• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yaZıyorum gözyaşlarımla..

Mel0d1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
573
831
23
31
Hayatıma öyle bir adam girdi ki sevgisiyle ayağımı yerden kesen evlilik aklımın ucundan geçmezken bir yıl içinde beni nikah masasına oturmayı sağlayan.Biz deherkes gibi evlilik hayallerimizi gerçeğe dönüştürdük tüm hazırlıklarımızı tamamladık bildiğiniz gibi değildi her şey a dan z ye hazırdıbir tek şey hariç balayı onada karar veremiyorduk bir türlü beğeniyorduk kimi zaman tutmaya gelinceye kadar soğuyorduk o yerden.Düğün zamanı gelmişti.Kınamın olduğu gün abimin eşi hep yanımdaydı 6 aylık hamileydi birlikte kuafore gittik orada kıyafetim sökülmüş ve kuzenmle el kol işareti ile ben üzülmeyim diye kuzenme soylemeyelim demiş ufak bir sökük.Hep birlikte fotoğraf çekimine gittik her anımda yanımdaydı abimin eşi kıyafeti giymeme yardım etmişti.her anımda yanımdaydı.Tüm hazırlıklar tamamdı kına gecesi saatinde annem yanıma geldi abimin eşinin hasta oldugunu geç geliceklerini söyledi.Hamile oldugu için bir rahatsızlığ olmuştur sorun değil anne dedim.Daha sonra abim ve eşi geldiler sanki çok farklıydı gündüz yanımda olan insan değildi sanki.Bizde kınayı yenge tutar o güçsüz haliyle hevesle gelip tutmuştu kınamı az da olsa.Ertesi gün düğün için kuafore gidicektim bu sefer abimin eşi yoktu yanımda kendini iyi hissetmiyordu iyi hissedince kuafore gelicekti kendini.bende kuaforle konusmustum geldiğinde hemen alınsın sırada beklemesin diye.Düğün gecesi olmuştu abimin eşi düğüne katılamamıştı iyi hissetmiyor kendini dedi annem yine bende o iyi olsun sorun değil demiştim.Biz onlar evlendiğinde evlilik günü muhabbetlerini dalga gecerek konusuyordum onunla o da bana sende evlen ben de yapacagım sana diyordu bana hep.Düğünümden sonraki gün annemi aradım hemen bizde ilk gün kayınvalideye gidilir hemen annemi aradım biz hastanedeyiz abinin eşini yatırdılar dedi bende merak ettim kayınvalidem yerine düğün boyunca görememiştim abimin eşinin yanına gittim.Kapıdan biz girdiğimizde beni görünce gülümsedi ve o gülüşü hep aklımda ne için güldüğünü bir o bir ben biliyorduk.Tüm gün yanında durdum herkes ufak bir rahatsızlık sanıyordu düğün boyunca hastaneye gidildi doktorlar hep serum hava verip yollamışlardıo zamana kadar.kanlı balgam öksürüp çıkarıyırdu sürekli karnındaki bebek ezilmesin diye çift yastık üzerine basını koyuyordu sırt üstü. Hiç yatamıyordu daha çok öksürüp çıkarıyordu.Acil başka hastaneye nakil olması gerekiyordu zatüre teşhisi konmuştu.Daha fazla yazamayacağım ben hiç bir şey anlamadım nasıl o evrakları kıyafetleri ayarlayıp tüm ailemi bir ambulans arkasında yollamştım yeni hayatımı kurdugum adamla bir bŞa kalmştım.Ben yürüyerek teslim ettiğimz ambulansta gece bana söylenmese de ertesi gün sabah vefaat ettiği haberini almıştım yıkılmıştım.Abim ne halde olduğunu düşünmekten annem babam onları düşünmekten ağlamaktan evliliğimden hemen sonraki gün olanlar ve o zaman anladım ki balayı neden ayarlanmamıştı Allah her şeyi ayarlamıştı.Ama o daha 23 yaşında 15 aylık evli ve 6 aylık hamileydi insan bu acıya nasıl dayanır.Tanıyan bilir melek gibiydi.Biz iki meleğimizi kaybettik malesef.

Canım basınız sagolsun Rabbim sabır versin sizlerede
Aniden mi oldu kanser falanmıymış hastalığı neydi ki
Ani gibi anlatmışsın hamilelikten dolayı olusan birsey mi
Allah mekanını cennet eylesin
Pardon zatureymiş..

Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. Ne denir ki bu durumda. Çok üzücü bir durum. Ama üzmeyin kendinizi lütfen. Allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına. Şuan onun için yapabileceğiniz en iyi şey ona bol bol dua etmek. Rabbim cennetine alsın onu inşallah, ailesine sabır versin...

Cok üzüntü verici. Allah sevdigi kullarini yanina erken alirmis. Mekani cennet olsun.

Basınız sağolsun mekanlari cennet olsun .Çok uzun olmus Daha sade yazsaydıniz keske.
Canım o kadar doluyum ki birine anlatır gibi yazdım buraya ben o günden sonra uzun süre ailemde kaldım abimin kapı tıkırtısını dinledim ben gitmesin kendine bi şey yapmasn diye arkadsları gündüz biz eşimle gece geliyordk cenaze için dualar baska evde abm annemlerin evndeydi geceleri evimde yalnıx kalamaz oldum ev yeni yanımdaki adam yabancı hayat çok zordu sürekli geceleri kalkar kayın valideme gideridk eşimide uyutmuyordum.kendimi tam toparladım ben kurbandan önceki çarşamba eşim trafik kazası geçirdi bu defa alt baldırı kemiğe kadar sıyrılmıştı doktor teşhisi koyana kadar o zamanda berbat oldum eşimin bacagı kanlı sedyede görünce Allah korumuştu liflere bir şey olmamıştı bu defa eşim için hastanede kaldım bu deda hasta ziyaretcılerin cenazeden sonra piskolojkman çok yıprandm.Hiç bir acıyı ağalaya ağlaya zamanında atamadım aileme destek eşime destek olamk için ameliyata girdi eşim o zaman çok ağlamıştım birikti her şey yakın arkadasım bir tane o da çok uzakta herkese her şey Nlatamıyorum burada insanları tanımıyorum sadece anlatmak istedim

Başınız sağ olsun, yengenizin ve biricik bebeğinin mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin. Hayat böyle işte bir yanı sevinçle dolu bir yanı da böyle acılarla.

Başınız sağ olsun, yengenizin ve biricik bebeğinin mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin. Hayat böyle işte bir yanı sevinçle dolu bir yanı da böyle acılarla.

Canım o kadar doluyum ki birine anlatır gibi yazdım buraya ben o günden sonra uzun süre ailemde kaldım abimin kapı tıkırtısını dinledim ben gitmesin kendine bi şey yapmasn diye arkadsları gündüz biz eşimle gece geliyordk cenaze için dualar baska evde abm annemlerin evndeydi geceleri evimde yalnıx kalamaz oldum ev yeni yanımdaki adam yabancı hayat çok zordu sürekli geceleri kalkar kayın valideme gideridk eşimide uyutmuyordum.kendimi tam toparladım ben kurbandan önceki çarşamba eşim trafik kazası geçirdi bu defa alt baldırı kemiğe kadar sıyrılmıştı doktor teşhisi koyana kadar o zamanda berbat oldum eşimin bacagı kanlı sedyede görünce Allah korumuştu liflere bir şey olmamıştı bu defa eşim için hastanede kaldım bu deda hasta ziyaretcılerin cenazeden sonra piskolojkman çok yıprandm.Hiç bir acıyı ağalaya ağlaya zamanında atamadım aileme destek eşime destek olamk için ameliyata girdi eşim o zaman çok ağlamıştım birikti her şey yakın arkadasım bir tane o da çok uzakta herkese her şey Nlatamıyorum burada insanları tanımıyorum sadece anlatmak istedim
o kadar birikmiş ki yasadiklariniz gercekten zor şeyler.. Ateş düştüğü yeri yakıyor annemi kaybettiğimiz zaman 1 hafta içinde elimizden kaydı gitti geceleri babamin gozlerini kontrol ederdim ağlıyor mu diye hep agliyor olurdu çok zor zamanlar acı sadece hafifliyor ama unutulmuyor. .Rabbim sizlere bol bol sabır versin..Yazının gidisatindan yengenin sana karşı hata yaptığını falan düşünüyordum o yüzden öyle yazdım.

Başın sağ olsun allah sabır versin cok cok kuzum yaa

Başınız sağ olsun.
Rabbim sabır versin inşallah. Mekanı cennet olsun.

Off çok acı
Bnde 6 sene önce 20 yaşındaki teyzemi
7 aylık evli 2 aylık hamile teyzemi kalp krizinden kaybettim
Çok büyük bir acı çoook
Rabbim sabr versin ailesine
Mekanı cennet olsun
Allah bilir ama şehittir
Çok üzüldüm :KK43: yaram açıldı
Allah sizlerede sabır versin yaşanmadan bilinmiyor başımıza geldi anladıı çok kötü bir acı annem gözümün önünde sinir krizi geçiriken abimin donuk bir halde içine ağlaması babamın napıcam telaşı aklıma geldikçe çok kötü oluyorm bugunumuze şükür.

Back
X