Ben bugün sabah kahvaltısı hemde yemek yerine az önce çeyrek simit , yarım poğaça ve patates salatalı peynirli zeytinli güzel kahvaltı yaptım . Şu an çok tokum . Mide küçülmüş aslında bunu farkediyorum . İstesemde bir ay önceki kadar yiyemiyorum. Bunu yaşam şekli haline getirmek için yavaş yavaş ve çok aç kalmadan kilo vermeliyiz . Eski tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla çok açlıkla ve kendimizi engelleyerek verdiğimiz kilolar hemen geri alınıyor. Çünkü zayıflar zayıflamaz başlıyoruz yemeye ve ipin ucu kaçıyor . Benim acelem yok . Yavaş yavaş gitsin de kalıcı olsun . Bu kaç oldu . En az beş altı kez 10-15 kilo vermişimdir .o zamanlar her sabah tartışıyordum o da beni geriyordu. Bu sefer daha farklı bir sistem uygulayarak kendimi strese sokmadan ve eğlenceli hale getiriyorum . Mesela önceden sadece kilo vermek için zorla kendimi yürüyüşe çıkartırdım. Şimdi kafa dinleme olarak bakıyorum . Keyif alıyorum . Allahtan çok merkezi bir semtteyim . Yorulunca mağaza geziyorum , kahve içiyorum. Camilere giriyorum. Akşam saati bile olsa ortalık kalabalık . Aslında bana iyi geldi bu iş . Yanımda arkadaş olmasından daha rahatım kendimle vakit geçirmem gerekiyormuş .