Sadece yazmak istedim...

onların yaşadıkları zerre kadar umrumda değil ben sadece aptal olmadığımı bilsinler istiyorum. çünkü ilk günden şüphelenmiştim ben. bir de şu var ben kızın ailesinin bildiğini düşünüyorum. bir gün teyzesi geldi kızın akşama bi yerlere gidiceklermiş. ben de çıktım o sırada ve adam ofiste değildi. ben yoldayken kız beni aradı bizim oralarda bir avm var oraya gideceklermiş yol tarifi aldı. ertesi gün oldu ne yaptınız gittinmi dedim evet gittik sonra da xxx bey geldi bizi aldı dedi. şimdi ben teyzemle buluşuyosam neden patronum gelsin akşama bizi almaya diye düşündüm


sanki bir suça ortak oluyomuşum gibi hissediyorum
 
valla kız çok güveniyo kendine konuşmalarında aynen şu cümle geçiyodu "sen nasıl bir kadınla beraber olduğunu bilmiyosun!"

adam bir kaç kez ofiste kaldı. saksıların arkasında adamın boxerını görmüştüm ayy bu neee diye iğrenmiştim de. ama bizimki geldi canımm burda kalıyo ya yıkamış buraya asmış demekki demişti bana da.
 
Valla bende ne yapman konusunda ikilemde kaldım bir yanım karısma sen isine gücüne bak baskasının aile meselesi birde bosanınca sen kendini suclu hissediceksin aa zaten bosanıcaklardı diyemiceksin üstüne üslük isinden de olacaksın ama bir yandan da kadının göz önünde oynatılması var bilmiyorum öğrenmesini istiyorsan bir kağıda yaz postayla kadına yolla en azından senin kimliğin belli olmadan duyurmus olursun
 
konuyu okudum ve adamın eşine çok üzüldüm... bence telefon kulübesinden adamın eşini bi erkeğe arat kendin arama bayan oluşundan şüphelenebilirler.
kadın çalışıyor mu yoksa ev hanımımı?
bu da bence bir etken eğer bi güvencesi yoksa bu durum kadını daha çok sıkıntıya düşürebilir, tabi bu benim düşüncem.
 
Diger erkek calisan biliyo mu acaba o da ust kademe gorevli biri mi? İsten ayrilirdim ben olsam boyle seylere sahit olmak ister istemez etkiliyo yapimizi normallesmese de alismaya basliyo insan once konustuklarina sasirirken gun geliyo sarilip opusmelerini normal karsilar oluyosun.. ayrilirken sirkette ust duzey biriyle bu durumu paylasirdim ben olsam heralde, en azindan kariyerleri de zarar gorsun esi de ogrensin of cok uzuldum
 
Bence eşine haber ver ama kesinlikle sen olduğunu bilmesin
Kimliğini açık edersen -bazı arkadaşlar yazmış- işinden falan olursan kötü olur adam da anlarsa
Ama kadına haber vermen gerektiği taraftarıyım o zaten peşine düşecektir, mesela facebookta fake bir hesaptan yazsan karısına bir dahakine ekran görüntüsü alıp falan?
Böyle bir şerefsiz de sonsuza kadar kaçamaz pisliklerinden diye düşünüyorum
 
Son düzenleme:
bence karısının bilmeye hakkı var. Hoş bildikten sonra ne yapar oda merak konusu. Aslında hiç bulaşmamak gerek bu konulara ama haklısın sende hergün gözünün önünde aşna fişne için rahat etmiyor dimi? hadi adam kart zampara, müslüman görünümlü kafir, vicdansız moruk.. Ben bayanları anlamıyorum hemcinsini en iyi anlaması gereken sensin s.rtük! evli adamla ne işin var? ben artık öyle bir hale geldim ki erkeklere kabahat bulamıyorum kadınlar .çok iğrençleşti çünkü.. neler duyuyoruz neler.. adamın çevresi geniş diyorsun bide senin bu olayı açığa çıkardığını öğrenir sana kafayı takarsa.. başına bela alma en iyisi kendi kimliğini belli etmeden bu olayı adamın karısına iletmek. Bi huzuru rahatı kaçsın bakalım zamparanın.. ama aldattığı kişinin o kız olduğunu da mutlaka söyle ucu o zilliye de dokunsun.. ahh ben bi dakka bile duramazdım telefonla söylerdim.
 
benim eski çalıştığım yerde ki büyük patronum da öyleydi. bursanın başka ilçesinde o kadına iş yeri açmıştı bir de kendi arabasını vermişti. karısı aradığında bağırır çağırır şeytana dönerdi ama ne zaman o diğer kadın gelse süt dökmüş kediye dönerdi. çok ş...iz biriydi. boyum kadar çocukları vardı 3 tane. çok para çok şey yaptırıyor insana
 
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama okul bitmedi falan yazıyor sanırım benden küçüksün, Benden sana abla tavsiyesi; sakın hiçbir şey yapma.Hemen hemen her işyerinde ( arkadaşlarımda, kendimde de yaşadım) bu tarz şeyler var.Kimisi biliniyor kimisi bilinmiyor, kimisi sözde, kimisi gözde, kimisi fiziksel...Daha neler göreceksin.Demiyorum ki alış bunlara, kabullenemzsen bırakman lazım orayı.Ama eşiyle irtibata geçmen yanlış bence.Er ya da geç Allah yüzleştirir onları, bırak senden bulmasınlar.Evet evli insanların başka ilişkiler yaşaması, eşlerin i aldatması çok kötü ayıp günah...Ama senin de bunu eşine anlatman doğru olmaz bence...
 
valla ne desem ne düşünsem bilemedim bi tarafım hiç karışma nasılsa bir gün gün yüzüne çıkar bi tarafım hiç durma anlat karısına ama bide şu var bi kadın iyi kötü eşinin davranışlarından anlar bi değişiklik olduğunu belki karısıda seziodur karısının bi güvencesi yoksa ya sana kalkar derse sanane kardeşim koca benim dönüp dolaşıp geliceği yer benim çocuklarımın yanı derse napıcaksın
 
Ne demek ya, siz oradayken, yan ofiste kapılar kapatılıp böyle şeyler mi dönüyor? Öyle ahlaksız bir ortamda bir gün olsun çalışmak istemezdim.

Hemen bir bahane ile çıkar, eşini de kendi kimliğimi vermeden olaylardan haberdar ederdim.
 
Şu aldatan erkekleri duydukça hepsine ateşe atıp yakasım geliyor ya tabi bu işi yaptığı kadın için ateş bile az gelir bence bi şekilde eşinin bu kızı öğrenmesini sağla, sonra da yoluna bak cnm
 
kızlar o kadar şey yazmışsınızki hanginize yazayım şaşırdım bir arkadaş yaşımı sormuş 23 yaşındayım canım. Bu kızda 25 yaşında adam 37. Birde ofiste 21 yaşında başka bir kız 38 yaşında da başka bir adam var. Ofisin sahibi bu evli ama gözü başkasında olan adam.

Adamın karısı çalışmıyor hatta adam karısını yazları hep köye yolluyor çocuklarla. İlk geldiğimde kadın yoktu bende yazık adama kim bakıyor buna diye düşünmüştüm belki de adam kadını zorla köye yolluyordu. Kadın geliyor 1 hafta falan kalıyor sonra yine gidiyor. Hatta oğlu şuan ofiste. Kıza bakışlarını fark ettim belki de ben öyle anlıyorum. Çocuk daha küçük bişeylerin farkında değil.

Ofisteki diğer adamın bilmediğini sanmıyorum ben geldiğim anda fark ettim o adam yıllardır burda salak mı anlamadı diyorum ama neden böyle bişeyi kabullenmişler onu anlamıyorum. Bugün oğlu ofisteydi dedim ya sabah kahvaltı yaptık hepimiz. Sonra adam telefonunu masada bıraktı ve odaya gitti. Oğluda babasının telefonunu eline aldı ofisteki o 21 yaşındaki diğer kız hemen telefonu çocuğun elinden aldı ve adama götürdü! Babasının telefonu istediğini yapar. Çocukta bişey diyemedi. Bunu görünce o zaman bu kızda biliyor bunu diye düşünüyorum. Bana diyebilirsiniz o kızla konuş diye ama bu 21 yaşındaki kız hiç konuşalacak biri değil. Hatta pek konuşmayızda. Kızlar haklısınız bana çalışma çık ordan diyerek ama benim cv'm için bu gerekli.

Bu kız ben geldiğim zamanlar araba almıştı kendisine belki de o arabayı adam aldı. Adama yemek hazırlamalar, stresli olduğu zaman ona tatlı sözler söylemeler ben sevgilime bile yapmıyorum böyle şeyleri.

Ben akşam 6 7 arası çıkıyorum bunlar gece 11 12ye kadar ofisteler ve ilk zamanlar ayıp oluyo mu acaba yaa onlar kaça kadar çalışıyolar ben çıkıyorum diyodum adamın boxerleri saksıların aralarında olduğuna göre ben şimdi oturduğum koltuktan bile iğreniyorum.
 
Kızlar inanın buraya yazarken bile çekinerek yazdım bunu çünkü adamın çevresi çok geniş. Konuşmaları okuyunca elim ayağım titredi printlemek yada sayfayı almak hiç aklıma bile gelmedi. Paranoyak oldum. Öğlen saat 4 gibi bu kızın telefonunun alarmı çalıyo hep. Her gün. Acaba hap mı kullanıyor diye düşünüyorum. Derler ya taşlar yerine oturur diye aynı onun gibi. Konuşmalarını okudum, davranışlar belli illa onları yatakta mı basmam gerekiyor. Hanginiz patronunuza sen nasıl bir kadınla beraber olduğunu unutuyosun dediniz. Bu normal bir şey değil. Ve bende buna alışmak istemiyorum. Ama bir şeyde yapamıyorum. Ne dicem kadına abla adam seni onla aldatıyo mu dicem. Eee bilecek ne olacak. Kadın adama muhtaç sonunda. Ben kadına değilde onu çevresine rezil etmeyi düşünüyorum ama nasıl yapıcam bunu. Yaparsam ne olacak?
 
Arkadaşım, zor bir durum olduğunun farkındayız. Kimsenin sana onu yap, buna yap demeye hakkı yok tabi.

Sadece empati kurarak ben olsaydım, ne yapardım diye düşünüyorum. Ben gerçekten bunu farketsem 5 dakkika duramam. Ofis mi, başka bişey mi işletiyor bu adam? Gündün gündüz bu ne rahatlık? Hayır senden başka herkes buna göz yumuyorsa, hepsi aynı zihniyette bence. Bana ne gözle bakıyor bu adamlar diye endişen olmaz mı? Ya da bunların bu huyunu çevreleri de biliyorsa, ne biliyim orada ki herkese aynı gözle bakıyorlarsa falan... :S

Bir de çokta kurumsal bir yere benzemiyor ki, CV'in için ne kadar önemli olabilir?

Eşini uyarmak ise, sadece kendi vicdanım için yapardım. İsmimi vermem, ispatlamaya da çalışmam. O kendisi bilir, isterse üzerine düşsün, ya da inanmak istediği şeye inansın.

Nişanlınla bundan bahsedecek misin peki?
 
Ah ona desem beni 5 dakika burda tutmaz

Ben anladıysam daha ilk zamanlarda onlarda mutlaka anlamıştır diye düşünüyorum. Suça ortak oluyomuşum sanki öyle hissediyorum
 

Yazdıklarınıza katılıyorum ben de. Eskiden olsa tabi ki git söyle kadının bilmeye hakkı var derdim ama o kadar şeyi gördükten ,duyduktan ve okuduktan sonra artık bu tip işlere hiç karışılmaması taraftarıyım çünkü bazı kadınlar kocalarının ne haltlar karıştırdığını gayet iyi biliyor ama kimisi çaresizlikten işi gücü, parası ,arkasında destek olacak bir ailesi olmadığından kimisi ise kocasının servetinden ,rahat lüks yaşamdan ve düzeninden olmamak için üç maymunu oynuyor.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…