Yapmıyorum dersen ne olur kocandan mı çekiniyosun,nedir?
Ben yapamam, trip gibi değil cidden yapamam elimden gelmiyo yani
Ya soyle soyliyim 7 yil evliligimizde 3 yil birlikte oturduk. Orda ses etmedim hicbiseye. Yani 7 yildir hic kotu olmadik olmayalim istiyorum ama sabrimi tasiriyor. Bide benim bi huyum var kotu olursam cok tavir aliyorum
Neyse sürekli gelmiyorlarmış en azından.Soyle soyliyim kv olacak vicdansiz eger ihtiyacim oldugu zaman nadiren gelir. Mesela hamileyken 9 ayda toplasan 4 kere gelmistir. Dogum yaptigim zaman coks ík geliyorlardi. Simdi maddi acidan iyi olmadigimizi bildikleri icin ayda bir iki haftadabir. Anca geliyorlar
İşte bu sizin elinizde.Mayis gibi tasinma durumlari var o daha kotu sehirdisindan surekli gelip kalacaklar
Kesinlikle sana katılıyorum, ya gidin direk borç isteyin yada kivranmayinBu nasıl bir üslup yahu.. Kimse kimseye maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Bende bunu anlamıyorum. Kendine güvenmeyen evlenmesin ev almasın ve ya çocuk yapmasın arkadaş. Hiçbir aile para vermeye mecbur değil. Sizi yetiştirmişler bir zahmet ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin. Haa bayanın ailesi yardımcı oluyormuş sağolsunlar. Onlar da mecbur oldukları için değil içlerinden geldikleri için yapıyorlardır.
Çok üslupsuzsunuz....
O acikca yapamam de diyo zaten. Ama ben kirmamak icin sabrediyorun iste.
Ya soyle soyliyim 7 yil evliligimizde 3 yil birlikte oturduk. Orda ses etmedim hicbiseye. Yani 7 yildir hic kotu olmadik olmayalim istiyorum ama sabrimi tasiriyor. Bide benim bi huyum var kotu olursam cok tavir aliyorum
Serefsizlikle ne alaksı var şimdi yorum yaparken bir kez daha düsünün lütfensorun bu değil tatlım. o şeref yoksunu kocanın ailenden maddi yardımı kabul edip seni de ailesine hizmetçi tutması. ne biçim erkekler var ya bunları okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?