- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Bunu yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim. İlk başlarda bir şüpheydi ama artık eminim.
3 aydır bir ofiste çalışıyorum okulum daha bitmedi ama çalışmayı seviyorum ve cv'm için de bu gerekli. Çalıştığım yerde arkadaşım çalışacaktı ancak o yurt dışına gidince onun yerine ben başladım. Burada benimle beraber 5 kişiyiz 2 erkek 3 kadın. Buranın sahibi xxx bey evli ve 3 çocuğu var. Bir de bekar bir kız var. İlk başlarda bir şüpheydi ama onların beraber olduğuna eminim.
Yanımda sürekli mesajlaşıyorlardı. Adam ofiste uyuyunca o odasına girip kapıyı kilitliyordu. Diğer adam olmadığı zaman yapıyordu kız bunları ama o gelince herkes odasına çekiliyordu. Birbirlerinin her şeyine karışmaları benim merakımı iyice arttırdı. xxx bey (hala bey diyorum) bir gün bana bir adres sordu ve onun bilgisayarından baktım bende. O sırada da facebooku açıktı ve orda en son ikisinin kısa bir konuşmalarını okudum öncesi silinmişti. Konuşmaları o kadar şehvet içeriyordu ki kendimden utandım ve hemen kapadım.
Ama artık biliyorum beni ve etrafımdakileri kandırmaları beni rahatsız ediyor. Bu adamın 3 çocuğu var. Kız ile uzaktan akrabaalr aileler içli dışlı. Adamın karısı geliyor ben yüzüne bakamazken o kız onla o kadar samimi ki hayır ben yanlış anladım diyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra artık eminim. Vicdanım rahat değil. İnsanlar bu kadar kötü mü? Bu adamın çevresi o kadar genişki bu olay bir duyulsa adamın hayatı biter. Burada hala devam edip etmeme konusunda napıcağımı bilmiyorum.
Vay kaltak diyesim geldi!! Bide eşiyle samimiymiş!! Sen de git başka bir telefondan adamın eşine mesaj at "eşinin faceini kontrol et bir dost " diye:) kimsenin yanına kalmasın haksızlık!
Vay kaltak diyesim geldi!! Bide eşiyle samimiymiş!! Sen de git başka bir telefondan adamın eşine mesaj at "eşinin faceini kontrol et bir dost " diye:) kimsenin yanına kalmasın haksızlık!
birak Allah versin cezalarini! kiza bak yaaa nasil kizdim utanmadan esine samimi birde kendine kabullenmis resmeb ev dagitan alcak en sonuncu bir kadin oldugunu sen hic uzulme birgun bulurlar cezalariniBunu yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim. İlk başlarda bir şüpheydi ama artık eminim.
3 aydır bir ofiste çalışıyorum okulum daha bitmedi ama çalışmayı seviyorum ve cv'm için de bu gerekli. Çalıştığım yerde arkadaşım çalışacaktı ancak o yurt dışına gidince onun yerine ben başladım. Burada benimle beraber 5 kişiyiz 2 erkek 3 kadın. Buranın sahibi xxx bey evli ve 3 çocuğu var. Bir de bekar bir kız var. İlk başlarda bir şüpheydi ama onların beraber olduğuna eminim.
Yanımda sürekli mesajlaşıyorlardı. Adam ofiste uyuyunca o odasına girip kapıyı kilitliyordu. Diğer adam olmadığı zaman yapıyordu kız bunları ama o gelince herkes odasına çekiliyordu. Birbirlerinin her şeyine karışmaları benim merakımı iyice arttırdı. xxx bey (hala bey diyorum) bir gün bana bir adres sordu ve onun bilgisayarından baktım bende. O sırada da facebooku açıktı ve orda en son ikisinin kısa bir konuşmalarını okudum öncesi silinmişti. Konuşmaları o kadar şehvet içeriyordu ki kendimden utandım ve hemen kapadım.
Ama artık biliyorum beni ve etrafımdakileri kandırmaları beni rahatsız ediyor. Bu adamın 3 çocuğu var. Kız ile uzaktan akrabaalr aileler içli dışlı. Adamın karısı geliyor ben yüzüne bakamazken o kız onla o kadar samimi ki hayır ben yanlış anladım diyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra artık eminim. Vicdanım rahat değil. İnsanlar bu kadar kötü mü? Bu adamın çevresi o kadar genişki bu olay bir duyulsa adamın hayatı biter. Burada hala devam edip etmeme konusunda napıcağımı bilmiyorum.
Evet patronlarımızın hayatı bizi ilgilendirmez ama gözümün içine baka baka böyle bir şey yapmaları beni rahatsız ediyor. Aptalı oynamak istemiyorum. Ve dediğim gibi adam çok tanınmış bir adam çevresi çok geniş. Uzun zamandır bunlar tanışıyorlar uzaktan akrabalar. Karısı da mutlaka biliyordur ama bu kızdan şüphelendiğini sanmıyorum kadın bu kızı bilmiyor[/QUOT
katılıyorum...beni ilgilendirmez deyip etrafımızda olup bitenlere seyirci kalamayız.böle aşağılık insanlar da bu tarz düşüncelerden cesaret alıyor zaten..toplumda olup biten herşey hepimizi ilgilendirir..bu ahlaksızlıklara dur demek lazımm....kendimizi o adamın karısının yerine koyarsak daha güzel bi empati olur kanaatindeyim
Dün ofiste kızla ikimiz vardık. Arkadaşı ile telefonda konuşuyordu arkadaşı da sevgilisini aldatıyormuş. kapattı telefonu bildiklerimi anlatsam da sussam da hata yapıyorum dedi pişkin pişkin. Sevgilisi var şimdi de birinden hoşlanmış arkadaşım napsam dedi bana. Ben de o kadar sinirlendimki gizli hiçbir şey kalmaz bugün ortaya çıkmasa da yarın elbet çıkar dedim garip garip baktı yüzüme.
O haliyle bir de insanlara akıl veriyor. Bir de şu var kızlar adam namazında niyazında lütfen yanlış anlaşılmasın. Kızda bakılacak bir tip yok 120 kilo vardır yaşına göre çok kilolu. Ne bulmuş bu adam diye düşünüyorum gül gibi karısı var masum kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?