-7 bin arası demişler. Bana sorarlarsa ne kadar istemeliyim?
O iş benim yeni girdiğim sektördeki ilk işimdi, cvme yazmak için sabrederek çalıştım. Şimdi gene asgari maaşın bir tık üstünü alıyorum ama saatleri daha az ve rahat buradan da daha iyi bir maaşa geçeceğim inşallah. 5 6 bin tl verirlerse dişimi sıkıp yine yazdığınız çalışma saatlerinde çalışırım.Ben de daha önce çalıştım ama cumartesi yarım gündü en azından.
Maaş konusunda şirketler genel olarak ise alacaklari kişiyle uzlaşma içersine girmezler.İşsizim (şimdilik aylık 4 bin kazandığım bir işim var, içerik üretiyorum, sigortam vs yok, 4 ay sonrası ne olur bilmiyorum). Bir iş buldum. Sadece pazar günü tatil. Hafta içi 9.30-19, Cumartesi 8.30-18. Maaş 5-7 bin arası demişler. Bana sorarlarsa ne kadar istemeliyim?
meslek ne bilmiyorum ama başka iş bakın o arada çok ihtiyacınız varsa da buraya başlayın.Cumartesi de tam gün neredeyse. Pazar 12 saat dinlenip tekrar iş başı var. Ki yasal saatleri aştığını bir başka arkadaş demiş.
Zırt pırt değiştirmek istemem, bakalım alırlar mımeslek ne bilmiyorum ama başka iş bakın o arada çok ihtiyacınız varsa da buraya başlayın.
İş işte bulunur.
neden böyle çalışma düzenleri var ?
verdiğiniz saatlere göre haftalık 45 saatlik süreyi aşıyor gibi görünüyorlar. yasal değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?