Sadece yazmak istedim...

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Bunu yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim. İlk başlarda bir şüpheydi ama artık eminim.

3 aydır bir ofiste çalışıyorum okulum daha bitmedi ama çalışmayı seviyorum ve cv'm için de bu gerekli. Çalıştığım yerde arkadaşım çalışacaktı ancak o yurt dışına gidince onun yerine ben başladım. Burada benimle beraber 5 kişiyiz 2 erkek 3 kadın. Buranın sahibi xxx bey evli ve 3 çocuğu var. Bir de bekar bir kız var. İlk başlarda bir şüpheydi ama onların beraber olduğuna eminim.

Yanımda sürekli mesajlaşıyorlardı. Adam ofiste uyuyunca o odasına girip kapıyı kilitliyordu. Diğer adam olmadığı zaman yapıyordu kız bunları ama o gelince herkes odasına çekiliyordu. Birbirlerinin her şeyine karışmaları benim merakımı iyice arttırdı. xxx bey (hala bey diyorum) bir gün bana bir adres sordu ve onun bilgisayarından baktım bende. O sırada da facebooku açıktı ve orda en son ikisinin kısa bir konuşmalarını okudum öncesi silinmişti. Konuşmaları o kadar şehvet içeriyordu ki kendimden utandım ve hemen kapadım.

Ama artık biliyorum beni ve etrafımdakileri kandırmaları beni rahatsız ediyor. Bu adamın 3 çocuğu var. Kız ile uzaktan akrabaalr aileler içli dışlı. Adamın karısı geliyor ben yüzüne bakamazken o kız onla o kadar samimi ki hayır ben yanlış anladım diyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra artık eminim. Vicdanım rahat değil. İnsanlar bu kadar kötü mü? Bu adamın çevresi o kadar genişki bu olay bir duyulsa adamın hayatı biter. Burada hala devam edip etmeme konusunda napıcağımı bilmiyorum.

Vay kaltak diyesim geldi!! Bide eşiyle samimiymiş!! Sen de git başka bir telefondan adamın eşine mesaj at "eşinin faceini kontrol et bir dost " diye:) kimsenin yanına kalmasın haksızlık!

Etrafında olan ahlaksız ilişkiden çok etkilenmişsin anlayabiliyorum. Ama bunun senin dikkatini dağıtmasına izin verme. İşe okula yoğunlaş, patronlarımızın özel hayatı bizi ilgilendirmiyor. Emin ol kadar ilerlemiş bir ilişkiyse ( iş yerinde alenen oluyorsa bunlar ) karısının da bir şekilde haberi olmuştur ve her kadn aldatıldıgını hisseder, elinde kanıtı olmasa da hisseder. Adamın bakışı değişir, evde daha az konuşur, cinselliğe yanaşmak istemez. Eve geç gelir. Geldiğinde pc başından kalkmaz, elinden telefon düşmez. Sen eşi ve çocukları için vicdan azabı çekiyosun şu an. Çok üzüldüm ben de onlar adına. Ama senin yapabileceğin hiçbir şey yok canım.

Vay kaltak diyesim geldi!! Bide eşiyle samimiymiş!! Sen de git başka bir telefondan adamın eşine mesaj at "eşinin faceini kontrol et bir dost " diye:) kimsenin yanına kalmasın haksızlık!

bence de ...ben olsam eşinın bunu bi şekilde öğrenmesini sağlardım tabi kendimi belli etmeden..böle ahlaksızlık olmaz!!

Eşi siliyormuş geçmiş konuşmaları ama. Eşin seni o kızla aldatıyor diye direk yazsa daha iyi. :))

kulübeden falan adamın eşini ara bizzat şahit oldum eşiniz sizi aldatıyor takipte olun diye aklıma bişey gelmedi zor bir durum.kız da tam bir pislikmiş ya inanamıyorum burada yazılanları okuyunca herkese şüpheli gözüyle bakar oldum.evlisin be adam 3 çocuğun var neyin peşindesin kız genç mi peki?

Evet patronlarımızın hayatı bizi ilgilendirmez ama gözümün içine baka baka böyle bir şey yapmaları beni rahatsız ediyor. Aptalı oynamak istemiyorum. Ve dediğim gibi adam çok tanınmış bir adam çevresi çok geniş. Uzun zamandır bunlar tanışıyorlar uzaktan akrabalar. Karısı da mutlaka biliyordur ama bu kızdan şüphelendiğini sanmıyorum kadın bu kızı bilmiyor

birak Allah versin cezalarini! kiza bak yaaa nasil kizdim utanmadan esine samimi birde kendine kabullenmis resmeb ev dagitan alcak en sonuncu bir kadin oldugunu sen hic uzulme birgun bulurlar cezalarini

bencede kesinl,kle admın eşine anlat...
yazzık günah bu kadının bunu bilmeye hakkı var.. kadının yerinde sen olduğunu düşünsene...
ayrıl ordanda helal bir lokma yiyebileceğin bir yer bulabilirsin belki..

Adam 37 kız da 25 yaşında. 15, 13, 8 yaşında 3 çocuğu var. Kadın bayramda burada değildi. Bizde ofisteydik. Oğlu adamı aradı oda da ben adam ve o kız vardı. Adam oğluyla konuşuyordu gayet normal efendim oğlum tamam oğlum falan diye. Çocuk annesine verdi telefonu adam birden şeytana döndü ne var ne konuşuyosun tamam sus kapa telefonu diye çemkirdi kadına. Kızda bir mutlu sırıtıyodu. Çocukları çok sıkıyor yahuu rahat bıraksın çocuğu dedi. Bende içimden sanane anne o dedim hatta neden bu kadar karışıyor diye düşünmüştüm.

walla way k.l..k diyesim gelmedi
benim way şerefsiz adam diyesim geldi
yeni işe başladığım sıralar bir kurum müdürü 3 mü 4 mü çocuğu var evli
ne alakaysa gördüğü yerde bana sarılmaya falan kalkıyodu tokalaşmak yerine çekip yanaktan öpmeye falan çalışıyodu
bi gün tutturdu hadi bakalım maaşını da aldın beni yemeğe götür dedi
bende o da olur müdürüm bir gün kısmet arkadaşlarla toplaşıp gideriz demiştim
adam kendi kafasından plan kurmuş
pazar günü beni de alıp başbaşa şehir dışında yemek yemeye götürecekmiş rezervasyon yaptırmış
eşini bilmem nere bırakmış bir kaç önemli işi varmış ertelemiş
adi herif
bana emrivaki yapacak aklı sıra
bana sormadınız işim var hem ne cesaret ben size böyle bişey için söz vermedim falan dedim
işim gücüm var benm dedim
gün boyu yüz kere aradı açmadım
ne ağıtlar döktüm ben mi cesaret verdim buna diye babama da anlattım böyle şerefsizler çok
kız da da vardır da adam da boş durmamış karşılıklı bunlar

Böyle bir şeyi öğrensem hayatta içimde tutamam dert olur bana resmen bence de kimliğini belli etmeden adamın karsıına bunu bir şekilde ilet hatta kanıtlarıyla iletsen daha iyi olurdu ama maalesef

Dün ofiste kızla ikimiz vardık. Arkadaşı ile telefonda konuşuyordu arkadaşı da sevgilisini aldatıyormuş. kapattı telefonu bildiklerimi anlatsam da sussam da hata yapıyorum dedi pişkin pişkin. Sevgilisi var şimdi de birinden hoşlanmış arkadaşım napsam dedi bana. Ben de o kadar sinirlendimki gizli hiçbir şey kalmaz bugün ortaya çıkmasa da yarın elbet çıkar dedim garip garip baktı yüzüme.

O haliyle bir de insanlara akıl veriyor. Bir de şu var kızlar adam namazında niyazında lütfen yanlış anlaşılmasın. Kızda bakılacak bir tip yok 120 kilo vardır yaşına göre çok kilolu. Ne bulmuş bu adam diye düşünüyorum gül gibi karısı var masum kadın

o namaz kılsa nolur kılmasa nolur ahlaksız..aldatma olayı olmasa bile namaz kılan bi müslüman karısına öle davranamaz..her neyse adamın aradığı heyecan arkadaşım heyecan,,güzellik falan önemli değil kadın olsun nefes alsa yeter...

Kızda bakılacak tip olmasın vallahi o şehvetli mesajlarla adamda düşünecek beyin bırakmaz hemcinslerimiz haa adam da masum değil eşine çocuklarına yaptığı şerefsizliğin dik alasıdır o ayrı

git bunlara söyle aranızdaki herşeyin farkındayım ya herşeye bir son verirsiniz ya da eşinize anlatırım falan desen ne olur acaba anında seni işten atarlar sanırım:S

Hiç bir kadın aptal değil, karısı elbette sezmiştir bir şeyler, sanane deyip işinden olmana da sebep olabilir. Dünyada bin türlü insan var, bin türlü de ilişki. Sen her evliliğin öyle masumane yaşandığını mı sanıyorsun. Zavallı dediğin kadın seni yerin dibine sokup çıkarabilir. İçini, detayını bilmediğin şeylere bulaşma bence

Adamın namazıyla niyazıyla ilgili bir durum değil ki bu, herkes namaz kılar yada kılmaz kendisine yapmış olur bunu. İnsan önce ahlaklı olucak, bu adamda ahlakın a'sı bile mevcut değil. O kadına da yazıklar olsun. Nedir bu son moda ola 'evli erkek' takıntısı? S*rtüklüğün ne anlamı var dışarıda okadar bekar erkek kaynarken. :S

Adamın eşi bilmeli kocasının ne fındıklar kırdığını bence. Ama nasıl olur bu o kısmı bilemedim. Belki diğer arkadaşlarında dediği gibi kendi ismini vermeden halledebilirsin kadının gözünü açmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…