• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece size anlatabilirdim.

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Mutluyken mutlulugumuza ortak olacak bi sürü insan vardır. Başta ailemiz vardır, arkadaslarimiz, hiç tanımadığımız insanlar bile aldıkları enerjiyle mutlulugumuzu paylasirlar. Bunu herkes yapabilir. Peki ya canın sıkkınken insanların bunu anlamaması bencillikten öte gelen bişey mi? Durduk yere bağırıyorsam bi iki saniye gözlerime bakıp neyin var senin diyebilecek biri inanın ki yok. Ailem bile mutsuz olduğum anları anlamıyorlar. Şımarıklık dikkat çekme numaralari zannediyorlar belki ama ben büyüdüm koca kızım, ve benim moralim bozuk demeyi sevmiyorum bunu anlasınlar benim yanımda olsunlar birbirimize kenetlenelim her türlü şeyi birlikte asalim istiyorum. Ben mutsuzken mutlu görünmeyi başarabilen biri değilim. Bu yaşıma kadar da eğer tavrım değişiyorsa bunu keyifsizligime bağlayacak ve noldu anlat ben yanındayım diyecek biri olmadı. Ben manyak mıyım durduk yere uzak soğuk davranayim, anla işte biseylerin yolunda gitmediğini. Böyle düşünmekle burda da yalnız mıyım bilmiyorum, insanlara göre kim neyi varsa söylemeli. Hayatı bu kadar basite indirgemek istemiyorum. En güzel paylaşımların da böylelikle ortaya çıkacağını savunan biriyim. Bayanlar, buradaki yorumlariniz bana okadar güç verdi ve hayatı gösterdi ki. Bu konuda da düşüncelerinizi inanın çok merak ediyorum. Ancak şunu soyleyeyim, yaşça benden büyük ablalarıma saygı duymakla beraber tecrübelerinden yararlanarak bana değiş demelerini kaldiramam, ben değişmem. Sevgilerle..

Mutluyken mutlulugumuza ortak olacak bi sürü insan vardır. Başta ailemiz vardır, arkadaslarimiz, hiç tanımadığımız insanlar bile aldıkları enerjiyle mutlulugumuzu paylasirlar. Bunu herkes yapabilir. Peki ya canın sıkkınken insanların bunu anlamaması bencillikten öte gelen bişey mi? Durduk yere bağırıyorsam bi iki saniye gözlerime bakıp neyin var senin diyebilecek biri inanın ki yok. Ailem bile mutsuz olduğum anları anlamıyorlar. Şımarıklık dikkat çekme numaralari zannediyorlar belki ama ben büyüdüm koca kızım, ve benim moralim bozuk demeyi sevmiyorum bunu anlasınlar benim yanımda olsunlar birbirimize kenetlenelim her türlü şeyi birlikte asalim istiyorum. Ben mutsuzken mutlu görünmeyi başarabilen biri değilim. Bu yaşıma kadar da eğer tavrım değişiyorsa bunu keyifsizligime bağlayacak ve noldu anlat ben yanındayım diyecek biri olmadı. Ben manyak mıyım durduk yere uzak soğuk davranayim, anla işte biseylerin yolunda gitmediğini. Böyle düşünmekle burda da yalnız mıyım bilmiyorum, insanlara göre kim neyi varsa söylemeli. Hayatı bu kadar basite indirgemek istemiyorum. En güzel paylaşımların da böylelikle ortaya çıkacağını savunan biriyim. Bayanlar, buradaki yorumlariniz bana okadar güç verdi ve hayatı gösterdi ki. Bu konuda da düşüncelerinizi inanın çok merak ediyorum. Ancak şunu soyleyeyim, yaşça benden büyük ablalarıma saygı duymakla beraber tecrübelerinden yararlanarak bana değiş demelerini kaldiramam, ben değişmem. Sevgilerle..

bende biri bana söylemeden anlamam moralinin bozuk olduğunu. anla(ya)madığım bir şeyle suçlanmak hoşuma gitmezdi doğrusu.

merhaba öncelikle ben 20 yaşındayım yaş olrk ykınız galiba bende benzer sorunları yaşadım ve çaresini buldum bir nebzede olsa... tam olrak sorunun ne oldu ailenin seni sen anlatmadn derdini anlayıp yardımcı olmalarını istemen mi ??

Değişime kapalısın, ama çevrendekilerin değişmesini istiyorsun.. Maalesef ki böyle bir dünya yok..

merhaba öncelikle ben 20 yaşındayım yaş olrk ykınız galiba bende benzer sorunları yaşadım ve çaresini buldum bir nebzede olsa... tam olrak sorunun ne oldu ailenin seni sen anlatmadn derdini anlayıp yardımcı olmalarını istemen mi ??

Evet canım 18 yaşındayım 19a giricem, tam olarak ailem değil aslında bütün dünya böyleymiş gibi geliyor kimse kimseye kendinden daha fazla kıymet vermeyecekmiş ve herkes aslında hep yalnız olmaya mahkummuş gibi. Sorun tam olarak bu..

Etrafındakilerin seni anlamasını bekliyor ve anlaşılmadığını düşünüyorsan bunu ifade edeceksin o zaman.Neticede insanlar konuşa konuşa anlaşır.Belki o anda seni anlamasını istediğin insanın da aklında kırk tane problem vardır.Belki senin de onu anlaman gereken bir zamanıdır,bunu konuşmadan bilemessin.Hem değişmem demek için acele etme canım:)daha yaşın çokkkk küçük öyle bi değişirsin ki sen bile kendine şaşırırsın tatlım...

öyle bir değişeceksin ki....
hayat döveeee döve şekıllendırıyo hepımızı..
şuan asla ödün vermem,değişmem dedigin o dogruların bıle bi bakacaksın 10 yıl sonra çocuklugundakı anıların oalrak kalmış olacak...
doya doya yaşa hayatını,tadını çıkara çıkara...
sonrasında en güzel günlerin olarak hatırlayacaksın bu günlerini....

seninle ilgili değil bu durum öncelikle. herkesin bi kendini ifade etme yöntemi vardır. benim kızkardeşim de baya huysuzdur. hep söylenir. bu normal hali. biraz fazla söylense sert davransa direk anlıyorum birşeyi olduğunu. gözetlemeden dikkatten kaynaklı bir durum. değişmene gerek yok. ailenin daha dikkatli olması gerek sanırım :)

Niye birinin senin moralinin bozuk oldugunu anlamasını bekliyosun? eger biriyle paylasmak istedigin bi durum varsa kendini yakın gordugun birine anlatmayi dene. aslinda moralinin bozuk oldugunda eger bide boyle beklentilere girersen daha cok gerilirsin ve olan sadece sana olur

Evet canım 18 yaşındayım 19a giricem, tam olarak ailem değil aslında bütün dünya böyleymiş gibi geliyor kimse kimseye kendinden daha fazla kıymet vermeyecekmiş ve herkes aslında hep yalnız olmaya mahkummuş gibi. Sorun tam olarak bu..

tam olarak kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil ama söyle söyleyim 2 yıl önceki halimle şimdiki halim arasında çok fark var insanın damak tadı bile değişiyo kıyafeti arkadaşları girdiği ortam dinlediği müzik yani kısacası herşey sana diyceğim o ki zaman su gibi akıp geçiyo kimsenin kalbini kırmamak kırmalarınada izin vermemek gerek ...
ailenle biraz az konuş bakalım ben eskiden herşeye atlardım aileçinde bütün sorumluluğu üstüme alırdım ben giderim yaparım diyordum. erken yaşta çalışmaya başlaıdım çabuk olgunlaştım yani erkek kardeşm herkes benden daha fazla beklemeye benden anlayş beklemeye başladılar oysaki ben hem gençlğmi yaşamak hemde greken şeyleri yapmak istiyordum fkat herşey istedğmiz gbi olmuyor bazen arkadaşım biraz sağır rolü yap saf bişey bilmeyn tpi gbi olaylara karışma seyirci kal evde de herkese sevgiyle yaklaşmaya çalış birinin yanlışını gördüğnde düzeltmeye çalışırsan yne suçlu sen oluyorsun mlesef ... bunları dene istersen

Back
X